כנראה השתמשת בקבלת נתונים שם זה לא נתמך, זה עובד רק בתפריט עם זיהוי דיבורלמעשה הוא כל הזמן אומר "דיבור לא ברור" כך שחבל לעבור לזה בינתיים
כנראה השתמשת בקבלת נתונים שם זה לא נתמך, זה עובד רק בתפריט עם זיהוי דיבורלמעשה הוא כל הזמן אומר "דיבור לא ברור" כך שחבל לעבור לזה בינתיים
מגניבבבבבבבבבב"ה
חדש!
ניתן להגדיר ברוב המקומות בהם קיים אופציית זיהוי דיבור, הגדרה שמאפשרת את הזיהוי בחינם, וזאת מפני שהזיהוי מתבצע על ידי מנוע זיהוי דיבור ניסיוני חדש.
ההגדרה היא:קוד: בחירת הכל
speech_recognize_free=yes
מה אתה מתכוון? שמה שהוא יזהה שאמרת הוא ישמור כקובץ הקלטה בקול של TTS?מגניבבבבבבבבב
רק אני רוצה שיהיה אופציה להגדיר שאני מקליט והרובוט מזהה מה אמרתי ושומר את זה בתור השמעת קבצים
כןמה אתה מתכוון? שמה שהוא יזהה שאמרת הוא ישמור כקובץ הקלטה בקול של TTS?מגניבבבבבבבבב
רק אני רוצה שיהיה אופציה להגדיר שאני מקליט והרובוט מזהה מה אמרתי ושומר את זה בתור השמעת קבצים
API.כןמה אתה מתכוון? שמה שהוא יזהה שאמרת הוא ישמור כקובץ הקלטה בקול של TTS?מגניבבבבבבבבב
אז לא חינם אני יכול לשלם יחידות ככל שידרש (על תנאי שזה בתשלום יחידות)API.כןמה אתה מתכוון? שמה שהוא יזהה שאמרת הוא ישמור כקובץ הקלטה בקול של TTS?
רק שכרגע עוד לא קיים האופציה החינמית.
מגניבב איפה??? אני חייב דחוףתחפש כאן בפורום היה מישהו שבנה כזה דבר בAPI וזה פתוח לכולם
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 37 אורחים