שלום
'חדש במערכת'
ישנם סרטונים להפעלה ראשונית? איך מה כמה ולמה?
או רק סרטונים של שיגור הודעות?
סרטוני הדרכה לתפעול מערכות
-
Re: סרטוני הדרכה לתפעול מערכות
בקשתי למי שיש אפשרות להעלותו ליוטוב כי לנו אין את האפשרות להוריד מגוגל דרייו, וכמובן לכתוב את הקישור ליוטוב כאן, בתודה מראש.
תעבור על השרשור יש שם לינק ליוטיובבקשתי למי שיש אפשרות להעלותו ליוטוב כי לנו אין את האפשרות להוריד מגוגל דרייו, וכמובן לכתוב את הקישור ליוטוב כאן, בתודה מראש.
-
הלינק של יוטוב שם הם רק לשני סרטונים, בגוגל דרייוו יש שלישי ואני איני יכול להוריד מגוגל דרייוו. למי שיש אפשרות ויכול לעזור לי אודה לו מאוד.תעבור על השרשור יש שם לינק ליוטיובבקשתי למי שיש אפשרות להעלותו ליוטוב כי לנו אין את האפשרות להוריד מגוגל דרייוו, וכמובן לכתוב את הקישור ליוטוב כאן, בתודה מראש.
השלישי לא קשור למערכות 'ימות המשיח', הוא הדרכה בתוכנת FTP.הלינק של יוטוב שם הם רק לשני סרטונים, בגוגל דרייוו יש שלישי ואני איני יכול להוריד מגוגל דרייוו. למי שיש אפשרות ויכול לעזור לי אודה לו מאוד.תעבור על השרשור יש שם לינק ליוטיוב
בקשתי למי שיש אפשרות להעלותו ליוטוב כי לנו אין את האפשרות להוריד מגוגל דרייוו, וכמובן לכתוב את הקישור ליוטוב כאן, בתודה מראש.
-
כן ראיתי את הכותרת, והסתקרנתי לראות את זה...השלישי לא קשור למערכות 'ימות המשיח', הוא הדרכה בתוכנת FTP.הלינק של יוטוב שם הם רק לשני סרטונים, בגוגל דרייוו יש שלישי ואני איני יכול להוריד מגוגל דרייוו. למי שיש אפשרות ויכול לעזור לי אודה לו מאוד.תעבור על השרשור יש שם לינק ליוטיוב
הוידאו לא של 'ימות המשיח'.
תעשה בחיפוש הוידאו של נטפרי חיפוש של המילה FTP ותמצא את זה
-
תודה רבה על היענות ועל העזרה הקולעתהוידאו לא של 'ימות המשיח'.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 16 אורחים