חדש - קבלת פקס למייל - Fax to mail
-
Re: חדש - קבלת פקס למייל
זה אמור לעבוד רק מפקס רגיל למערכת? או גם מפקס במחשב ואם כן באיזה אתר אפשרי? תודה
לכאורה כל מספר ששולח פקס, מאחורי כל האתרים יש מספר פקסזה אמור לעבוד רק מפקס רגיל למערכת? או גם מפקס במחשב ואם כן באיזה אתר אפשרי? תודה
-
עולה יחידות?
-
אתה או משהו מכיר אתרים חינמיים או איזה שהוא אתר שאוכל לשלוח פקס לצורך ניסיון לבדוק איך אני מקבל את זה כי אין לי פקס רגיל.לכאורה כל מספר ששולח פקס, מאחורי כל האתרים יש מספר פקסזה אמור לעבוד רק מפקס רגיל למערכת? או גם מפקס במחשב ואם כן באיזה אתר אפשרי? תודה
תודה
נ.ב.
פעם ניסיתי מאיזו שהוא אתר והפקס נכשל ולמרות שזה 077 וyemot ולא ymt
למישהו זה עובד?
כי לא מגיע לי למייל
כי לא מגיע לי למייל
מכיר אתרים בתשלום,אתה או משהו מכיר אתרים חינמיים או איזה שהוא אתר שאוכל לשלוח פקס לצורך ניסיון לבדוק איך אני מקבל את זה כי אין לי פקס רגיל.לכאורה כל מספר ששולח פקס, מאחורי כל האתרים יש מספר פקסזה אמור לעבוד רק מפקס רגיל למערכת? או גם מפקס במחשב ואם כן באיזה אתר אפשרי? תודה
תודה
נ.ב.
פעם ניסיתי מאיזו שהוא אתר והפקס נכשל ולמרות שזה 077 וyemot ולא ymt
מעניין, אלי הגיע לתיקיית FAX גם קובץ tif וגם pdf,
למייל בינתים לא הגיע.
(שרת yemot)
למייל בינתים לא הגיע.
(שרת yemot)
-
אותו דבר גם אצלימעניין, אלי הגיע לתיקיית FAX גם קובץ tif וגם pdf,
למייל בינתים לא הגיע.
(שרת yemot)
גם אצלי הוא מקבל את הפקס ולא שולח למייל
-
ואצלי חידוש! ראיתי את המספר מחייג למערכת ואח"כ רק ראיתי את הקובץ הtif בתיקייה ואז הלכתי למייל לבדוק עם מגיע וחזרתי למערכת והחידוש שפתאום הקובץ נמחק.
ועוד משהו, הקובץ מראה שהוא כן שוקל משהו אבל בפועל לא נפתח.
בכל זאת המרתי אותו לjpeg באחד האתרים והוא ייצא לי את זה כzip המכיל בjpeg את כל הדפים במספור.
אם זה לא יעבוד הרבה זמן בפיתוח, אשקול לבנות משהו שיוכל לשלוח אוטומטי ועובד באמצעות מודול משלי
ועוד משהו, הקובץ מראה שהוא כן שוקל משהו אבל בפועל לא נפתח.
בכל זאת המרתי אותו לjpeg באחד האתרים והוא ייצא לי את זה כzip המכיל בjpeg את כל הדפים במספור.
אם זה לא יעבוד הרבה זמן בפיתוח, אשקול לבנות משהו שיוכל לשלוח אוטומטי ועובד באמצעות מודול משלי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 21 אורחים