הרגע דיברתי עם יוסלה מימות והוא טוען שהקומה הכשירה היא באישור וועדת הרבנים.
דהיינו שזה לא ייחסם.
אך כמובן איני יודע עד כמה...
200 יחידות שיחה מתנה למניידים מספר לחברת ימות המשיח
-
Re: 200 יחידות שיחה מתנה למניידים מספר לחברת ימות המשיח
גם אני דיברתי עם מישהו שם ולטענתו אין התחייבות על הקומה הכשרה, הועדה יכולה לחסום כל דבר, אם כי הסבירות נמוכה מאוד, ויתכן, אבל אי אפשר לומר בצורה ברורה שזה עדיף על ניוד. רק המציאות בשטח תגיד. בכל מקרה אפשרות הניוד תמיד קיימת. (וגם בניוד אין ערובה לכלום)
הקומה הכשירה מעלתה היא, שלא פותחים על ימין ועל שמאל, אלא כל קו צריך חתימה ושליחה בפקס, וזה קודם כל מעלה אדירה. לא כל אחד מה שחולם בלילה, הוא פותח.
וברגע שזה כבר לא כמויות אדירות, יכולה הועדה להתמודד, ולעקוב על כל קו וקו. ולהחליט אם היא מאושר או לא. משא"כ עד עכשיו שלא יכלה בכלל להתחיל לבדוק, אז היא חסמה הכל. (ושוב, אין לי קשר לועדה, ואיני מצדיק אותה, ועוד מעט 'משה' יגיד שוב ושוב, אבל יש קו... ויש קו... זה לא קשור כלל).
וברגע שזה כבר לא כמויות אדירות, יכולה הועדה להתמודד, ולעקוב על כל קו וקו. ולהחליט אם היא מאושר או לא. משא"כ עד עכשיו שלא יכלה בכלל להתחיל לבדוק, אז היא חסמה הכל. (ושוב, אין לי קשר לועדה, ואיני מצדיק אותה, ועוד מעט 'משה' יגיד שוב ושוב, אבל יש קו... ויש קו... זה לא קשור כלל).
לפי איך שהבנתי כעת גם בקומה הכשירה יש חסימות. נשאר רק ניוד, וגם שם אם מישהו ידווח על קו ספציפי הוא יחסם.. לי לא נחסמו אבל שמעתי (לא מכיר אישית) שיש כאלו שנחסם להם קו מנויד.
האם מישהו מכיר אפשרות לפנות לוועדה לקבל אישור על קווי רישום וכדו' שנטולים כל תוכן כל שהוא?
האם מישהו מכיר אפשרות לפנות לוועדה לקבל אישור על קווי רישום וכדו' שנטולים כל תוכן כל שהוא?
גם קוים מנויידים נחסמים אבל ממש ממש נדיר.
כי זה קורה בקווים מאוד ידועים עם תפוצה ממש גדולה שכמו שהזכירו יש את ה"מדווחים" שדואגים להעביר להם...
כי זה קורה בקווים מאוד ידועים עם תפוצה ממש גדולה שכמו שהזכירו יש את ה"מדווחים" שדואגים להעביר להם...
אבל תכל'ס זה הפתרון הכי מעשי
ימות המשיח, המבצע של 200 דקות עדיין בתוקף?
-
ניידתי לפני שבועיים וזה היה בתוקף (רק לIVR ולא בניווד לווצאפון)
-
- הנהלה ראשית
המבצע לניוד קו הינו בתוקף, וגם למניידים לוואצפון, במקרה כזה תצטרכו לספק קו IVR אליו ברצונכם להוסיף את היחידות.
-
לי אמרו בטלפון שבניוד לווצאפון אין אפשרות לקבל....
טעות כנראה...
טעות כנראה...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 24 אורחים