לא מצאתי בהגדרות כלליות לניהול מערכת טלפונית איך יוצרים רשימה לבנה, מה בדיוק צריך לעשות. רק כתוב איך להגדיר בתוך שלוחה שיופעל ע"פ רשימה לבנה.
ואם זה מופיע במקום אחר, אזי - לענ"ד - צריך להעבירו לשם.
ואגב הרב 'אאד', כל ההגדרות שם בדף אחד. הציבור כבר מחכה מתי תחתוך את ההגדרות שם לחלקים, זה מאד מאד עוזר.
כמובן גם לעדכן אותו ב'אינדקס'.
איפה כתוב ההגדרות הבסיסיות ליצירת רשימה לבנה?
Re: איפה כתוב ההגדרות הבסיסיות ליצירת רשימה לבנה?
אני לכאורה לא יגע בזהלא מצאתי בהגדרות כלליות לניהול מערכת טלפונית איך יוצרים רשימה לבנה, מה בדיוק צריך לעשות. רק כתוב איך להגדיר בתוך שלוחה שיופעל ע"פ רשימה לבנה.
ואגב הרב 'אאד', כל ההגדרות שם בדף אחד. הציבור כבר מחכה מתי תחתוך את ההגדרות שם לחלקים, זה מאד מאד עוזר.
היות ובאו אליי בטענות שאני משבש לוותיקים את הסדר...
לכן עשיתי פורום חדש שעכשיו עדיין קוראים לו "פורום - בפיתוח"
ושם אני אמור לעשות את זה
אתה רוצה לומר, שבינתיים אין דף הוראות ליצירת רשימה לבנה?אני לכאורה לא יגע בזהלא מצאתי בהגדרות כלליות לניהול מערכת טלפונית איך יוצרים רשימה לבנה, מה בדיוק צריך לעשות. רק כתוב איך להגדיר בתוך שלוחה שיופעל ע"פ רשימה לבנה.
ושם אני אמור לעשות את זה
רשימה לבנהאתה רוצה לומר, שבינתיים אין דף הוראות ליצירת רשימה לבנה?אני לכאורה לא יגע בזהלא מצאתי בהגדרות כלליות לניהול מערכת טלפונית איך יוצרים רשימה לבנה, מה בדיוק צריך לעשות. רק כתוב איך להגדיר בתוך שלוחה שיופעל ע"פ רשימה לבנה.
ושם אני אמור לעשות את זה
אני לא מבין למה העלית כאן קובץ ריק. אני רוצה לדעת, מה מגדירים ואיך מגדירים, מה כותבים ואיך כותבים?
בכל אופן ייש"כ על נסיון העזרה!
רשימה לבנה
מוסיפים בתוך קובץ הext.ini או IVR את השורה
ברירת מחדל, המערכת בודקת האם המספר מופיע בקובץ WhiteList.ini בתוך השלוחה, במידה והמספר מופיע בקובץ, אז הוא יוכל להכנס לשלוחה.
ניתן גם להגדיר שהכניסה לשלוחה תהיה רק למי שנמצא ברשימת התפוצה של קמפיין ברירת המחדל של המערכת, זאת על ידי ההגדרה
גם אם הגדרת כניסה לפי רשימת תפוצה ברירת מחדל אתה חייב שיהיה קובץ WhiteList.ini בתוך השלוחה,
הודעות קשורות M1102 "אין לכם הרשאת גישה לתיקיה זו"
וזהו הWhiteList.ini וצריך העלה קובץ זה בתוך השלוחה או IVR וכאן צריך לרשום שורה אחר שורה את כל מספרי הטלפון המורשים להשתמש
מוסיפים בתוך קובץ הext.ini או IVR את השורה
קוד: בחירת הכל
white_list=yes
ניתן גם להגדיר שהכניסה לשלוחה תהיה רק למי שנמצא ברשימת התפוצה של קמפיין ברירת המחדל של המערכת, זאת על ידי ההגדרה
קוד: בחירת הכל
white_list_type=template_default
הודעות קשורות M1102 "אין לכם הרשאת גישה לתיקיה זו"
וזהו הWhiteList.ini וצריך העלה קובץ זה בתוך השלוחה או IVR וכאן צריך לרשום שורה אחר שורה את כל מספרי הטלפון המורשים להשתמש
נערך לאחרונה על ידי 111 ב 21:07 19/11/2018, נערך 4 פעמים בסך הכל.
כבר עלה ...זה עובד....מסדר ????????????
נהדר, עובד מצויין!! ייש"כ גדול!כבר עלה ...זה עובד....מסדר ????????????
(העיקר הייתי צריך רק את המשפט האחרון: כאן צריך לרשום שורה אחר שורה את כל מספרי הטלפון המורשים להשתמש, כי כל השאר מופיע כבר ב'הגדרות לניהול מערכת טלפונית'.)
רק כאשר יכתבו את זה בתוך דף ההוראות, יצטרכו להדגיש שלא צריכין לשמור את שם הקובץ עם האותיות 'ini' בסוף, כי זה נעשה מאליו. ואם כן שומרים בשם זה, זה 'סובל' בכפילות יתר, ואז זה לא עובד. לכן צריכין לשמור רק בשם 'WhiteList', ותו לא.
אבל רק לחלק לחלקים, אני לא חושב שזה מפריע לותיקים!אני לכאורה לא יגע בזה
ושם אני אמור לעשות את זה
כי אני רואה לפי מנגינת התגובה שלך, שזה יקח זמן עד שתשקיע ב'פורום - בפיתוח'...
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 47 אורחים