זה שלוחה מיוחדת, (לא תפריט או השמעת קבצים) וממנה צריכים להעביר לשלוחה המבוקשת.לא הבנתי האם זה עובד בשלוחת השמעת קבצים או לא והאם זה עובד בשלוחת תפריט
ספירת כמות מספרי טלפון שונים שנכנסו לשלוחה
Re: ספירת כמות מספרי טלפון שונים שנכנסו לשלוחה
-
תסביר איך אני עושה שכל מי שיכנס לשליחת השמעת קבצים אני ידע כמה פעמים נכנס וכן מי עוד נכנס על פי זה ולא על פי מה שהיו רגילים עד היום דרך הוספה לרשימת התפוצהזה שלוחה מיוחדת, (לא תפריט או השמעת קבצים) וממנה צריכים להעביר לשלוחה המבוקשת.לא הבנתי האם זה עובד בשלוחת השמעת קבצים או לא והאם זה עובד בשלוחת תפריט
תודה רבה!!
להלן דוגמא למה שצריך להיות במערכת חסימת כניסה לשלוחה במערכת למספרים חסויםתסביר איך אני עושה שכל מי שיכנס לשליחת השמעת קבצים אני ידע כמה פעמים נכנס וכן מי עוד נכנס על פי זה ולא על פי מה שהיו רגילים עד היום דרך הוספה לרשימת התפוצהזה שלוחה מיוחדת, (לא תפריט או השמעת קבצים) וממנה צריכים להעביר לשלוחה המבוקשת.לא הבנתי האם זה עובד בשלוחת השמעת קבצים או לא והאם זה עובד בשלוחת תפריט
תודה רבה!!
-
לא הבנתי כלום תודהלהלן דוגמא למה שצריך להיות במערכת חסימת כניסה לשלוחה במערכת למספרים חסויםתסביר איך אני עושה שכל מי שיכנס לשליחת השמעת קבצים אני ידע כמה פעמים נכנס וכן מי עוד נכנס על פי זה ולא על פי מה שהיו רגילים עד היום דרך הוספה לרשימת התפוצהזה שלוחה מיוחדת, (לא תפריט או השמעת קבצים) וממנה צריכים להעביר לשלוחה המבוקשת.
תודה רבה!!
אני אישית לא עובד ככה - אלא הכל מסודר כמו התפריטים - אבל אם אתה מעונין מאוד לדעת מי נכנס לשלוחה שלך - אתה יכול לעשות את שלוחה 1 - שלוחת ספירת כמות מספרי טלפון שונים שנכנסו לשלוחהלא הבנתי כלום תודה
ואז אתה מגדיר בסיום
קוד: בחירת הכל
amount_incoming_phone_numbers_end_goto=/1/1
אבל בתפריט יקישו 1 וזה יעבור הלאה
אני מקווה שהסברתי נכון - כי אף פעם לא עשיתי כך
ב-ה-צ-ל-ח-ה
אם אפשר להוסיף כמה זמן הוא שהה בשלוחה
זה יהיה הרבה יותר שימושי אם כן יהיה האפשרות להוסיף על שלוחה קיימת.כרגע לאא"א להגדיר את זה בשלוחה רגילה כתוספת להגדרות?
אחד שתפריט הראשי הוא רגיל, כדי להפוך אותו לשלוחת רישום לוג ולהעביר אח"כ לשלוחה פנימית ששם יהיה הראשי, הוא יצטרך לשנות את כל ההגדרות של כל השלוחות כולה במערכת בכל מקום שכתוב שם כתובת נתיבי שלוחות, ולרוב זה מורכב מאוד מבלי לסבך את המערכת.
תודה
באיזה שלוחה להגדיר
שלוחה ראשית או רשימת תפוצה
שלוחה ראשית או רשימת תפוצה
האם יש אפשרות של רשימה כללית כל מי שנכנס למערכת וכמה פעמים, ולא דווקא לשלוחה מסויימת? ואיך?חדש !
ניתן להגדיר שלוחה שכל מי שנכנס אליה יירשם בקובץ כולל סך הפעמים שהוא נכנס, וסך הכל מספרים שונים שנכנסו, וסה"כ כמות הכניסות.
ההגדרה היא :המערכת תיצור קובץ בשם:קוד: בחירת הכל
type=amount_incoming_phone_numbers
AmountIncomingPhoneNumbers.ini
דוגמא למה שיופיע בקובץ:הסבר:קוד: בחירת הכל
AmountIncomingUnspecified=1
AmountIncoming=10
AmountPhones=4
0501234567=1
0521234567=2
0531234567=3
0541234567=4
מספר חסוי 1 נכנס פעם 1
כמות הפעמים הכולל שנכנסו 10 (לא כולל את החסוי)
כמות המספרים השונים שנכנסו 4
מספר 0501234567 נכנס 1 פעמים
מספר 0521234567 נכנס 2 פעמים
מספר 0531234567 נכנס 3 פעמים
מספר 0541234567 נכנס 4 פעמים
אם רוצים שהמערכת תחשב את סך הכניסות הכללי כולל החסויים יש להגדיר:כל מי שמשתמש כעת בהוספה שקטה לרשימת תפוצה בכניסה למערכת ע"מ לדעת את כמות המאזינים, מתבקש לשנות את ההגדרה, להגדרה הזו. (חשוב עבור ביצועי המערכת)קוד: בחירת הכל
amount_incoming_phone_numbers_and_unspecified=yes
ניתן להגדיר לאן ימשיך בסיום: (אם לא מוגדר, חוזר שלב אחורה)כאן מוגדר שבסיום יעבור לשלוחה 1 מהשלוחה הראשית.קוד: בחירת הכל
amount_incoming_phone_numbers_end_goto=/1
תודה רבה!!!
אם תעשה את ההגדרה הנ"ל בכניסה למערכתהאם יש אפשרות של רשימה כללית כל מי שנכנס למערכת וכמה פעמים, ולא דווקא לשלוחה מסויימת? ואיך?
תודה רבה!!!
או בשלוחה שכל מי שנכנס למערכת יעבור עליה כדילוג על השמעת התפריט הראשי פעם אחת בכל שיחה
(באמצעות "הפניה לפי מספר מחויג"),
{את ההגדרות לזה תמצא בסוף הפוסט הראשון בפורום "הגדרות במערכת" בשם "הגדרות כלליות התקפות לכל השלוחות"}
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 19 אורחים