יכול להיות, אני לא מכיר את החברה כ"כ, מה גם, שנראה לי שאחרי מספר או שתיים שתפתח ותנייד הם לא יתנו לך לפתוח...ברוב החברות זה על הסים בלבדלא נכון.בכל מקרה אל תזרקו את הסים, אם תרצו לפתוחצ שוב קו ולנייד תוכלו להשתמש עם הסים הראשון ולא לשלם שוב...
(בעצם אם מישהו כבר נייד האחרים יוכלו לרכוב עליו...)
החיוב הוא על ההפעלה ולא על "דמי סים" לכן תמיד תחוייב 9.90 עבוד הפעלה.
למשל we4g
חדש!! המספרים הוירטוליים הנידים חזרו! - שירות וירטואל פלוס מבית ימות המשיח
Re: חדש!! המספרים הוירטוליים הנידים חזרו! - 2 מספרים על אותו מכשיר! - המספר הנוסף
-
Re: חדש!! המספרים הוירטוליים הנידים חזרו! - 2 מספרים על אותו מכשיר! - המספר הנוסף
בכל חברה זה ככה...יכול להיות, אני לא מכיר את החברה כ"כ, מה גם, שנראה לי שאחרי מספר או שתיים שתפתח ותנייד הם לא יתנו לך לפתוח...ברוב החברות זה על הסים בלבדלא נכון.
החיוב הוא על ההפעלה ולא על "דמי סים" לכן תמיד תחוייב 9.90 עבוד הפעלה.
למשל we4g
לא אם אתה עושה את זה כל פעם אצל סוכן שפותח את זה במערכת ולא יודע את ההיסטוריה שלך...בכל חברה זה ככה...
האם אפשר לעשות מהמספר השני הפניה למערכת תכנים
ואם לא האם אפשר למצוא איזה קומבינה עם P או הפניית שיחה וכדו'
לא.האם אפשר לעשות מהמספר השני הפניה למערכת תכנים
זה לא חוקי לעשות על מספר נייד מערכת תוכן ולא תמצא לזה קומבינה.
למה מהספר האישי שלי יש לי אפשרות לעשות הפניה ומזה לא (אפילו עם יחידות)???
איזה מספר אישי יש לך?למה מהספר האישי שלי יש לי אפשרות לעשות הפניה ומזה לא (אפילו עם יחידות)???
מהמספר האישי הנייד שלי יש אופציה של הפניית שיחהאיזה מספר אישי יש לך?למה מהספר האישי שלי יש לי אפשרות לעשות הפניה ומזה לא (אפילו עם יחידות)???
למה אם המספר הוא של ימות זה אסור חוקית ואם המספר הוא של סלקום/פלפון/וכו' זה אפשרי???
על פי חוק משרד התקשורת, אסור שיהיה מערכות טלפוניה על מספר ניידמהמספר האישי הנייד שלי יש אופציה של הפניית שיחהאיזה מספר אישי יש לך?למה מהספר האישי שלי יש לי אפשרות לעשות הפניה ומזה לא (אפילו עם יחידות)???
למה אם המספר הוא של ימות זה אסור חוקית ואם המספר הוא של סלקום/פלפון/וכו' זה אפשרי???
ובגלל זה צריך לעשות את זה בצורה של מספר וירטואלי
לא בגלל זה.על פי חוק משרד התקשורת, אסור שיהיה מערכות טלפוניה על מספר ניידמהמספר האישי הנייד שלי יש אופציה של הפניית שיחהאיזה מספר אישי יש לך?
ובגלל זה צריך לעשות את זה בצורה של מספר וירטואלי
פשוט מספר וירטואלי הוא לא מערכת תוכן
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 37 אורחים