אני רוצה להקים מערכת למגבית צדקה שיוכלו לשמוע כל הזמן באיזה סכום עומד המגבית.
שיהיה משהוא כזה: שאני (המנהל) מכניס במערכת את הסכומים שמתקבלים (ע"י הקשת מספרים על הטלפון) [למשל 20 אח"כ אני מכניס עוד 50 ואח"כ עוד 30 וכו' וכו'], והמאזינים יוכלו לשמוע את הסכום הכולל כל הזמן [לדוגמה במשל הנ"ל המאזינים ישמעו 100].
למי יש רעיון איך לעשות את זה???
עזרה במערכת למגבית צדקה
Re: עזרה במערכת למגבית צדקה
בAPI זה פשוט
אם אתה רוצה במערכת
אולי אפשר להשתמש בניקוד
דהיינו שיהיה ניקוד לפי זיהוי קוד ותוסיף למשתמש 1 נקודות והמאזינים יוכלו לשמוע כמה ניקוד יש כרגע
אני לא יודע אם זה יעבוד
לגבי API אתה יכול יצור איתי קשר במייל
ivr2pc@gmail.com
אם אתה רוצה במערכת
אולי אפשר להשתמש בניקוד
דהיינו שיהיה ניקוד לפי זיהוי קוד ותוסיף למשתמש 1 נקודות והמאזינים יוכלו לשמוע כמה ניקוד יש כרגע
אני לא יודע אם זה יעבוד
לגבי API אתה יכול יצור איתי קשר במייל
ivr2pc@gmail.com
אתה יכול להשתמש גם עם מודול המספר כעת
רק שתצטרך לכתוב את הסכום במלואו, אבל עם זה הכי פשוט וקל
רעיון מצוין ותודה רבה.אתה יכול להשתמש גם עם מודול המספר כעת
רק איך אני עושה שיגיד בצורת מספר (לדוגמה חמישים) ולא מספרים נפרדים (לדוגמה חמש אפס).
ואם יש למישהו רעיון יותר טוב שלא אצטרך לערוך את התוצאה הסופית בעצמי, רק להוסיף מספר וזה יעשה את החשבון לבד שיגיד
בתודה מראש.
למה לא כמו שהציעו לעיל עם ניקוד, ותעשה את הזיהוי לפי הקשה, ואת הניקוד תוסיף לזיהוי מספר 1 ואז תשמיע "לשמיעת הסכום הקש 1 למעבר ל... הקש סולמית" שזה יחזיר אחורה, ותקיה לפני תוכל להגדיר מעבר למקום הרצוי.
עריכה: היתה לי טעות קטנה כי סולמית לא מחזירה אחורה, פיתרון בהמשך.
עריכה: היתה לי טעות קטנה כי סולמית לא מחזירה אחורה, פיתרון בהמשך.
נערך לאחרונה על ידי דוב ב 16:59 29/01/2019, נערך 3 פעמים בסך הכל.
זה מידי מסובך בשבילי, ואני לא מתמצא במודול זה.למה לא כמו שהציעו לעיל עם ניקוד, ותעשה את הזיהוי לפי הקשה, ואת הניקוד תוסיף לזיהוי מספר 1 ואז תשמיע "לשמיעת הסכום הקש 1 למעבר ל... הקש סולמית" שזה יחזיר אחורה, ותקיה לפני תוכל להגדיר מעבר למקום הרצוי.
אדרבה אם תוכל להסביר לי במפורט איך עושים את זה יבוא עליך ברכה.
אפשר גם במייל: kckuckckuc@gmail.com
(מצטער על העיכוב הייתי קצת עסוק, מקווה שעדיין רלוונטי)
ההגדרות לשלוחה לשמיעת הכסף שנאסף:להכניס בשלוחה קובץ בשם EnterIDList.ini ובתוכו לכתוב את המספר 1.
ולשנות את ההקלטות כדלהלן:
M1103 לשמיעת הסכום שנאסף עד כה, הקש 1, ל.. וכו' (עד 2 ולא יותר כמבואר לקמן).
M1104 (להחליף להודעה שקטה).
M1013 בסייעתא דשמייא נאסף עד עתה.
M1014 ש"ח.
במקרה שהקיש כל סיפרה אחרת חוץ מ1 יעבור להיכן שמוגדר בשורה האחרונה שציינתי בהגדרות השלוחה (בדוגמא זה שלוחה אחת אחורה ושם שלוחה 2).
