כמובן שבזה אני משתמש אבל שלב הבא הוא שמי שלא נמצא ברשימה מתווסף כדי שבפעם הבאה הוא יגיע לשלוחה אחרתזה אפשר לפתור ע"י עשיית GOTO לשלוחת "הפניית משתמשים לשלוחות שונות".יש לי בזה צרכים אחרים לדוגמא בפעם הראשונה שמתקשרים אני מעביר לשלוחה של הוראות הפעלה
ספירת כמות מספרי טלפון שונים שנכנסו לשלוחה
Re: ספירת כמות מספרי טלפון שונים שנכנסו לשלוחה
השאלה אם מה מפריע להם זה רק כשה'הוספה לרשימת תפוצה' בכניסה למערכת (וא"כ לאחר ה-goto אתה יכול להמשיך עם כל הטריקים)כמובן שבזה אני משתמש אבל שלב הבא הוא שמי שלא נמצא ברשימה מתווסף כדי שבפעם הבאה הוא יגיע לשלוחה אחרתזה אפשר לפתור ע"י עשיית GOTO לשלוחת "הפניית משתמשים לשלוחות שונות".יש לי בזה צרכים אחרים לדוגמא בפעם הראשונה שמתקשרים אני מעביר לשלוחה של הוראות הפעלה
או שגם בהפניות שלאחמ"כ יש להם עם זה בעיה.
גם אני מצטרף... (כמו שעשו ב"הגדרת הפנית שיחה לשלוחה פנימית לפי מספר מחייג או מחויג")נשמח מאד אם תוכלו לעשות שיהי ניתן להשתמש עם הגדרה זו בתוך שלוחות קיימות ולא יצטרכו לזה שלוחה נפרדת.
(כעת זה סרבול גדול למי שמעוניין לדעת על כל כמה שלוחות)
עוד דבר חשוב להוספה:
שתהיה אפשרות ל- AmountIncomingPhoneNumbers2.ini AmountIncomingPhoneNumbers1.ini וכו'
כלומר:
אני מעוניין לדעת, למשל: 1. כמה ומי נכנסים לשלוחה בכלל. 2. כמה ומי בחודש 3. כמה ומי בשעה ספציפית. 4. כמה ומי נכנסו מהקמפיין האחרון שעשיתי וכו'
כך תהיה לי אפשרות לאפס את הרשימה מבלי לפגוע בספירה הכללית\שנתית\חודשית וכדו'.
שתהיה אפשרות ל- AmountIncomingPhoneNumbers2.ini AmountIncomingPhoneNumbers1.ini וכו'
כלומר:
אני מעוניין לדעת, למשל: 1. כמה ומי נכנסים לשלוחה בכלל. 2. כמה ומי בחודש 3. כמה ומי בשעה ספציפית. 4. כמה ומי נכנסו מהקמפיין האחרון שעשיתי וכו'
כך תהיה לי אפשרות לאפס את הרשימה מבלי לפגוע בספירה הכללית\שנתית\חודשית וכדו'.
הודעת M0000 אינה זמינה בשלוחה זו
נשמח לתיקון
נשמח לתיקון
יש אפשרות של קבלת המידע במייל??
-
- הנהלה ראשית
יש המון הוספות שניתן להוסיף.יש אפשרות של קבלת המידע במייל??
ניתן לשלוח בבקשות פיתוח והצעות מחיר.
היכן מגדירים את כל ההגדרות האלו???????
אם אתה לא מסתדר תפנה אלי במייל m0799332288@gmail.comהיכן מגדירים את כל ההגדרות האלו???????
-
לא הבנתי האם זה עובד בשלוחת השמעת קבצים או לא והאם זה עובד בשלוחת תפריט
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 29 אורחים