העברה לשלוחה לפי מספר טלפון
העברה לשלוחה לפי מספר טלפון
אני רוצה לעשות שבפעם הראשונה שאדם מתקשר ומקיש שלוחה של קבלת נתונים ימסור שם נתונים, ובפעם השניה שמתקשר ומקיש את אותה שלוחה יעבור לשלוחה אחרת (על פי מספר הטלפון שהתקשר). זאת אומרת שבאופן אוטומטי בפעם הראשונה אחרי שהתקשר, יתווסף המספר טלפון שלו לסוג של רשימה שתעביר אותו אוטומטית מהשיחה הבאה לשלוחה שאני יגדיר. אם זה אפשרי אשמח אם יפנו אותי להגדרות המתאימות. תודה רבה.
Re: העברה לשלוחה לפי מספר טלפון
בפעם השניה כל מספר למקום אחר או כל המספרים לאותו מקום?
כל המספרים לאותו מקום! תודה על העזרה!!
יש כמה אפשרויות, אציין מה שעולה לי כעת.
בעיקרון בכל שלוחה אפשר לעשות אחד מסוגי הכניסות לפי מספר אישי, ולהגדיר הקלטת שם וחיבור למודול קבלת נתונים נוספים. וכך זה רק בפעם ראשונה ובפעם שניה לא יבקש כי כבר הגדיר את השם שלו, כאן. (שים לב שבזה גם בפעם ראשונה לאחר הכנסת הנתונים יעבור לאותו מקום שבפעם השניה).
אפשרות נוספת להעביר דרך שלוחה שמגבילה כניסה לפעם אחת, ובפעמים הבאות מופנה למקום אחר, כאן.
אפשרות נוספת לעשות לפי רשימת תפוצה וכל מי שעבר את קבלת הנתונים מצטרף בצורה שקטה לרשימה מסוימת, כאן.
בעיקרון בכל שלוחה אפשר לעשות אחד מסוגי הכניסות לפי מספר אישי, ולהגדיר הקלטת שם וחיבור למודול קבלת נתונים נוספים. וכך זה רק בפעם ראשונה ובפעם שניה לא יבקש כי כבר הגדיר את השם שלו, כאן. (שים לב שבזה גם בפעם ראשונה לאחר הכנסת הנתונים יעבור לאותו מקום שבפעם השניה).
אפשרות נוספת להעביר דרך שלוחה שמגבילה כניסה לפעם אחת, ובפעמים הבאות מופנה למקום אחר, כאן.
אפשרות נוספת לעשות לפי רשימת תפוצה וכל מי שעבר את קבלת הנתונים מצטרף בצורה שקטה לרשימה מסוימת, כאן.
נראה לי האפשרות האחרונה שכתבת, אבל איך עושים שמי שעבר את קבלת הנתונים הראשונה יצטרף בצורה שקטה לרשימה?
ועוד שאלה, האם יש אפשרות שאדם ימחק את עצמו מתוך רשימת התפוצה כדי שיוכל לחזור שוב לשלוחת קבלת הנתונים הראשונה, ולא יועבר אוטומטית לשנייה? (המטרה, בקבלת הנתונים הראשונה הוא מוסר פרטים שאני מעבד באקסס, וממילא בפעם הבאה אני לא צריך את כל הנתונים שבקבלת הנתונים הראשונה אלא רק בחלק מהם ולכן אני מפנה אותו בפעם השנייה לקבלת נתונים קצרה, אבל אם הוא משנה את פרטיו הראשונים אני רוצה שיוכל לחזור שוב להתחלה וימסור את פרטיו מחדש.)
ושוב תודה על עזרתך המהירה והיעילה!
ועוד שאלה, האם יש אפשרות שאדם ימחק את עצמו מתוך רשימת התפוצה כדי שיוכל לחזור שוב לשלוחת קבלת הנתונים הראשונה, ולא יועבר אוטומטית לשנייה? (המטרה, בקבלת הנתונים הראשונה הוא מוסר פרטים שאני מעבד באקסס, וממילא בפעם הבאה אני לא צריך את כל הנתונים שבקבלת הנתונים הראשונה אלא רק בחלק מהם ולכן אני מפנה אותו בפעם השנייה לקבלת נתונים קצרה, אבל אם הוא משנה את פרטיו הראשונים אני רוצה שיוכל לחזור שוב להתחלה וימסור את פרטיו מחדש.)
ושוב תודה על עזרתך המהירה והיעילה!
ההגדרות המלאות להוספה והסרה מרשימת תפוצה כאן.
להוספה שקטה, אתה מגדיר שלאחר קבלת הנתונים עובר לשלוחה כזו:ותעלה לשלוחה קובץ של שניה שקט יש כאן, בשם M1418.
הסרה שקטה מרשימה: ולהוסיף קובץ שניה שקט בשם M1417.
להוספה שקטה, אתה מגדיר שלאחר קבלת הנתונים עובר לשלוחה כזו:
קוד: בחירת הכל
type=template_add_number
template_to_add= מספר רשימת התפוצה
template_add_ok_no_say_number=yes
end_goto=/ שלוחה להפניה לאחר ההוספה
הסרה שקטה מרשימה:
קוד: בחירת הכל
type=template_remove_number
template_to_remove= מספר רשימת התפוצה
template_remove_no_ask=yes
template_remove_ok_no_say_number=yes
end_goto=/ שלוחה להפניה לאחר ההסרה
מעולה ממש! עזרת לי מאוד!! תודה רבה.
הגדרתי שלוחה 1 כ- type=template_add_number ואז מי שמקיש שלוחה 1 נכנס בצורה שקטה לרשימה ובסיום עובר לקבלת נתונים. כעת אני רוצה שכשיתקשר שוב ויקיש 1 יעבור אוטומטית לשלוחה מסוימת. אבל השלוחה הזאת (1) מוגדרת כהוספה לרשימת תפוצה ואיפה אני מגדיר את שלוחת הפילטר type=template_filter, שמאחר וכבר נמצא ברשימת התפוצה יעבור אוטומטית לשלוחה החדשה?
הגדרתי שלוחה 1 כ- type=template_add_number ואז מי שמקיש שלוחה 1 נכנס בצורה שקטה לרשימה ובסיום עובר לקבלת נתונים. כעת אני רוצה שכשיתקשר שוב ויקיש 1 יעבור אוטומטית לשלוחה מסוימת. אבל השלוחה הזאת (1) מוגדרת כהוספה לרשימת תפוצה ואיפה אני מגדיר את שלוחת הפילטר type=template_filter, שמאחר וכבר נמצא ברשימת התפוצה יעבור אוטומטית לשלוחה החדשה?
הגדרתי את השלוחה הראשית כשלוחת פילטר, מי שלא נמצא ברשימה עובר להוספה שקטה ואח"כ לקבלת נתונים מסוימת ומי שכבר נמצא ברשימה עובר לקבלת נתונים אחרת.
יפה, רק אולי כדאי לעשות את ההצטרפות לאחר קבלת הנתונים כדי שרק אם גמר את הרישום בהצלחה לא יוכל להיכנס עוד פעם, לשיקולך.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 28 אורחים