עצומה כנגד החסימות

0799111120

Re: עצומה כנגד החסימות

שליחהעל ידי 0799111120 » 20:27 31/01/2019

הנעיס החרדי נחסם לי לא פעם
וגם אם הצלחתי להשיג מספר שלא נחסם הרי זה אני מצליח גם בימות
נא לא לומר דברים שהם לא נכונים זה רק גורם לא להאמין לשאר הדברים שנכתבו פה
הקווים של ימות נחסמים לי 'לא פעם', אלא 1000 ויותר פעמים (לעומת הקווים שבחברת קליקול)
וגם אם הצלחתי להשיג מספר שלא נחסם הרי זה נחסם כמה שעות אחרי קבלתו
נא לא לומר דברים שהם לא נכונים זה רק גורם לא להאמין לשאר הדברים שנכתבו פה
אתה טענת שהקווים האלו מאושרים
אז לא - הם לא
וגם הנעייס החרדי נחסם תוך כמה שעות עד שצינתק עם מספר בזק
מה נפשך אם זה פתוח שישאר תמיד פתוח

שלמה קצין

שליחהעל ידי שלמה קצין » 22:00 02/02/2019

0
נערך לאחרונה על ידי שלמה קצין ב 09:49 28/04/2020, נערך 2 פעמים בסך הכל.

כותב מוסמך

שליחהעל ידי כותב מוסמך » 22:06 02/02/2019

אפשר לתמצת את כל האשכול והבלאגן במשפט אחד וכמו שכתב "ימות המשיח"
כל הבעיה היא שאין מדיניות בכלל.

Moshe men

שליחהעל ידי Moshe men » 23:59 02/02/2019

מורי ורבותי
אני לא יודע אם ההודעה שאכתוב עכשיו תישאר כאן אפילו עוד דקה, אבל לא אוכל לתת לשקר להמשיך לפרוס את כנפיו ולרכילות הנוראה להמשיך להסתובב.
ועדת הרבנים לענייני תקשורת הוקמה ועודנה מונהגת על ידי גדולי ישראל, ומי שלא מכיר בערך הזה ששמו גדולי ישראל יכול להוריד את הכיפה מראשו ולשים 'עץ' בקלפי, רק שלא יסתובב באמירות משונות כאילו הוא עושה איזו מצווה.
גדולי ישראל היינו הרבני הגאונים ר' יצחק זילברשטין, ר' צבי וובר, ועוד ועוד.

עד לפני זמן מה כל אחד שפתח קו עבר את הביקורת של הוועדה, ואם זה לא היה קו תועבה או קו נייעס הרי שהם היו מכשירים אותו מיידית ופותחים לקומה הכשרה. אני לא דובר שלהם אבל מניסיוני פתחתי כמה קווים שעד היום מאושרים על ידם.
לפני חמש שנים קמה לה חברת קווים חדשה - ובשם 'ימות המשיח' תכונה, שאשרי חלקם של המנהלים שפתחו אותה כדי להגדיל תורה ולהאדירה ולקרב את ימות המשיח בעזה"י. אלא שמכיוון שהם נתנו חופשיות רבה לכל המעוניין לבוא ולפתוח בחינם קו הכולל את כל האפשרויות, הרי שזה נעשה פרוץ מאד עד כדי כך שכיום פועלים כמיליון[!] קווי תוכן על ידם, חלקם כשרים חלקם לא. חלקם ממש ממש לא. ומי שחושב שקו נייעס או קו מלוכלך ברכילות נוראה על כל הקדוש והיקר לנו נחשב לכשר - הוא טועה. ואם כן הרי שהוועדה ניסתה לחסום מיידית את כל אותם מאות קווים פסולים, אלא שחברת ימות המשיח התחכמה והביאה מספרי טלפון נוספים אישיים לכל המעוניין. לאחר שגם אלו נחסמו חילקה החברה מספרים אישיים לכל קו, וכן עשתה את פורטל התוכן שדרכו אפשר להגיע לכל הלכלוך הזה [שכמובן , לא הכל מלוכלך, אבל יש ועוד איך],,.
דבר נוסף עשתה החברה והוא 'וואצאפ' שחילקה אותו לכל משפחה וכדו' , ודרכו, איך לא, אפשר ג"כ להגיע לטינופת. בקיצור, במקום לנסות להגיע להסכמות עם רבני הוועדה, הלכה ונלחמה איתם בכל צורה שהיא ודאגה שיהיה לילדנו ולנו במה ללכלך את האוזניים 24 שעות.
הוועדה לא נחה, היא פשוט החליטה בהסכמת גדו"י לחסום כל קו שפועל דרך הוועדה, עד שתדע החברה כיצד להתנהל עפ"י דרך התורה, אך אך מי שפתח קווים דרך חברות אחרות יכול לספר לכם שאם זה כשר הרי שעד היום זה פתוח.
והנה באים להם מנהלי קווים שכל היום מדברים רק נייעס ורכילות - וכנראה משום-מה הם חושבים שהם גם כשרים - ויוצאים בהתקפה נוראה נגד אותם אנשים תמימי דרך וצדיקים, - ומוכרים לציבור אמתלאות אשר לא שיערום אבותינו ואבות אבותינו בדבר כסף ועוד הרבה דברים שלא היו ללא נבראו.
רבותי, לא נראה לכם שהגזמתם???? ועוד לבוא ולהצטדק כאילו זו לא הדרך??? אז מה אם יש לכם נגיעות כי גם הקו שלכם חסום, זו סיבה לבוא וללכלך על אותם צדיקים כל כך הרבה שטויות?!?! רחמנא ליצלן מי יתן על כך את הדין בשמיים!!!!! ואם המאזינים שלכם גם האמינו לכם הרי שעל כל אחד כזה אתם תתנו את הדין!!!!

