בקבלת נתונים, האם יש אופציה לתת למאזין להקיש לדוגמא מספר טלפון, ואז לומר לו "אם ברצונך להקיש מספר טלפון נוסף הקש אחת, להמשך הקש 2" וככה כמה פעמים לתת לו להקיש טלפון או לדלג, עד שהוא הקיש את כל המספרים שהוא רוצה. ברגע שהוא גמר עם המספרים ולחץ 2, הוא יעבור לשלבים הבאים (הקשת ת.ז, מספר לקוח וכדו').
לא מצאתי פתרון פשוט בפורום. תודה רבה לכם.
עזרה בקבלת נתונים
עזרה בקבלת נתונים
נערך לאחרונה על ידי oror053 ב 13:37 16/04/2020, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: עזרה בקבל נתונים
קייםבקבלת נתונים, האם יש אופציה לתת למאזין להקיש לדוגמא מספר טלפון, ואז לומר לו "אם ברצונך להקיש מספר טלפון נוסף הקש אחת, להמשך הקש 2" וככה כמה פעמים לתת לו להקיש טלפון או לדלג, עד שהוא הקיש את כל המספרים שהוא רוצה. ברגע שהוא גמר עם המספרים ולחץ 2, הוא יעבור לשלבים הבאים (הקשת ת.ז, מספר לקוח וכדו').
לא מצאתי פתרון פשוט בפורום. תודה רבה לכם.
עיין בהגדרות של קבלת הקלטות ונתונים בערך השביעי ניתן להגדיר CheckGoTo
Re: עזרה בקבל נתונים
כמו כן יש את הערך השמיני שהוא יותר מוצלח בשבילך שגם אם יש מינימום ספרות להקשה יכול להקיש כוכבית סולמית ולעבור לשאלה הבאה!
(רק שאם אתה מעונין שידלג על כמה שאלות בבת אחת אתה חייב את הערך השביעי. כנ"ל בהודעה הקודמת.)
(רק שאם אתה מעונין שידלג על כמה שאלות בבת אחת אתה חייב את הערך השביעי. כנ"ל בהודעה הקודמת.)
Re: עזרה בקבלת נתונים
אהה, הבנתי תודה.
אז בעצם אני צריך לעשות את אותה שאלה הרבה פעמים 051 ו052 ו053 ו054 ו055 ולעשות שכל שלב שהוא ילחץ 2 זה יעבור ל056?
אז בעצם אני צריך לעשות את אותה שאלה הרבה פעמים 051 ו052 ו053 ו054 ו055 ולעשות שכל שלב שהוא ילחץ 2 זה יעבור ל056?
נכוןאהה, הבנתי תודה.

ובדו"ח יהיה שישו ושימחו..
למה?
יהיה 5 עמודות כל עמודה למספר טלפון אחד. וכל אחד לפי כמות מספרי הטלפון שלו יופיע לו בשורה שלו כל המספרים
יהיה 5 עמודות כל עמודה למספר טלפון אחד. וכל אחד לפי כמות מספרי הטלפון שלו יופיע לו בשורה שלו כל המספרים
נכון, נראה לי שזה מה שאני אעשה.
ומה יקרה אם אני אעשה שאחרי שהוא לוחץ 1 להקשת מס' נוסף הוא יחזור להודעה לפני?
נניח ככה:
050: אנא הקש מס' טלפון
051: למס' נוסף הקש 1 לדילוג הקש 2
ואז אם הוא לוחץ 1 זה מחזיר אותו ל050
הערך ימחק או שייווצר ערך חדש?
ומה יקרה אם אני אעשה שאחרי שהוא לוחץ 1 להקשת מס' נוסף הוא יחזור להודעה לפני?
נניח ככה:
050: אנא הקש מס' טלפון
051: למס' נוסף הקש 1 לדילוג הקש 2
ואז אם הוא לוחץ 1 זה מחזיר אותו ל050
הערך ימחק או שייווצר ערך חדש?
מניסיון שלי ישאר הערך הישן.
(אם כי פעם אחת כן הלך לי שיעשה את הערך החדש. למעשה לא הצלחתי לוודא את זה.)
אדרבה תבדוק ותעדכן
(אם כי פעם אחת כן הלך לי שיעשה את הערך החדש. למעשה לא הצלחתי לוודא את זה.)
אדרבה תבדוק ותעדכן
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמש הגולש בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 1 אורח