למה אתה חושב שאורך ההקלטה קשורה לחיפוש עצמו, לא יכול להיות שהבקשה בבדיקה ובינתיים יש מוזיקה באורך קבוע?כן...איכשהוא תמיד זה בול שתי דקות כל פעם... לא קרה שהמחשב מצא יותר מהר...
![]()
וסתם שאלה קטנטנה: כשאין מספרים בכלל להקצאה, איך המחשב חיפש בכלל?
שלוחה 8 חזרה לפעול
Re: שלוחה 8 חזרה לפעול
לא קרה לי (כולל חברים) שפתחתי מערכת והייתה חסומה (ואני בסלקום) אלא נחסם למחרת וכדו', רק במספר אישי למערכת קיימת קרה לי (שם הפוך לא קרה שקיבלתי מספר פתוח לסלקום),עובדתית לא נכון. אין שום הבדל.וגם אם זה לא אמיתי לפני זה היית מקבל הרבה יותר פעמים מספרים חסומים מאחרי שעשו את זה
אבל אם אתה קובע את העובדות מי אני שיגיב
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
-
אני מצטרף ל־Moshe menלא קרה לי (כולל חברים) שפתחתי מערכת והייתה חסומה (ואני בסלקום) אלא נחסם למחרת וכדו', רק במספר אישי למערכת קיימת קרה לי (שם הפוך לא קרה שקיבלתי מספר פתוח לסלקום),עובדתית לא נכון. אין שום הבדל.וגם אם זה לא אמיתי לפני זה היית מקבל הרבה יותר פעמים מספרים חסומים מאחרי שעשו את זה
אבל אם אתה קובע את העובדות מי אני שיגיב(סתם, אולי לאחרים כן קורה, רק אומר מה אצלי)
אכן אתה צודק, בדר''כ כשפותחים מערכת היא פתוחה ולא חסומה. אבל זה היה גם לפני המנגינה של ה2 דקות,לא קרה לי (כולל חברים) שפתחתי מערכת והייתה חסומה (ואני בסלקום) אלא נחסם למחרת וכדו', רק במספר אישי למערכת קיימת קרה לי (שם הפוך לא קרה שקיבלתי מספר פתוח לסלקום)
ודרך אגב המנגינה הזאת היא גם בקבלת מספר אישי.
בכל מקרה- זכותה המלאה של ימות המשיח לעשות את המנגינה/פרסומת, מגיע להם הרבה תודה רבה על כל מה שהם עושים. אני רק קצת צחקתי על העניין הזה שזה לכאורה ''מחפש מספר פתוח'' שלדעתי לא שייך כזה דבר, אפשר לחלוק עלי.
צודק, יכול להיות.למה אתה חושב שאורך ההקלטה קשורה לחיפוש עצמו, לא יכול להיות שהבקשה בבדיקה ובינתיים יש מוזיקה באורך קבוע?כן...איכשהוא תמיד זה בול שתי דקות כל פעם... לא קרה שהמחשב מצא יותר מהר...
![]()
וסתם שאלה קטנטנה: כשאין מספרים בכלל להקצאה, איך המחשב חיפש בכלל?
שלוחה 8 חזרה לפעול
בהמתנה לקבלת מספר אישי הקשתי פעם קוד אבטחה שגוי
והיתי צריך לשמוע שוב 2 דקות
אז ברור שזה קשור לאבטחה ולא לחיפוש
והיתי צריך לשמוע שוב 2 דקות
אז ברור שזה קשור לאבטחה ולא לחיפוש
איך נראה לכם באמת שהמחשב בודק האם יש מספר פתוח?
נראה לכם שהמערכת מחייגת ממספר כשר של שחברה שלכם ואם החיבור נוצר בהצלחה אז זה מוציא מספר???
אז למה לפעמים מקבלים מספר חסום????
נראה לכם שהמערכת מחייגת ממספר כשר של שחברה שלכם ואם החיבור נוצר בהצלחה אז זה מוציא מספר???
אז למה לפעמים מקבלים מספר חסום????
העניין של החיפוש מספרים הוא לצבירת עוד 2 דקות וכן בשביל שלא יפתחו סתם מערכות (זה אמנם לא כזה מועיל אבל עדיין). וכן, זה שהמחשב אומר בסוף שאין מספרים ולא בהתחלה זה גם חלק מהדרך להכניס עוד דקות.
אבל!!!! לכל מי שיש על זה תלונות שיעצור! כי ימות נותנים מספרים כמו מיים, וזה באמת הסיבה שכולם חסומים, ימות חילקו בחינם לגמרי מספרים בכמויות!!! אין שום חברה בעולם שנותנת ללקוחות מספר של מערכת בחינם!! אז, יש לכם טענות?????????...
אבל!!!! לכל מי שיש על זה תלונות שיעצור! כי ימות נותנים מספרים כמו מיים, וזה באמת הסיבה שכולם חסומים, ימות חילקו בחינם לגמרי מספרים בכמויות!!! אין שום חברה בעולם שנותנת ללקוחות מספר של מערכת בחינם!! אז, יש לכם טענות?????????...
האם במספרים החדשים אפשר להעביר להם יחידות ממספר ויריטואלי סולולרי?
אני פתחתי עכשיו מערכת וזה מערכת פשוטה שכבר מוגדר לזה https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic ... rivate_did
לא. היחידות במספר וירטואלי נייד נעולות בו לנצח!האם במספרים החדשים אפשר להעביר להם יחידות ממספר ויריטואלי סולולרי?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 29 אורחים