עצומה כנגד החסימות

כוכב

Re: עצומה כנגד החסימות

שליחהעל ידי כוכב » 15:15 15/02/2019

היום היה גל חסימות ברמי לוי
גם גל חסימות בקידומות 0330 (בפרטנר, ולכאו' בקרוב אצל כולם)
לי יש קו במרכזיה פרטית בחברת הלו015 ונחסם בפרטנר !!!
ועל כל גל וגל נענעתי לו בראשי...
כל כלב יבוא יומו, שבו וחסמו כאוות נפשכם כמה שתוכלו, תזיקו ותהרסו, ודעו כי על כל אלה יביאכם וכו'...
מהעצומה בינתיים אין לנו תקוה, היא שקעה ונעלמה כלעומת שבאה. והחסימות המטורפות ממשיכות במלוא המרץ, ואף נוספו חסמנים נוספים והורחבו החסימות על טווחים גדולים יותר, בקיצור אולי העצומה רק הזיקה...

הבוס הגדול

שליחהעל ידי הבוס הגדול » 00:40 19/02/2019

מה חשבתם, כל המדומיינים שהעצומה תעזור, התרענו מראש שהכל עורבה פרח, והכל היה רק עיתוי של העצומה בגלל אינטרסיים זמניים שדוברו כאן.
כאמור מכאן לא תצא הישועה, הכל בלבולי מוח.
הישועה תהיה רק אם זה יביוא מכיוון אחר לגמרי, שהאמת שאין לי מושג מי זה יכול להיות.
הכוח שלהם זה משהו מטורף, כל חברות התקשורת רועדת מיונתן, אז תרדו לקרקע חברים.
מבחינת ההגיון, זה יכול להמשיך כך עוד כמה שנים, אא"כ הצעקה תבוא מהציבור, ולא מכאן, סוג של עסקנים או רבנים שיקומו נגד הוועדה, עם כוח מספיק חזק שהוועדה לא תשתיק אותם בדרכיה הידועות...

קביעתא
יצירת קשר:

שליחהעל ידי קביעתא » 08:12 19/02/2019

מה חשבתם, כל המדומיינים שהעצומה תעזור, התרענו מראש שהכל עורבה פרח, והכל היה רק עיתוי של העצומה בגלל אינטרסיים זמניים שדוברו כאן.
כאמור מכאן לא תצא הישועה, הכל בלבולי מוח.
הישועה תהיה רק אם זה יביוא מכיוון אחר לגמרי, שהאמת שאין לי מושג מי זה יכול להיות.
הכוח שלהם זה משהו מטורף, כל חברות התקשורת רועדת מיונתן, אז תרדו לקרקע חברים.
מבחינת ההגיון, זה יכול להמשיך כך עוד כמה שנים, אא"כ הצעקה תבוא מהציבור, ולא מכאן, סוג של עסקנים או רבנים שיקומו נגד הוועדה, עם כוח מספיק חזק שהוועדה לא תשתיק אותם בדרכיה הידועות...
:roll: במקום לייק

כוכב

שליחהעל ידי כוכב » 23:48 19/02/2019

אם זה לא היה עצוב גם אני הייתי נותן לייק.

davd

שליחהעל ידי davd » 11:55 04/03/2019

לכבוד
zxc
חוות דעת
מתעניין
הבוס הגדול
וכמובן מלך זקן וכסיל
ולכבוד כל מי שעדיין ניסה להגיד בחצי מילה שהוא מבין את העסקנים של הוועדה

היום הזה התגלה לעין כל מי הם, ומה זה בדיוק הוועדה.

לאחר שימות המשיח, כבר הסכימו להכל, כבר פתחו קומה כשרה עם קודומת מיוחדת, כבר מבקשים טופס ותעודת זהות על כל קו שהם פותחים לקומה הכשרה, כבר אין הפניות ממספר כשר לקווי נייעס, וואצפון עם כל ההגבלות שהוועדה רצתה, הכל כבר מסודר.

ו.....
המספרים הכשרים נ-ח-ס-מ-ו !!!

Moshe men

שליחהעל ידי Moshe men » 12:09 04/03/2019

לכבוד
zxc
חוות דעת
מתעניין
הבוס הגדול
וכמובן מלך זקן וכסיל

לאחר שימות המשיח, כבר הסכימו להכל, כבר פתחו קומה כשרה עם קודומת מיוחדת, כבר מבקשים טופס ותעודת זהות על כל קו שהם פותחים לקומה הכשרה, כבר אין הפניות ממספר כשר לקווי נייעס, וואצפון עם כל ההגבלות שהוועדה רצתה, הכל כבר מסודר.

