הפניית שיחות מהמערכת של ימות המשיח למחשב שלכם ללא עלות של יחידות
-
Re: הפניית שיחות מהמערכת של ימות המשיח למחשב שלכם ללא עלות של יחידות
זה עבד לי לכמה שעות ועכשיו נכתב לי שוב 'תם זמן הבקשה'
יתכן ויש לך בעיה ברשת\סינון\וכדו'זה עבד לי לכמה שעות ועכשיו נכתב לי שוב 'תם זמן הבקשה'
רציתי לשאול, אם אפשר.
האם ניתן במתכונת זו להפנות שיחות חינם רק למחשב או גם לקווי טלפון?
תודה מראש על התשובה.
סלחו לי שאני לא מבין כ"כ בנושאים אלה.
תודה מראש על התשובה.
-
אפשר להפנות רק למחשב או לקו שעובד עם IP (או אפי' לסמרטפון) כמו שכתבתי לך בנושא אחר, (וזה רק לשיחות נכנסות)רציתי לשאול, אם אפשר.
תודה מראש על התשובה.
הרעיון שזה פועל על האינטרנט ולא על חיוג, וכמו שלשלוח מייל לא עולה כסף אז גם זה לא עולה..
הטלפונים שלנו עובדים עם IP אז למה שלא נקים שרת בענן עם העברת שיחות לקווי הטלפון IP שלנו?
אתה אומר שלהעביר למכשיר IP זה בחינם?
נשאר רק עלות ההקמה?
נשאר רק עלות ההקמה?
עלות שיחות קיימת כשמתבצע חיוג רגיל חיוג לip זה בחינםהטלפונים שלנו עובדים עם IP אז למה שלא נקים שרת בענן עם העברת שיחות לקווי הטלפון IP שלנו?
נשאר רק עלות ההקמה?
אם מישהו מתקשר למרכזיה בשרת, וזה מפנה אותו לטלפון שלי (שהוא IP) זה נחשב חיוג רגיל או חיוג IP?
(כמובן שחיוג מהטלפון IP עצמו אל החוץ יהיה בתשלום חודשי לחברת הטלפון, אך כאן מדובר על קבלת שיחות דרך המרכזיה).
סליחה על חוסר הידע וההבנה.
(כמובן שחיוג מהטלפון IP עצמו אל החוץ יהיה בתשלום חודשי לחברת הטלפון, אך כאן מדובר על קבלת שיחות דרך המרכזיה).
סליחה על חוסר הידע וההבנה.
דיברתי עכשיו בטלפון עם ימות המשיח שמוליק, והוא אמר לי שאם אני מפנה את השלוחה לכתובת IP של הטלפון זה בחינם, ואם אני מפנה לשלוחת הטלפון במספרים זה בעלות דקות יוצאות.עלות שיחות קיימת כשמתבצע חיוג רגיל חיוג לip זה בחינםהטלפונים שלנו עובדים עם IP אז למה שלא נקים שרת בענן עם העברת שיחות לקווי הטלפון IP שלנו?
נשאר רק עלות ההקמה?
אני מבין עכשיו שזה מה שהתכוונת לומר.
השאלה אם יש לי קווי IP זה אומר שיש לי כתובת IP לכל קו בנפרד? זה אמור להיות או אמור לא להיות?
האם פרטנר שמספקת לי טלפוניית SIP עם דקות יוצאות מספקת גם כתובת IP לכל טלפון?
במידה וכן כיצד אני יכול למצוא את זה? - במידה ולא איזה חברה נותנת את זה?
תשאל אותם.דיברתי עכשיו בטלפון עם ימות המשיח שמוליק, והוא אמר לי שאם אני מפנה את השלוחה לכתובת IP של הטלפון זה בחינם, ואם אני מפנה לשלוחת הטלפון במספרים זה בעלות דקות יוצאות.
אני מבין עכשיו שזה מה שהתכוונת לומר.
השאלה אם יש לי קווי IP זה אומר שיש לי כתובת IP לכל קו בנפרד? זה אמור להיות או אמור לא להיות?
האם פרטנר שמספקת לי טלפוניית SIP עם דקות יוצאות מספקת גם כתובת IP לכל טלפון?
במידה וכן כיצד אני יכול למצוא את זה? - במידה ולא איזה חברה נותנת את זה?
בעבר הייתה לי מרכזיה של חברה אחרת, והם נתנו לי גם את כתובות ה-IP של השלוחות.
בס"ד
א. מה קורה עם iptel.org שכחתי את הסיסמה ואי אפשר לחדש וכן כשרוצים להירשם זה רושם לי 'אתר זה לא יכול לספק חיבור מאובטח' ניסיתי לשלוח אימייל לכתובת שמופיעה שם שיחדשו לי את הסיסמה ואין קול ואין עונה אם מישהו יש לו כן גישה ויוכל לחדש לי את הסיסמה אשמח מאוד
ב. לגב הפניית שיחות לIP האם יש אפשרות גם במכשירים תומכי כשר [לחו"ל כגון C2 וכדומה] לקבל כאלו שיחות או שמא רק בסמארטפונים ודומיו
אשמח לעזרה
א. מה קורה עם iptel.org שכחתי את הסיסמה ואי אפשר לחדש וכן כשרוצים להירשם זה רושם לי 'אתר זה לא יכול לספק חיבור מאובטח' ניסיתי לשלוח אימייל לכתובת שמופיעה שם שיחדשו לי את הסיסמה ואין קול ואין עונה אם מישהו יש לו כן גישה ויוכל לחדש לי את הסיסמה אשמח מאוד
ב. לגב הפניית שיחות לIP האם יש אפשרות גם במכשירים תומכי כשר [לחו"ל כגון C2 וכדומה] לקבל כאלו שיחות או שמא רק בסמארטפונים ודומיו
אשמח לעזרה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 2 אורחים