זה צריך חיבור אינטרנט, נדמה לי C2 לא מתאים לזהבס"ד
ב. לגב הפניית שיחות לIP האם יש אפשרות גם במכשירים תומכי כשר [לחו"ל כגון C2 וכדומה] לקבל כאלו שיחות או שמא רק בסמארטפונים ודומיו
אשמח לעזרה
הפניית שיחות מהמערכת של ימות המשיח למחשב שלכם ללא עלות של יחידות
Re: הפניית שיחות מהמערכת של ימות המשיח למחשב שלכם ללא עלות של יחידות
אני מדבר על מכשיר C2 וכדו' שבתוכו סים עם אינטרנט (לשיחות בחו"ל)
-
זה לא אמור לעבוד....אני מדבר על מכשיר C2 וכדו' שבתוכו סים עם אינטרנט (לשיחות בחו"ל)
בסמרטפונים מגדירים שחוץ משיחות הנכנסות מהסים יכנסו גם שיחות מכתובת SIP מסוימת, בC2 אין איך להגדיר את זה...
יכול להיות אולי תמצא אתר שאתה יכול להתחבר שם לכתובת SIP שלך, ואם האתר יתמוך גם במערכת הפעלה של C2 זה יעבוד...
אני דיברתי עם בזק והם אמרו שיש להם כזה דבר וזה בתשלום נפרד וצריך לבקש את זה במוקד של בזקדיברתי עכשיו בטלפון עם ימות המשיח שמוליק, והוא אמר לי שאם אני מפנה את השלוחה לכתובת IP של הטלפון זה בחינם, ואם אני מפנה לשלוחת הטלפון במספרים זה בעלות דקות יוצאות.עלות שיחות קיימת כשמתבצע חיוג רגיל חיוג לip זה בחינםהטלפונים שלנו עובדים עם IP אז למה שלא נקים שרת בענן עם העברת שיחות לקווי הטלפון IP שלנו?
אתה אומר שלהעביר למכשיר IP זה בחינם?
נשאר רק עלות ההקמה?
אני מבין עכשיו שזה מה שהתכוונת לומר.
השאלה אם יש לי קווי IP זה אומר שיש לי כתובת IP לכל קו בנפרד? זה אמור להיות או אמור לא להיות?
האם פרטנר שמספקת לי טלפוניית SIP עם דקות יוצאות מספקת גם כתובת IP לכל טלפון?
במידה וכן כיצד אני יכול למצוא את זה? - במידה ולא איזה חברה נותנת את זה?
מישהו יכול לעזור לי עם זה?בס"ד
א. מה קורה עם iptel.org שכחתי את הסיסמה ואי אפשר לחדש וכן כשרוצים להירשם זה רושם לי 'אתר זה לא יכול לספק חיבור מאובטח' ניסיתי לשלוח אימייל לכתובת שמופיעה שם שיחדשו לי את הסיסמה ואין קול ואין עונה אם מישהו יש לו כן גישה ויוכל לחדש לי את הסיסמה אשמח מאוד
אשמח לעזרה
אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור לי לשחזר את הסיסמה שלי?
-
ניסיתי להיכנס לאתר ואכן נכתב שאתר זה אינו מספק אישורי אבטחה, אך תוכל להיכנס ל"מתקדם" בתחתית הדף ולבחור להמשיך בכל זאת...אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור לי לשחזר את הסיסמה שלי?
אם אתה לא רוצה תוכל לכתוב את השם משתמש שלך ואני יכתוב את זה באתר שלהם, ותקבל למייל שאיתו נרשמת קוד חדש...
אשמח אם תשלח לי את כתובת המייל שלך לכתובת B15651451@GMAIL.COM כדי שאשלח לך את שם המשתמש שלי מכיוון שלא הצלחתי למצוא את 'מתקדם'
איך בודקים מה כתובת הIP של חברה מסויימת כדי להכניס שם משתמש גם של חברה אחרת חוץ מ'איפטל'
איך בודקים מה כתובת הIP של חברה מסויימת כדי להכניס שם משתמש גם של חברה אחרת חוץ מ'איפטל'
שורת הפקודה > ping site.com רושמים כמובן את כתובת האתר במקום siteאיך בודקים מה כתובת הIP של חברה מסויימת כדי להכניס שם משתמש גם של חברה אחרת חוץ מ'איפטל'
היכן רושמים זאת?
תודה רבה
תודה רבה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 19 אורחים