ו.....
מי שחשב שזה לא ייחסם הוא תמים במקרה הטוב.
כבר חפרתי לכם שבועות ארוכים על השחיתות הנוראה בוועדה הזו. למה ציפיתם?
הרי ימות לא משלמים פרוטקשן לוועדה. עדיין לא. למה שזה לא ייחסם? ברצינות! למה שזה לא ייחסם? מה חשבתם?
הנה אתגר לפניכם: מי שיצליח לשכנע את הוועדה לחסום את הקו שיש בו את כל הטינופת שבעולם, 17007212331, יזכה בפרס נובל על תרומתו לקהילה.
ספוילר: הקו איננו של ימות המשיח.

davd

שליחהעל ידי davd » 12:45 04/03/2019

לכבוד
zxc
חוות דעת
מתעניין
הבוס הגדול
וכמובן מלך זקן וכסיל

ו.....
מי שחשב שזה לא ייחסם הוא תמים במקרה הטוב.
כבר חפרתי לכם שבועות ארוכים על השחיתות הנוראה בוועדה הזו. למה ציפיתם?
הרי ימות לא משלמים פרוטקשן לוועדה. עדיין לא. למה שזה לא ייחסם? ברצינות! למה שזה לא ייחסם? מה חשבתם?
הנה אתגר לפניכם: מי שיצליח לשכנע את הוועדה לחסום את הקו שיש בו את כל הטינופת שבעולם, 17007212331, יזכה בפרס נובל על תרומתו לקהילה.
ספוילר: הקו איננו של ימות המשיח.
גם אני ידעתי שעל הוועדה אין אפשרות לסמוך, אבל אחרי הכל, הייתה תקופה (די מוכבדת, יחסית....) שהמספרים לא נחסמו, וחוץ מזה אני מניח שימות לא עשו קומה כשרה ללא תיאום עם הוועדה, (לפחות תיאום חלקי), והרי ביקשו ממנו טופס ותעודת זהות, שהיה מלא בתנאים שונים שהבנתי שזה תנאים של הוועדה, אז זה ממש כן הפתעה בשבילי שהמספר שאני שלחתי עליו טופס נחסמה.

וחוץ מזה יש כאן גם חישוב אסטרטגי מסוים, שאם לימות המשיח היה עוד רצון קלוש להסכים ולו במעט לוודעה ותנאיה, והם התקפלו והסכימו להכל, כנ"ל, אז עכשיו התברר מעל לכל ספק.
שעם העסקנים, אין מה לדבר, ואין מה לבוא לקראתם, ואין שום אפשרות לסמוך עליהם, ושלא מדובר באנשים הגונים שעומדים בדיבורם, וכו'.

וזה הייתה כוונתי שפניתי לכל אלו שניסו בעבר לגבות את הוועדה.

הרי שלכם לפניכם

טלפון

שליחהעל ידי טלפון » 14:00 04/03/2019

אולי תגלו איזה קו נחסם בקומה הכשרה, שאוכל לבדוק אם ברמי לוי חסמו, הקוים שיש לי בקומה הכשרה לא נחסמו ברמי לוי.

davd

שליחהעל ידי davd » 14:06 04/03/2019

אולי תגלו איזה קו נחסם בקומה הכשרה, שאוכל לבדוק אם ברמי לוי חסמו, הקוים שיש לי בקומה הכשרה לא נחסמו ברמי לוי.
יכול להיות שהחסימות עדיין לא הגיעו לרמי לוי....
חכה חכה, בינתיים חסום להוט וסלקום.

הבוס הגדול

שליחהעל ידי הבוס הגדול » 15:01 04/03/2019

לדעתי, לא היה שום סיכום עם הוועדה, וימות רק ניסו לומר לוועדה בפניה חד צדדית שהם מקבלים חלק מהתנאים שלהם.
מה חשבתם, אם היה צל צילו של סיכום, גם הוועדה היתה מכריזה על כך, וגם ימות היו מפרסמים על כך במודעות ענק, אל תהיו ....
לא היה משא ומתן רציני של שני הצדדים, אלא כנ"ל.
תקוותי, שמכיוון שאין ברירה אחרת, והוועדה שולטת על כל הציבור החרדי, כן עכשיו תקללו שעה ברצף, אבל זה המציאות, כל המדומיינים שנעשה פניות לזה ועצומה לזה שילכו למכור פרחים במחנה יודא.... אי לכך תקוותי שהוודעה כן תשב עם ימול לפחות על הקומה הכשריה, ואז ובו לציון גואל.
תבינו, אם הוועדה לא תקבל את המפתחות המלאים על ימות היא לא תפתח כלום!!!!!
אתם הרי יודעים ומכירים במה דברים אמורים.

חזור אל “חדש במערכת”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 6 אורחים