איפה הרשימה של הצינתוקים
ומה השם של השימת ברירת מחדל?
איפה הרשימה של הצינתוקים?????
Re: איפה הרשימה של הצינתוקים?????
רשימת צינתוקים:
תלוי איזה סוג, בכללות היא נמצאת בתקיית שיגור הודעות.
השם:
ברירת מחדל אין לה שם תוכל לשנות את שמה בתקיית הגדרות קמפפין (שהיא בתוך תקיית שיגור הודעות)
בהצלחה
השם:
ברירת מחדל אין לה שם תוכל לשנות את שמה בתקיית הגדרות קמפפין (שהיא בתוך תקיית שיגור הודעות)
בהצלחה
-
לא הבנתי,רשימת צינתוקים:
השם:
בהצלחה
עשיתי שלוחה להפעלת צינתוק, ואני צריך להגדיר רשימה, ולא הבנתי לאיזה רשימה הכוונה ואיפה מגדירים אותה.
יש שתי שלוחות, אחת להפעלת צינתוק והשניה להרשמה לצינתוק.
בשלוחת הפעלת הצינתוק אתה צריך לשים את מספר הרשימה שהוגדרה השלוחת ההרשמה לצינתוק.
ההגדרות לשתי השלוחות זהות כמעט, מלבד העובדה שבשלוחת ההפעלה אתה צריך לשים את השורה שכתוב בה ADMIN (אין לי כוח להעתיק..)
בשלוחת הפעלת הצינתוק אתה צריך לשים את מספר הרשימה שהוגדרה השלוחת ההרשמה לצינתוק.
ההגדרות לשתי השלוחות זהות כמעט, מלבד העובדה שבשלוחת ההפעלה אתה צריך לשים את השורה שכתוב בה ADMIN (אין לי כוח להעתיק..)
תסביר בדיוק מה אתה רוצה,איפה הרשימה של הצינתוקים
ומה השם של השימת ברירת מחדל?
צינתוק לרשימת תפוצה להודיע להם על הקו שלך?
או צינתוק בשלוחה מוגדרת שבו אפשר להירשם וכך לקבל צינתוק.
הרשימה שאתה מגדיר זה מספר שאתה בוחר ואח"כ בשלוחת הפעלת צינתוק אתה מגדיר שיפעיל את המספר רשימה שהגדרת בהרשמה לצינתוקלא הבנתי,רשימת צינתוקים:
השם:
בהצלחה
עשיתי שלוחה להפעלת צינתוק, ואני צריך להגדיר רשימה, ולא הבנתי לאיזה רשימה הכוונה ואיפה מגדירים אותה.
(זה לא נמצא באף מקום- כלומר אין גישה לזה. המשמעות של המספר זה כדי שתוכל להגדיר כמה רשימות ובכל פעם להפעיל רשימה אחרת)
-
תודה לכולם על העזרה!!!!!!
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 6 אורחים