הילכו שניהם יחדיו M2550 עם M1000?
הילכו שניהם יחדיו M2550 עם M1000?
אני רוצה להשמיע בפתח שלוחת השמעת קבצים הודעת תפריט (M2550) אם לחזור למיקום האחרון בשלוחה או לא, ואם בוחר שלא, אני רוצה להשמיע את התפריט של השלוחה. אבל אני רואה שזה לא הולך ביחד. האמנם? והאם יש פתרון אחר?
Re: הילכו שניהם יחדיו M2550 עם M1000?
יש כאן משהו לא כ"כ מובן, אתה מדבר על שלוחת השמעת קבצים ובאמת ההגדרה של M2550 זה בשלוחת השמעת קבצים, אבל א"כ על איזה תפריט אתה מדבר?
-
אולי הוא מתכוין לזה
בדיוק!אולי הוא מתכוין לזה
תעשה שלוחת תפריט רגילה שבתוכה שני שלוחות של השמעת קבצים, בראשונה תגדיר שמשמיע מיד את המיקום האחרון, ובשניה תגדיר שישמיע את הקבצים מהשלוחה הראשונה עם תפריט בחירת קובץ.
ובשלוחת התפריט תכניס הקלטה "לחזרה למיקום האחרון אליו האזנתם בשלוחה זו, הקישו 1. להאזנה רגילה הקישו 2 (או המתינו)"
ובשלוחת התפריט תכניס הקלטה "לחזרה למיקום האחרון אליו האזנתם בשלוחה זו, הקישו 1. להאזנה רגילה הקישו 2 (או המתינו)"
רעיון טוב, אבל קשה לביצוע, כי השלוחות כבר קיימות, ועכשיו אני יצטרך לבנות מחדש אותם שלוחות הרלווטיות.תעשה שלוחת תפריט רגילה שבתוכה שני שלוחות של השמעת קבצים, בראשונה תגדיר שמשמיע מיד את המיקום האחרון, ובשניה תגדיר שישמיע את הקבצים מהשלוחה הראשונה עם תפריט בחירת קובץ.
בכל אופן תודה רבה! וגמח"ט!
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמש הגולש בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 1 אורח