המצפה לגאולה.
שאלה קטנטנה: השארתי כמה הודעות לוועדת ה"רבנים", וחזרו אלי, התלוננתי בפניהם על כך שקו ספורט שמשדר שידורים חיים מהטלוויזיה ומהרדיו, משום מה עדיין לא נחסם. הבטיחו לי שיחסמו. נו. אז הבטיחו. לא חסום, פתוח לכשרים. מה, הם כל כך מכורים לספורט? קשה להם לחסום אותו?
רעיון אחר: אולי בגלל שזה בחברת קליקול ולא בימות המשיח?
לעצומה היתה מטרה אחת ויחידה והיא: לנסח כללים ברורים ע"י רבנים ולא ע"י עסקנים. מה לעשות, כנראה שלעסקנים יש אינטרסים.
עוד משהו: הנציג אמר לי באותה השיחה שהם החליטו שאם ימות המשיח רוצה שלא ייחסמו ווצאפים, זה בתנאי שיהיה אפשרות רק ל5 אנשים להקליט הודעות.
אז שלא יבלבלו בשכל שהבעיה היא פורטל התוכן, הם פשוט רוצים להחליט באופן ברוטלי ככל העולה בדעתם.
בלי להזכיר את כמויות הכסף, באמת כמויות, שהם מרוויחים לכיסם הפרטי, עיין דו"ח רשם העמותות שהובא כאן.
לא ייתכן ש2 עסקנים ישלטו בציבור שלם נקודה. לא יקום ולא יהיה.

שלמה קצין

שליחהעל ידי שלמה קצין » 00:51 03/02/2019

.
נערך לאחרונה על ידי שלמה קצין ב 13:44 28/04/2020, נערך פעם 1 בסך הכל.

דוב

שליחהעל ידי דוב » 01:27 03/02/2019

דבר ראשון אני ממליץ לך להירגע כי זה ממש לא ברי (שומעים את זה מהשורות).
אשמח מאוד שהדיונים יבואו בצורה מכובדת ומכבדת ולא אישית מידי, זה יעזור גם לזה שדבריך יישמעו ויתקבלו.
יש לי הרבה מה להעיר על הקביעות החד צדדיות שלך (המציאות היא דבר שלא ניתן לקבוע, גם בצעקות, רק יש דרך שניתן להציג אותה), אבל כיוון שנמאס לי לכתוב על הנושא הזה ללא תכלית אני יסתפק בזה, אולי אחרים ימשיכו.

כוכב

שליחהעל ידי כוכב » 07:27 03/02/2019

קצין ענית רק על מה שנוח לך.
אני חוזר על השאלה המרכזית:

מדוע אין קריטריונים וכללים ברורים לחסימה

כוכב

שליחהעל ידי כוכב » 07:41 03/02/2019

אני לא יודע אם ההודעה שאכתוב עכשיו תישאר כאן אפילו עוד דקה, אבל לא אוכל לתת לשקר להמשיך לפרוס את כנפיו ולרכילות הנוראה להמשיך להסתובב.
מי שמעלה ביקורת נגד ימות המשיח לא נמחק, כפי שאתם רואים שיש כאן ביקורת רבה שלא נמחקת ולא מצונזרת.
אנו קוראים את הביקורת ולוקחים אותה לתשומת לבנו.
וכשם שאין ממש בדבריך אלו, כך גם שאר דבריך אין בהם ממש או אינם קשורים לעניין כלל.

כוכב

שליחהעל ידי כוכב » 07:46 03/02/2019

נ.ב. כאוהד של חברת ימות המשיח הייתי ממליץ להם לשבת עם גדולי ישראל [הגרי זילברשטיין או הגרצ וובר] או עם רבני הוועדה ולסדר את כל העניינים כדי שיהיו הבנות ברורות ובזה יסתיים הסיפור.
פנינו לרבני הועדה, ואף ישבנו אצל חלק מהם, קיבלנו תשובות ברורות - העסקנים לא מתייעצים ולא שואלים את הרבנים מהועדה עימם נפגשנו, מדובר על מספר עסקנים שעושים בועדה כרצונם.

קופת הקהל

שליחהעל ידי קופת הקהל » 10:07 03/02/2019

יש לי רעיון חדש שעלה לי אמנם בשבת. ולצורך מצווה היא. כי במקום שנביא את המשיח אנו מרחיקים אותו .
לשכפל את אפקט נטפרי בימות המשיח.
הרעיון הוא: להקצות מקש מיוחד- לשם העניין - # על ידו ניתן לדווח על תוכן אסור, והקובץ ישלח במייל לוועדה ושם יבדק התוכן. ואם ידווח על יותר מידי בעיות בקו, הקו יחסם לחלוטין. בהתאם לתקנון שנקבע. ויפתח שוב לאחר הסדרת העניין עם וועדת הרבנים.
זאת אומרת כך, אם טענו שא"א לפקח על כ"כ הרבה קוים הנפתחים מידי יום, אזי עם הרעיון דלעיל כל המאזינים נהפכים לבודקים.
רעיון זה בנוסף לאישור בפתיחת הקו שניתן.

חזור אל “חדש במערכת”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 7 אורחים