באתר של הרכבת אפשר לרכוש נסיעות שתקפות רק ברכבת, ולא ערך צבור שתקף בכל התחבורה הציבורית, אבל מסתבר שאפשר לבקש ממשרד התחבורה שיהיה אתר שניתן להטעין בו את הרבו קו בערך צבור בלי להצמיד פיזית את הכרטיס כמו שכבר קיים ברכבת ישראלאם אתה מכיר מקום באינטרנט שבו אפשר לרשום מספר כרטיס או נתון כזה ולקבל חזרה את היתרה, אנו ננסה לשלב.האם שייך שיהיה אפשרות של בדיקה האם יש כסף ברב קו דרך הטלפון
האפליקציות שאני מכיר שעושות זאת, הן מתבססות על הצמדת הכרטיס פיזית לסמארטפון שקורא את הנתונים מתוך הצ'יפ שעל הכרטיס. דבר שלא אפשרי בטלפון כשר.
עד כמה שידוע לי ניתן באתר של רכבת ישראל https://ravkav.rail.co.il/personal-area-registration
מודול זמני תחבורה ציבורית בפיתוח.
Re: מודול זמני תחבורה ציבורית בפיתוח.
אני מבין שהמודל כבר פועל
אז מדוע לא מפרסמים את ההגדרות שלו בצורה מסודרת?
אז מדוע לא מפרסמים את ההגדרות שלו בצורה מסודרת?
צריך אופציה של חזרה מידית לתפריט הראשי משהו כמו * * # כי בקל קו אם טעית במספר תחנה או קו אתה צריך לחכות עד שיסיים לדבר
בהצלחה
בהצלחה
-
תעשו שיהיה אפשרות להקליט לאיפה רוצים להגיע ובאיזה עיר ואז המערכת תקריא את רשימת הקוים שמגיעים הכי קרוב
יש תקלה במערכת של לוחות זמנים שאי אפשר להקיש שעה, וכל שעה שאתה מקיש המערכת אומרת לך שעה שגויה
כמו"כ לא אומרים בכמה ספרות להקיש את השעה 1,2 או 4
כמו"כ לא אומרים בכמה ספרות להקיש את השעה 1,2 או 4
כמו כן חבל מאוד שבחיפוש לפי קו אין אפשרות לשמוע מיד היכן האוטובוס או את רשימת התחנות כמו בקל קו, אלא רק להקיש קודם כל מספר תחנה ואז מספר קו, ורק אז שומעים את המיקום המשוער של האוטובוס
-
לא יודע עם הציעו את זה אבל אני חושב על אפשרות של זיהוי קולי של המיקום בו נמצא המתקשר.לדוגמא "אני נמצא ברחוב רש"י פינת תוספות מול הריף והר"ן ומאחורי החנות של גמרא שטיינזלץ" (במצב כזה נגמור את כל הש"ס דרך הטלפון :} ) אבל ברצינות זה יכול להיות שימושי והמערכת תגיד למתקשר "פנה ימינה ברחוב הרבי מליובאוויטש, תגיע לסמטת משיח ובמרחק 2 מטר מולך יש תחנת אוטובוס לנתיב אקספרס ישר לבית המקדש)" פשוט וחמוד....
(אך דורש השקעה מרבית כפי מה שאני חושב וזה איכשהו מתקשר עם העניין של GPS בפלאפון כשר.
(אך דורש השקעה מרבית כפי מה שאני חושב וזה איכשהו מתקשר עם העניין של GPS בפלאפון כשר.
עיין כאן https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic ... t=10#p7306לא יודע עם הציעו את זה אבל אני חושב על אפשרות של זיהוי קולי של המיקום בו נמצא המתקשר.לדוגמא "אני נמצא ברחוב רש"י פינת תוספות מול הריף והר"ן ומאחורי החנות של גמרא שטיינזלץ" (במצב כזה נגמור את כל הש"ס דרך הטלפון :} ) אבל ברצינות זה יכול להיות שימושי והמערכת תגיד למתקשר "פנה ימינה ברחוב הרבי מליובאוויטש, תגיע לסמטת משיח ובמרחק 2 מטר מולך יש תחנת אוטובוס לנתיב אקספרס ישר לבית המקדש)" פשוט וחמוד....
השפה המוגדרת בברירת מחדל במערכת שלי הוא אידיש
ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות לעשות גם
הגדרות עבור אוטובוסים בזמן אמת באידיש ו/או לאנגלית
למיטב ידיעתי לא פורסם עדיין (אם יפורסם בכלל) ההקלטות של המודול, ולא ניתן להחלפה כרגע, עם זאת במידה וזה חשוב לך תוכל לשלוח הקלטות שלך לימות המשיח וככל הנראה יוסיפו, רצוי לבדוק מול השירות בדוא"ל (לא בטלפון) y0773137770@gmail.comהשפה המוגדרת בברירת מחדל במערכת שלי הוא אידיש
מי מחובר
משתמש הגולש בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 1 אורח