אני נסיתי לראות את השיחות של היום, לא הלך, נסיתי מתחילת החודש - הצליח.
אני שם לב שזה לא כל כך מדוייק.
בזמן אמת היו על אותה שלוחה כמה עשרות מאזינים היום, בטבלה הנ"ל - מתחילה החודש - 4 ימים, מופיע רק מספר אחד, שביצע 2 כניסות.
זה לא הגיוני בעליל!!
חדש!! טבלה דו"ח שיחות מפורט של המערכת, דקות, מספרים, שלוחות, זמן בשלוחה, הכל!
-
-
Re: חדש!! טבלה דו"ח שיחות מפורט של המערכת, דקות, מספרים, שלוחות, זמן בשלוחה, הכל!
כן, גם אצלי...הפסיק לעבוד אצלי!
אצל עוד מישהו גם?
Re: חדש!! טבלה דו"ח שיחות מפורט של המערכת, דקות, מספרים, שלוחות, זמן בשלוחה, הכל!
דברים מוזרים קורים עם הטבלה הזאת
אם אני בוחר שלוחה 8 למשל מופיע כניסה אחת
אם אני בוחר עוד שלוחה מופיע 3 כניסות בשלוחה 8
ככל הנראה זה עדיין באמצע הפיתוח
נשמח לתיקון
אם אני בוחר שלוחה 8 למשל מופיע כניסה אחת
אם אני בוחר עוד שלוחה מופיע 3 כניסות בשלוחה 8
ככל הנראה זה עדיין באמצע הפיתוח
נשמח לתיקון
גם אני מסכים עם זה שמשהו לא בסדר..
אבל שימו לב שהדו"ח טוען נתונים רק מהרגע בו הכנסתם את ההגדרה לשלוחה, ולא מרגע פתיחת המערכת.
אבל שימו לב שהדו"ח טוען נתונים רק מהרגע בו הכנסתם את ההגדרה לשלוחה, ולא מרגע פתיחת המערכת.
זה נכתב כבר לעילאבל שימו לב שהדו"ח טוען נתונים רק מהרגע בו הכנסתם את ההגדרה לשלוחה, ולא מרגע פתיחת המערכת.
יש אופציה שישמר מה שאני משנה בתוך ה"בדוק"?מצורף כאן תמונת הסבר איך עושים את זה אבל זה טוב עד לריענון הבא של הדף.....
לוחצים מקש ימיני על העכבר ולוחצים על "בדוק" (השורה האחרונה החלונית שנפתח) ואז נפתח חלונית בצד כמו שרואים בתמונה (אפשר להגדיל את המסך ע"י הקשה על Ctrl+גליגה בעכבר כלפי מעלה - וכך לראות יותר ברור את התמונה המצורפת) ואיפה שיש נקודה אדומה יש להרחיב ע"י החץ עד שמגיעים לעיגול שמסומן ע"י החץ האדום ושמה להחליף את המספר 50 לכמה שנצרך (אפשר ללחוץ על הטקסט פעמיים וכך זה נפתח לעריכה וצריכים להיזהר לתפוס רק את הספרות ולא שאר המלל),(אפשר גם להחליף ל5000 כמו שאני עשיתי אבל בדר"כ זה לא נצרך) ויש להיזהר לא למחוק את "px".
ושוב - זה טוב עד לריענון הבא של הדף... בהצלחה
-
המקור של הדף נמצא בשרתים של ימות המשיח, ה"בדוק" רק מראה לך מה כתוב במקור, אז אתה יכול לשחק עם זה עד שאתה עושה ריענון שאז הוא שוב מוזן מהשרתים ששמה לא השתנה כלום, לכן כל זמן שאין לך גישה למקור אתה לא יכול לעשות שמירה על כלום.
-
מה קרה זה לא עובד אע"פ שמוגדר ההגדרה בivr.ini?
היה תקלה בזה.מה קרה זה לא עובד אע"פ שמוגדר ההגדרה בivr.ini?
כפי הנראה זה טופל.
היום עבד לי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 23 אורחים