לחברות התקשורת יש כלים שבינתיים הם סודיים והם לא מגלים, לדעת ולגלות מספרי טלפון מנויידים כאלו.
קחו בחשבון שזה לא עוזר באופן גורף
עצומה כנגד החסימות
Re: עצומה כנגד החסימות
יש לחברות התקשורת כלי מאוד פשוט
שמתריע אם יש מעל X קווים מחוברים לאותו מספר בו זמנית
שמעתי על הדבר הזה, לדעתי זה בולשיט. יש לי ווצאפפון של הישיבה, הוא פתוח בערך שנתיים ולא נחסם בשום חברה .יש לחברות התקשורת כלי מאוד פשוט
הוא מתחיל ב072, ולכן לא נחסם ע''י טווח.
יש הרבה פעמים שיש עשרות מאזינים מחוברים בו זמנית, ולא קרה כלום.
אני לא חושב שחברות התקשורת עד כדי כך משקיעים מאמצים טכנולוגיים כדי לחסום קווים. אולי סלקום, אבל שאר החברות לדעתי לא.
כך אני חושב.
לי נחסם קו רק אחרי שחזרו אליו 300 בבת אחת (אחרי צינתוק)שמעתי על הדבר הזה, לדעתי זה בולשיט. יש לי ווצאפפון של הישיבה, הוא פתוח בערך שנתיים ולא נחסם בשום חברה .יש לחברות התקשורת כלי מאוד פשוט
הוא מתחיל ב072, ולכן לא נחסם ע''י טווח.
יש הרבה פעמים שיש עשרות מאזינים מחוברים בו זמנית, ולא קרה כלום.
אני לא חושב שחברות התקשורת עד כדי כך משקיעים מאמצים טכנולוגיים כדי לחסום קווים. אולי סלקום, אבל שאר החברות לדעתי לא.
כך אני חושב.
וזה לא הלשנה כי זה אנשים שביקשו לקבל צינתוקים ולא נחסם לתקופה עד שחזרו הרבה בבת אחת
בקיצור אין מה לעשות, אנחנו שבויים.
פורסם בקו 'ונישמרתם'
שועדת הרבנים יתחלפה
ולכן חסמו להם את קו הקדושה
0772222221 כי זה לא בהשקפה שלהם
לדבר על עינינים
כמו כן פורסם
מספרים של
עסקנים
שועדת הרבנים יתחלפה
לדבר על עינינים
כמו כן פורסם
מספרים של
עסקנים
לכבוד מנהל הפורום, אם אפשר לחסום את המשתמש הזה או לכל הפחות למחוק את ההודעה הזו, תודה.פורסם בקו 'ונישמרתם'
שועדת הרבנים יתחלפה
לדבר על עינינים
כמו כן פורסם
מספרים של
עסקנים
בנושא אחר- התקשרתי היום לי. דואק בפעם השלישית, שואל אותי במה אפשר לעזור, ברגע שאמרתי לו שאני מתקשר כדי לשאול למה לא חסם את קו הספורט- הוא ניתק עלי את השיחה.
ניסיתי לחזור אליו אבל הוא דחה אותי.
ולתפארת ועדת העסקנים.
שכחתי לציין, אבל בשיחה שלי איתו בשבוע שעבר ביקשתי ממנו לפתוח מספר נייד של חבר שנחסם משום מה בפרטנר.
המספר נפתח ממש אחרי יומיים וכאן המקום לציין לשבח את הוועדה על כך. אבל כאמור קו הספורט, וכן קו שידורי הטלוויזיה והרדיו- שכזכור אינם בימות המשיח- פתוחים לרווחה להנאת ציבור בני התורה.
אם היו חוסמים משתמשים בגל דעותיהם הרבה משתמשים כנראה היו בחוץלכבוד מנהל הפורום, אם אפשר לחסום את המשתמש הזה או לכל הפחות למחוק את ההודעה הזו, תודה.
יכול להיות שאפילו אתה
(אל תיקח את זה כאילו אני מסכים עם המשתמש הנ"ל
אפילו שכנראה אין לו דעה בענין רק פרנסה)
מסכים איתך לגמרי. אבל למה לכתוב על נושאים כאלה בפורום חרדי?אם היו חוסמים משתמשים בגל דעותיהם הרבה משתמשים כנראה היו בחוץלכבוד מנהל הפורום, אם אפשר לחסום את המשתמש הזה או לכל הפחות למחוק את ההודעה הזו, תודה.
יכול להיות שאפילו אתה
(אל תיקח את זה כאילו אני מסכים עם המשתמש הנ"ל
אפילו שכנראה אין לו דעה בענין רק פרנסה)
ממידע ברור קו הספורט יחסם במהלך שבוע הבא כמו כן היכונו לגל חסימות בהוט מובייל
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 16 אורחים