שלום רב לכל החברים הותיקים והישנים, שאלה נחוצה לכל היודעים והמבינים.
יש לי מערכת תוכן רחבה. בשלוחה 1 קיימות 3 תת שלוחות. בתת שלוחה 1 השמעת קבצים של הודעות ועדכונים וכו'. בתת שלוחה 2 הקלטות מאזינים. ובתת שלוחה 3 אמור להיות השמעת הקלטות המאזינים שהושארו בתת שלוחה 2 כאמור. בפועל, ההקלטות שבתת שלוחה 2 אינן מושמעות בתת שלוחה 3. ושאלתי איך אני מבצע זאת שהמאזין המקליט הודעה בתת 2 יושמע הודעתו בתת 3?
מצ"ב ממה שמצאתי באשכול ההדרכות, אך למרות נסיוני לא יושם במציאות. אולי לא הבנתיו נכון.
מי יוכל לעזור לי בזה?
תודה רבה
איך עובר באופן אוטומט הודעה בתיבת הקלטה לשלוחה בהשמעת קבצים?
איך עובר באופן אוטומט הודעה בתיבת הקלטה לשלוחה בהשמעת קבצים?
- קבצים מצורפים
-
- 2019-10-30_2302.png (43.59 KiB) נצפה 1998 פעמים
-
Re: איך עובר באופן אוטומט הודעה בתיבת הקלטה לשלוחה בהשמעת קבצים?
בניהול בטלאפון נכנסים לנהול השלוחה ושם יש אפשרות שההקלטות יעברו לשלוחה אחרתשלום רב לכל החברים הותיקים והישנים, שאלה נחוצה לכל היודעים והמבינים.
יש לי מערכת תוכן רחבה. בשלוחה 1 קיימות 3 תת שלוחות. בתת שלוחה 1 השמעת קבצים של הודעות ועדכונים וכו'. בתת שלוחה 2 הקלטות מאזינים. ובתת שלוחה 3 אמור להיות השמעת הקלטות המאזינים שהושארו בתת שלוחה 2 כאמור. בפועל, ההקלטות שבתת שלוחה 2 אינן מושמעות בתת שלוחה 3. ושאלתי איך אני מבצע זאת שהמאזין המקליט הודעה בתת 2 יושמע הודעתו בתת 3?
מצ"ב ממה שמצאתי באשכול ההדרכות, אך למרות נסיוני לא יושם במציאות. אולי לא הבנתיו נכון.
מי יוכל לעזור לי בזה?
תודה רבה
לדוגמה שלוחה 1/2 מוגדר ההקלטות נכנסים דרך הטלאפון ל0 ומקישים את הסיסמה ואחר כך 2 1/2 סולמית 0 סולמית ושם יש אפשרות להגדיר שיעבור ההקלטות לשלוחה 1/3
תגידו אם זה נכון
תודה רבה. בטלפון אני קצת מסתבך, איך אני מגדיר זאת באתר?
-
איך אתה מעלה תמונה לאתר הזה??????????שלום רב לכל החברים הותיקים והישנים, שאלה נחוצה לכל היודעים והמבינים.
מי יוכל לעזור לי בזה?
תודה רבה
-
folder_move/1/3תודה רבה. בטלפון אני קצת מסתבך, איך אני מגדיר זאת באתר?
תעדכנו אם זה עובד
ההגדרה הזאת folder_to_play=/3 נמצאת בהגדרות מתקדמות בשלוחה 1/2. נכון או לא נכון?
ההגדרה שאתה הבאת, אני מדביק בשלוחה 1/3 או בשלוחה 1/2? כי ב1/2 זה לא ביצע את זה. תודה רבה
ההגדרה שאתה הבאת, אני מדביק בשלוחה 1/3 או בשלוחה 1/2? כי ב1/2 זה לא ביצע את זה. תודה רבה
אתה צריך לכתוב את הקוד כך:
ולשים בשולחה 1/2
קוד: בחירת הכל
folder_move=/1/3
-
[כאן יש את כל מה שצריך לזה[url]https:// ... p?f=4&t=25אתה צריך לכתוב את הקוד כך:ולשים בשולחה 1/2קוד: בחירת הכל
folder_move=/1/3
לzxz הוא שאל 2 שאלות ענית לו רק על 1
לסי-זי ולגוטליב, המון תודות! הפעם זה הצליח!
סליחה על הבורות, אך אני די חדש בתחום ואני מנסה ללמוד. לאט לאט בעז"ה.
איך אני מגדיר סיסמה להקלטה, היינו שלא כל אחד יוכל להקליט בתיבה זו או אחרת רק היודע סיסמתה?
איך אני מגדיר סיסמה להקלטה, היינו שלא כל אחד יוכל להקליט בתיבה זו או אחרת רק היודע סיסמתה?
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 11 אורחים