תודה רבה.במודול הAPI יש את זה, כי זה פותח כך לבקשת מזמין המודול.יהיה בעתיד "לאישור הקש 1", וכו'?
מי שצריך את האופציה במודול ספציפי, ומוכן לשלם על תוספת הפיתוח, יכול לפנות בבקשת הצעת מחיר לדוא"ל של שרותי הפרמיום בימות המשיח.
הוספת זיהוי דיבור במודול API
-
Re: הוספת זיהוי דיבור במודול API
כל ועוד הוא לא משתמש בקבצי קול בעצמם כדי למכור את הקול - זה לא נחשב שימוש מסחרי...תשים לב שברכישה עצמאית של התוכנה, אתה מתחייב לעלמה רידר לא לעשות שימוש מסחרי בקבצי השמע שמופקים על ידי התוכנה.
במיוחד שהמערכות פה ללא רווחים
אם אני לא יכול להשתמש בתוכנה בשביל להכניס לקו שלי קבצים אז איזה צורך יש בתוכנה?תשים לב שברכישה עצמאית של התוכנה, אתה מתחייב לעלמה רידר לא לעשות שימוש מסחרי בקבצי השמע שמופקים על ידי התוכנה.
לשימושך, תבדוק בהוראות של עלמה למה זה מיועדאם אני לא יכול להשתמש בתוכנה בשביל להכניס לקו שלי קבצים אז איזה צורך יש בתוכנה?תשים לב שברכישה עצמאית של התוכנה, אתה מתחייב לעלמה רידר לא לעשות שימוש מסחרי בקבצי השמע שמופקים על ידי התוכנה.
-
- הנהלה ראשית
שים לב שאתה יכול להשתמש בהקראות של עלמה רידר במערכת שלך בימות המשיח באמצעות קבצי הTTS, כך ימות המשיח ממירה עבורך (ברישיון המסחרי של ימות המשיח) את הטקסט ומשמיעה אותו בקו שלך, אבל מבלי שאתה יכול להוריד אליך את קבצי השמע.
האם יש אפשרות שבאמצע ההקראה יפסיק להקריא אם ישמע דיבור ויפנה לפי הדיבור ?שים לב שאתה יכול להשתמש בהקראות של עלמה רידר במערכת שלך בימות המשיח באמצעות קבצי הTTS, כך ימות המשיח ממירה עבורך (ברישיון המסחרי של ימות המשיח) את הטקסט ומשמיעה אותו בקו שלך, אבל מבלי שאתה יכול להוריד אליך את קבצי השמע.
מדהים!!! כל הכבוד על הפיתוח החדש
כמה זמן אפשר להקליט הכי הרבה?
נערך לאחרונה על ידי boyoss ב 17:52 30/07/2017, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מה מדהים?מדהים!!! כל הכבוד
אני מבין שכרגע אין אפשרות להציע למשתמש לאשר את ההודעה ולהקליט שוב אם זה לא מוצא חן בעיניו.
מדהים!!! כל הכבוד על הפיתוח החדש
איזה פיתוח חדשמדהים!!! כל הכבוד על הפיתוח החדש
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 49 אורחים