שלום רב!
פתחתי מערכת IVR חדשה [באופן אוטומטי במערכת "ימות המשיח"]
ואני לא מצליח להפעיל את הקו באתר, נכתב לי:
"על מנת שתוכלו לקבל הרשאה לעריכת הגדרות מתקדמות, יש למלא את הטופס המצורף, ולשלוח אלינו במייל y0773137770@gmail.com או בפקס 153-773137770. "
כשבפועל אין לי הרשאה לעריכה כל שהיא בקו, לא רק "הגדרות מתקדמות"
השאלה אם האפשרות היחידה להפעלת הקו היא ע"י שליחת הטופס באימייל, - מה שכבר עשיתי כמובן, אלא שזה יכול לקחת לפעמים כמה ימים, או שיש אפשרות נוספת להפעלת הקו?
תודה רבה!
הפעלת קו חדש
-
Re: הפעלת קו חדש
תגדיר שלוחה מסויימת דרך הניהול בטלפון - ואז ייפתח לך לכאו'שלום רב!
"על מנת שתוכלו לקבל הרשאה לעריכת הגדרות מתקדמות, יש למלא את הטופס המצורף, ולשלוח אלינו במייל y0773137770@gmail.com או בפקס 153-773137770. "
השאלה אם האפשרות היחידה להפעלת הקו היא ע"י שליחת הטופס באימייל, - מה שכבר עשיתי כמובן, אלא שזה יכול לקחת לפעמים כמה ימים, או שיש אפשרות נוספת להפעלת הקו?
תודה רבה!
העניין הוא שכרגע זה נראה שאף שלוחה לא מוגדרת, וכשמתקשרים למערכת שומעים "המספר לא מחובר".
[אולי אני צריך להתקשר מהמספר שהגדרתי בתור מנהל? הבעיה שהגדרתי מספר כשר, בזמן שמספר המערכת - כרגע- חסומה לכשרים]
[אולי אני צריך להתקשר מהמספר שהגדרתי בתור מנהל? הבעיה שהגדרתי מספר כשר, בזמן שמספר המערכת - כרגע- חסומה לכשרים]
-
תתקשר דרך מערכת לניתוב מערכות או הימות יש שלוחה שמעביר לכל המערכות (נדמה לי לא בדקתי)
תתקשר לקו וזה יבקש ממך קוד ניהול ואח"כ זה יעבוד בעז"ה
תעדכן כשזה עובד לך
תעדכן כשזה עובד לך
ע"י ניתוב ממערכת אחרת אני שומע הודעה "שירות זה אינו פעיל דרך מספר הגישה אליו חייגתם, אנא פנו לשירות הלקוחות"תתקשר דרך מערכת לניתוב מערכות או הימות יש שלוחה שמעביר לכל המערכות (נדמה לי לא בדקתי)
העניין הוא שהמספר שהגדרתי בתור מנהל הוא מספר כשר, -שמספר המערכת חסומה לותתקשר לקו וזה יבקש ממך קוד ניהול ואח"כ זה יעבוד בעז"ה
תעדכן כשזה עובד לך
ממספר אחר - לא כשר - אני לא מצליח להתחבר
תנסה לשנות באתר בלשונית שיגור הודעות
בהגדרות קמפיין
שיהיה פתוח לכולם
בהגדרות קמפיין
שיהיה פתוח לכולם
-
תנסה להגדיר שלוחה אחת דרך הלשונית "הגדרות בשלוחה"שלום רב!
תודה רבה!
לא משנה מה
אח"כ תעשה אישור
אפשר מכל טלפוןהעניין הוא שהמספר שהגדרתי בתור מנהל הוא מספר כשר, -שמספר המערכת חסומה לותתקשר לקו וזה יבקש ממך קוד ניהול ואח"כ זה יעבוד בעז"ה
תעדכן כשזה עובד לך
ממספר אחר - לא כשר - אני לא מצליח להתחבר
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 46 אורחים