עזרה

מנחם מענדל מענדי

עזרה

שליחהעל ידי מנחם מענדל מענדי » 18:25 02/10/2019

שלום.
אני מחפש מישהו בדחיפות שיש לו חשבון סליקה בנדרים, ואני יעשה סליקה אליו, ולפי התמחור הקבוע וגם שאספק לו ביחידות בימות המשיח אז הוא יוכל ל"אפקיד" אותם במערכת הטלפונית אצלי וזאת ע"י הקשת האשראי וכו' וכמות היחידות שנתבקשה.

אשמח שמישהו יוכל לעזור בזה כי לי אין חשבון בנדרים.

נ.ב.
אפשרי אולי גם בעוד חברות סליקה אבל העיקר שיש את המודול בימות ו/או api לחברת הסליקה.

בפרטי.
תודה

קול הירושלמי

Re: עזרה

שליחהעל ידי קול הירושלמי » 14:49 07/10/2019

נראה שאתה צריך לפתוח חשבון עוסק פטור

גבאי

שליחהעל ידי גבאי » 09:34 10/10/2019

שלום.
אני מחפש מישהו בדחיפות שיש לו חשבון סליקה בנדרים, ואני יעשה סליקה אליו, ולפי התמחור הקבוע וגם שאספק לו ביחידות בימות המשיח אז הוא יוכל ל"אפקיד" אותם במערכת הטלפונית אצלי וזאת ע"י הקשת האשראי וכו' וכמות היחידות שנתבקשה.

נ.ב.
אפשרי אולי גם בעוד חברות סליקה אבל העיקר שיש את המודול בימות ו/או api לחברת הסליקה.

בפרטי.
תודה
לא הבנתי מה אתה מחפש?
מישהו שתסלוק אשראי לחשבון שלו? ואיך הוא יחזיר לך את הכסף? (לא הבנתי מה הקשר של היחידות לכל הסיפור)

sh774

שליחהעל ידי sh774 » 13:16 24/10/2019

שלום.

נ.ב.

בפרטי.
תודה
לא הבנתי מה אתה מחפש?
מישהו שתסלוק אשראי לחשבון שלו? ואיך הוא יחזיר לך את הכסף? (לא הבנתי מה הקשר של היחידות לכל הסיפור)
נראה לי שהכוונה שהכסף שיכנס לחשבון בנדרים פלוס יעבירו לו דרך יחידות

חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 35 אורחים