יש אפשרות להקליט כותרת לשידור חי, כך שכל מי שנכנס לשלוחה, ישמע אותה? (למשל אני רוצה להכניס כותרת לשיעור ורשימת מקורות).
תודה
הקלטת כותרת לשידור חי
Re: הקלטת כותרת לשידור חי
בגדול הודעת ברוכים הבאים אמור לעבוד בכל שלוחהיש אפשרות להקליט כותרת לשידור חי, כך שכל מי שנכנס לשלוחה, ישמע אותה? (למשל אני רוצה להכניס כותרת לשיעור ורשימת מקורות).
תודה
-
ואם אתה רוצה צורה מושלמת תגדיר שלוחה של הקלטת הודעת מערכת שמוגדר בה הקלטת הודעת פתיחה לשלוחת שידור חי, ומיד אחרי ההקלטה העברה לשלוחה של כניסה לשידור החי בתור מנהלבגדול הודעת ברוכים הבאים אמור לעבוד בכל שלוחהיש אפשרות להקליט כותרת לשידור חי, כך שכל מי שנכנס לשלוחה, ישמע אותה? (למשל אני רוצה להכניס כותרת לשיעור ורשימת מקורות).
תודה
תודה, בשלוחה של "שידור חי" אין אופציה של הקלט הודעת ברוכים הבאים.
ולא כ"כ הבנתי איך אני אמור לעשות את זה משוכלל יותר..תודה.
ולא כ"כ הבנתי איך אני אמור לעשות את זה משוכלל יותר..תודה.
אבל אחרי השידור חי צריך למחוק את ההודעה הזאת.ואם אתה רוצה צורה מושלמת תגדיר שלוחה של הקלטת הודעת מערכת שמוגדר בה הקלטת הודעת פתיחה לשלוחת שידור חי, ומיד אחרי ההקלטה העברה לשלוחה של כניסה לשידור החי בתור מנהל
אם הבנתי נכון את ''קול הרב'' הוא רוצה שנכנסים לשלוחת שידורים קודמים, כדי לא לשמוע סתם שיעורים בלי להבין איזה ואיפה השיעורים האלו, שיהיהי אפשרות להקליט כותרת לכל שידור.
א"כ פשוט כאשר נכנסים לשלוחה במצב מנהל יש להקיש 7 ואז 5אבל אחרי השידור חי צריך למחוק את ההודעה הזאת.ואם אתה רוצה צורה מושלמת תגדיר שלוחה של הקלטת הודעת מערכת שמוגדר בה הקלטת הודעת פתיחה לשלוחת שידור חי, ומיד אחרי ההקלטה העברה לשלוחה של כניסה לשידור החי בתור מנהל
אם הבנתי נכון את ''קול הרב'' הוא רוצה שנכנסים לשלוחת שידורים קודמים, כדי לא לשמוע סתם שיעורים בלי להבין איזה ואיפה השיעורים האלו, שיהיהי אפשרות להקליט כותרת לכל שידור.
כן, זה אפשריא"כ פשוט כאשר נכנסים לשלוחה במצב מנהל יש להקיש 7 ואז 5אבל אחרי השידור חי צריך למחוק את ההודעה הזאת.ואם אתה רוצה צורה מושלמת תגדיר שלוחה של הקלטת הודעת מערכת שמוגדר בה הקלטת הודעת פתיחה לשלוחת שידור חי, ומיד אחרי ההקלטה העברה לשלוחה של כניסה לשידור החי בתור מנהל
אבל מסורבל
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 13 אורחים