האם רק כך?
קוד: בחירת הכל
תורה=02
תוֹירֶה=02
תּוֹירוּ=02
תּוֹירוֹ=02
תּהֵ-ירֶה=02
קוד: בחירת הכל
תורה. תוֹירֶה . תּוֹירוּ . תּוֹירוֹ . תּהֵ-ירֶה=02
רק באפשרות הראשונה
נראה לי שה רק תכנות קטן לעשות שע"י הפסק (לדוגמה .) הוא יבדיל שזה מילה חדשה.רק באפשרות הראשונה
כל מילה זה הגדרה המערכת לא יודעת לזהות שבעצם זה אותו מילה רק בשינוי הבהרה
ואם יש שתי שלוחות עם שמות כמעט זהים?אני חושבת שהפיתוח הכי חשוב במודול הזה שיעשו שבמקרה שהלקוח אמר מילה שלא נמצאת במאגר אז המערכת תחשב את זה כמילה הכי דומה שבמאגר לדוגמא במקרה שאמר ' מוקד חרדי' ובמאגר רשום שבמקרה שיגיד 'המוקד החרדי' הוא יועבר לשלוחה 2 אז המערכת תחשב 'מוקד חרדי' ל ' המוקד החרדי'!!!
מצטרפים???
כבר קיים!אני חושבת שהפיתוח הכי חשוב במודול הזה שיעשו שבמקרה שהלקוח אמר מילה שלא נמצאת במאגר אז המערכת תחשב את זה כמילה הכי דומה שבמאגר לדוגמא במקרה שאמר ' מוקד חרדי' ובמאגר רשום שבמקרה שיגיד 'המוקד החרדי' הוא יועבר לשלוחה 2 אז המערכת תחשב 'מוקד חרדי' ל ' המוקד החרדי'!!!
מצטרפים???
איפה ראית שזה קיים?????כבר קיים!אני חושבת שהפיתוח הכי חשוב במודול הזה שיעשו שבמקרה שהלקוח אמר מילה שלא נמצאת במאגר אז המערכת תחשב את זה כמילה הכי דומה שבמאגר לדוגמא במקרה שאמר ' מוקד חרדי' ובמאגר רשום שבמקרה שיגיד 'המוקד החרדי' הוא יועבר לשלוחה 2 אז המערכת תחשב 'מוקד חרדי' ל ' המוקד החרדי'!!!
מצטרפים???
אז המערכת תחשב את זה כשלוחה הכי דומה מבין שניהם!ואם יש שתי שלוחות עם שמות כמעט זהים?אני חושבת שהפיתוח הכי חשוב במודול הזה שיעשו שבמקרה שהלקוח אמר מילה שלא נמצאת במאגר אז המערכת תחשב את זה כמילה הכי דומה שבמאגר לדוגמא במקרה שאמר ' מוקד חרדי' ובמאגר רשום שבמקרה שיגיד 'המוקד החרדי' הוא יועבר לשלוחה 2 אז המערכת תחשב 'מוקד חרדי' ל ' המוקד החרדי'!!!
מצטרפים???
כיום בפועל אם אומרים מילה מעוותת הוא משמיע את המילה הכי דומה שקיימת אצלו. אם אין מילה דומה הוא אומר "דיבור לא ברור אנא אמרו שוב".איפה ראית שזה קיים?????כבר קיים!אני חושבת שהפיתוח הכי חשוב במודול הזה שיעשו שבמקרה שהלקוח אמר מילה שלא נמצאת במאגר אז המערכת תחשב את זה כמילה הכי דומה שבמאגר לדוגמא במקרה שאמר ' מוקד חרדי' ובמאגר רשום שבמקרה שיגיד 'המוקד החרדי' הוא יועבר לשלוחה 2 אז המערכת תחשב 'מוקד חרדי' ל ' המוקד החרדי'!!!
מצטרפים???
לא הבנת אותי. אני מתכוון שאם אין במאגר ההפניות את המילה שהוא אמר אז הוא יופנה לפקודה הכי דומה שהגדירו במערכת!!כיום בפועל אם אומרים מילה מעוותת הוא משמיע את המילה הכי דומה שקיימת אצלו. אם אין מילה דומה הוא אומר "דיבור לא ברור אנא אמרו שוב".איפה ראית שזה קיים?????כבר קיים!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 23 אורחים