יש לי מערכת בימות משיח והכנתי קמפיין עם כל הדרוש, הודעה מוקלטת, ורשימת מספרי טלפון ויש לי במערכת מספר יחידות מספיק
ורצוני להפעיל את הקמפיין בשעה שאיני ליד מחשב, האם על ידי טלפון אוכל להפעילו?
תודה
להפעיל קמפיין דרך הטלפון ולא מהאתר
Re: להפעיל קמפיין דרך הטלפון ולא מהאתר
כן.
תיכנס לניהול, אח"כ הקשה על 3.
תיכנס לניהול, אח"כ הקשה על 3.
תודה davd
אבל איך אכנס לניהול דרך הטלפון?
עכשיו אני רואה בהחלפת סיסמת ניהול, שיש אפשרות כזו, כי אומר שם:
אם ברצונכם להשתמש במערכת ניהול קמפיינים באמצעות טלפון - יש לקבוע סיסמה שמכילה מספרים בלבד!
ועדיין שאלתי איך נכנסים לניהול דרך הטלפון
אבל איך אכנס לניהול דרך הטלפון?
עכשיו אני רואה בהחלפת סיסמת ניהול, שיש אפשרות כזו, כי אומר שם:
אם ברצונכם להשתמש במערכת ניהול קמפיינים באמצעות טלפון - יש לקבוע סיסמה שמכילה מספרים בלבד!
ועדיין שאלתי איך נכנסים לניהול דרך הטלפון
נערך לאחרונה על ידי אלן ב 00:00 15/06/2016, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- הנהלה ראשית
כשהמערכת מגיעה, שלוחה 0 היא שלוחת הניהול.
כמובן שדרך האתר אתה יכול לשנות, ולהגדיר איזו שלוחה שתרצה בתור שלוחת הניהול.
אני ממליץ שתנסה להתקשר למערכת ולהקיש 0 ואז את הסיסמה.
כמובן שדרך האתר אתה יכול לשנות, ולהגדיר איזו שלוחה שתרצה בתור שלוחת הניהול.
אני ממליץ שתנסה להתקשר למערכת ולהקיש 0 ואז את הסיסמה.
עשיתי כהוראתכם ונכנסתי למערכת, ושם לא הבנתי איך אבחר קמפין לשיגור הודעות, יש לי כרגע קמפין ברירת מחדל ועוד קמפין 2 ו 3
כאמור קמפין אחד מוכן על כל פרטיו, והוא מספר 3
מה אעשה שיופעל?
תודה
כאמור קמפין אחד מוכן על כל פרטיו, והוא מספר 3
מה אעשה שיופעל?
תודה
בעיקרון הקמפין שמושמע מיד בתחילת תפריט הקמפיינים הוא ברירת המחדל בכדי לשנות הודעת ברירת המחדל צריך להיכנס לשלוחה שינוי תבנית שלוחה 5 ולאחמ"כ 4 שם בוחרים לפי מס' את התבנית הרצוי לברירת מחדל.
תודה לקופת הקהל, אבל איך אני מפעיל איזה קמפיין שהוא דרך הטלפון?
נשארה השאלה: איך אני מפעיל איזה קמפיין שהוא דרך הטלפון?
נכנס דרך אפס וסיסמא, ומה הלאה?
תודה
נכנס דרך אפס וסיסמא, ומה הלאה?
תודה
בנושא של כמה קמפיינים אני לא כ"כ מתמצא, אבל בקמפיין ברירת המחדל אתה מקיש 3, בתפריט הראשי של הניהול ואם אתה מבין עברית אתה אמור להבין איך שמפעילים קמפיין, (אם אין הודעה מוכנה לשיגור תועבר להקלטת הודעה, אם יש כבר הודעה הוא ישמיע לך את ההודעה ותינתן לך אפשרות של הפעלת הקמפיין או החלפת ההודעה).
תודה לDAVD
הפעם הצלחתי וזה מה שעשיתי. לזכרון לעצמי או לכל מי שיתקל בשאלה. חייגתי למערכת שלי והקשתי 0, ביקש והכנסתי סיסמא, ואח"כ הקשתי 3 ואז הציע לי כמה אפשרויות ביניהן שיגור הודעות, בחרתי בה, לא זוכר מספרה. ואז שאל אם רצוני לשמוע את ההודעה המוקלטת או להקליט, וכשבחרתי לשמוע ההודעה המוקלטת השמיעני הודעה שהקלטתי פעם כששוטטתי במערכת דרך הטלפון והציע לי להקליט, ולא ידעתי לאן אוחסנה, עתה אני מבין שהוכנסה לקמפין ברירת המחדל, כי אח"כ כשהציע להפעיל בלחיצה על 1, אכן הפעיל את קמפיין ברירת המחדל.
עתה נשארה השאלה, איך אפעיל קמפיין אחר מברירת המחדל?
תודה למי שיענה
הפעם הצלחתי וזה מה שעשיתי. לזכרון לעצמי או לכל מי שיתקל בשאלה. חייגתי למערכת שלי והקשתי 0, ביקש והכנסתי סיסמא, ואח"כ הקשתי 3 ואז הציע לי כמה אפשרויות ביניהן שיגור הודעות, בחרתי בה, לא זוכר מספרה. ואז שאל אם רצוני לשמוע את ההודעה המוקלטת או להקליט, וכשבחרתי לשמוע ההודעה המוקלטת השמיעני הודעה שהקלטתי פעם כששוטטתי במערכת דרך הטלפון והציע לי להקליט, ולא ידעתי לאן אוחסנה, עתה אני מבין שהוכנסה לקמפין ברירת המחדל, כי אח"כ כשהציע להפעיל בלחיצה על 1, אכן הפעיל את קמפיין ברירת המחדל.
עתה נשארה השאלה, איך אפעיל קמפיין אחר מברירת המחדל?
תודה למי שיענה
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 33 אורחים