ניתן לומר בהקלטה M1103 להקיש אחת וסולמית ו2 וסולמית כדי שימתין פחות עד שישמיע את הסכום.
אם יותר נח אפשר לחלק את כל המבנה של זה בצורה שונה, כך שאת ההקשה של הזיהוי שהוא 1 יקישו שלב לפני (בתירוץ כלשהוא) ואז יעבור לתפריט רגיל של שלוחות שמיעת הסכום ועוד שלוחות. (וכך יכנס לשמיעת הסכום מיד בלי הקשה).
שלוחה לעדכון התרומות תעשה שלוחה כזו
בהצלחה.
הערה: במקרה שהקיש כל ספרה אחרת חוץ מ1, הוא יאמר את הסיפרה שהקיש ורק אח"כ יעבור למקום המוגדר.(לא כ"כ משנה רק אין דרך לעקוף את זה) עריכה: ניתן לעקוף את זה ע"י כניסה מסוג enter_id_type=enter_phone_list רק שבאפשרות זו שמיעת הסכום יהיה מכל שלוחה שנרצה להגדיר, חוץ משלוחה 1 שבה יעבור למקום המוגדר לזיהוי שגוי כמו שאר המקשים.
ההגדרות לשלוחה לשמיעת הכסף שנאסף:
קוד: בחירת הכל
type=points_say_total
enter_id_type=list
record_name=no
say_name=no
enter_id_error_goto=../2
M1014 ש"ח.
במקרה שהקיש כל סיפרה אחרת חוץ מ1 יעבור להיכן שמוגדר בשורה האחרונה שציינתי בהגדרות השלוחה (בדוגמא זה שלוחה אחת אחורה ושם שלוחה 2).
ניתן לומר בהקלטה M1103 להקיש אחת וסולמית ו2 וסולמית כדי שימתין פחות עד שישמיע את הסכום.
אם יותר נח אפשר לחלק את כל המבנה של זה בצורה שונה, כך שאת ההקשה של הזיהוי שהוא 1 יקישו שלב לפני (בתירוץ כלשהוא) ואז יעבור לתפריט רגיל של שלוחות שמיעת הסכום ועוד שלוחות. (וכך יכנס לשמיעת הסכום מיד בלי הקשה).
בהצלחה.
הערה: במקרה שהקיש כל ספרה אחרת חוץ מ1, הוא יאמר את הסיפרה שהקיש ורק אח"כ יעבור למקום המוגדר.(לא כ"כ משנה רק אין דרך לעקוף את זה) עריכה: ניתן לעקוף את זה ע"י כניסה מסוג enter_id_type=enter_phone_list רק שבאפשרות זו שמיעת הסכום יהיה מכל שלוחה שנרצה להגדיר, חוץ משלוחה 1 שבה יעבור למקום המוגדר לזיהוי שגוי כמו שאר המקשים.
WOW תודה רבה!!!! - עדיין לא ניסיתי אבל תודה על הפירוט!!!(מצטער על העיכוב הייתי קצת עסוק, מקווה שעדיין רלוונטי)
ההגדרות לשלוחה לשמיעת הכסף שנאסף:להכניס בשלוחה קובץ בשם EnterIDList.ini ובתוכו לכתוב את המספר 1.קוד: בחירת הכל
type=points_say_total
enter_id_type=list
record_name=no
say_name=no
enter_id_error_goto=../2
M1014 ש"ח.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי לבלוב ב 19:09 05/02/2019, נערך פעם 1 בסך הכל.
קודם כל תודה רבה עוד פעם.(מצטער על העיכוב הייתי קצת עסוק, מקווה שעדיין רלוונטי)
ההגדרות לשלוחה לשמיעת הכסף שנאסף:להכניס בשלוחה קובץ בשם EnterIDList.ini ובתוכו לכתוב את המספר 1.קוד: בחירת הכל
type=points_say_total
enter_id_type=list
record_name=no
say_name=no
enter_id_error_goto=../2
M1014 ש"ח.
בהצלחה.
רק שאלה, מה אני צריך לכתוב כאן - בשלוחת הוספת נקודות ע"י המנהל.
הזיהוי כמו בשמיעת הנקודות list, כך.
וגם שם תכניס קובץ EnterIDList.ini עם הסיפרה 1, וכן קובץ points_edit_permissions_list.ini עם מספר המנהל וסוג הרשאה כמו שמופיע במודול שם.
קוד: בחירת הכל
type=points_edit
points_edit_type=list
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 27 אורחים