אשמח לקבל מענה ממי שמכיר את התחום ולא רק השערות
א. מה בזק מפסיד מזה שאני מנייד קו -כלומר פותח קו וירטואלי ומנייד מיד אח"כ (לפני פתיחת קו וירטואלי זה השאלה הראשונה שלהם - האם אני מנייד לימות)
ב. של מי הבעלות על הקו אחרי ניוד של ימות המשיח או שלי - כלומר אם אני רוצה לנייד חזרה לחברה אחרת האם זה עדין שלי
מה בזק מפסיד מזה שאני מנייד קו - ושל מי הבעלות על הקו אחרי ניוד לימות
Re: מה בזק מפסיד מזה שאני מנייד קו - ושל מי הבעלות על הקו אחרי ניוד לימות
אני לא יודע התשובות לשאלה, אולם רציתי לציין במאמר המוסגר דבר מוזר, שלא ציפיתי לה. שבאתר של בזק מופיע בדיוק כל הפרטים של שיחות נכנסות למספר המנויד שלי!
זאת אומרת שהם עוקבים יפה אחרי כל המספרים שפתחו, גם אם זה כבר לא ברשותם! וזה לא מופיע ברשימת המספרים שבבעלותי בחברת בזק.
זאת אומרת שהם עוקבים יפה אחרי כל המספרים שפתחו, גם אם זה כבר לא ברשותם! וזה לא מופיע ברשימת המספרים שבבעלותי בחברת בזק.
בניוד, הינך חותם על טופס ויתור על הקו לחברת ימות המשיחב. של מי הבעלות על הקו אחרי ניוד של ימות המשיח או שלי - כלומר אם אני רוצה לנייד חזרה לחברה אחרת האם זה עדין שלי
שיחות נכנסות למספר שלא בבעלות בזק??אני לא יודע התשובות לשאלה, אולם רציתי לציין במאמר המוסגר דבר מוזר, שלא ציפיתי לה. שבאתר של בזק מופיע בדיוק כל הפרטים של שיחות נכנסות למספר המנויד שלי!
אגב:
אני פתחתי מס' וירטואלי בבזק והייתי אמיתי איתם ואמרתי להם בפירוש כשבקשתי לפתוח קו שאני צריך אותו למערכת תכנים, ואני הולך לנייד אותו.
ואישרו לי את זה ואפי' פתחו לי 2 קווים.
יכול להיות שבדיוק נפלתי לפקיד אדיב וטוב לב - יכול להיות............
אני פתחתי מס' וירטואלי בבזק והייתי אמיתי איתם ואמרתי להם בפירוש כשבקשתי לפתוח קו שאני צריך אותו למערכת תכנים, ואני הולך לנייד אותו.
ואישרו לי את זה ואפי' פתחו לי 2 קווים.
יכול להיות שבדיוק נפלתי לפקיד אדיב וטוב לב - יכול להיות............
איך אפשר לראות את פירוט השיחות הנכנסות???אני לא יודע התשובות לשאלה, אולם רציתי לציין במאמר המוסגר דבר מוזר, שלא ציפיתי לה. שבאתר של בזק מופיע בדיוק כל הפרטים של שיחות נכנסות למספר המנויד שלי!
אגב זה פטנט יפה לראות פירוט שיחות של המערכת.....
מתנצל, אבל בדקתי שוב, ואני רואה שלא מופיע.שיחות נכנסות למספר שלא בבעלות בזק??אני לא יודע התשובות לשאלה, אולם רציתי לציין במאמר המוסגר דבר מוזר, שלא ציפיתי לה. שבאתר של בזק מופיע בדיוק כל הפרטים של שיחות נכנסות למספר המנויד שלי!
רק מה? רשום שם זמן ההתקשרות, ואני חשבתי שזה משך ההתקשרות, וזה ידעתי שלא יכול להיות שדברתי מהמספר הרגיל כ"כ הרבה זמן, לכן חשבתי שאני רואה גם פירוט של אותו מספר.
ב'בבזק שלי' יש אפשרות של 'צפייה בשיחות אחרונות'. אולם עי' בתשובה למעלה.איך אפשר לראות את פירוט השיחות הנכנסות???אני לא יודע התשובות לשאלה, אולם רציתי לציין במאמר המוסגר דבר מוזר, שלא ציפיתי לה. שבאתר של בזק מופיע בדיוק כל הפרטים של שיחות נכנסות למספר המנויד שלי!
אגב זה פטנט יפה לראות פירוט שיחות של המערכת.....
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 31 אורחים