אני מחפש להגדיר שהמאזין יוכל לשנות מהירות השמעה של קובץ - ע"י לחיצה על מקשים בעת ההאזנה. ה דבר?
קיים כזה דבר?
הגדרה שהמאזין יוכל לשנות מהירות השמעה
Re: הגדרה שהמאזין יוכל לשנות מהירות השמעה
ג"א מצטרףאני מחפש להגדיר שהמאזין יוכל לשנות מהירות השמעה של קובץ - ע"י לחיצה על מקשים בעת ההאזנה. ה דבר?
קיים כזה דבר?
בקול הלשון יש את זה וזה חבל על הזמן
יש את זה גם בקול הדף
אולי אצל ימות שהרווח היחיד שלהם זה מהדקש"ג על הזמן אויר שמקשיבים להודעות לא רווחי לפתח אפשרות למהר את ההשמעות...
אולי אצל ימות שהרווח היחיד שלהם זה מהדקש"ג על הזמן אויר שמקשיבים להודעות לא רווחי לפתח אפשרות למהר את ההשמעות...
לא מסכים עם הגישה, אף אדם לא מוכן לשבת על מערכת מעצבנת ולכן מפתחים אותו מכל היבט, יש אדם שיקשיב לדרשה של שעתיים אם זה ייקח לו 40 דקות אחרת הוא יברח אחרי דקה וחצי וד"ליש את זה גם בקול הדף
נכון ביותרלא מסכים עם הגישה, אף אדם לא מוכן לשבת על מערכת מעצבנת ולכן מפתחים אותו מכל היבט, יש אדם שיקשיב לדרשה של שעתיים אם זה ייקח לו 40 דקות אחרת הוא יברח אחרי דקה וחצי וד"ליש את זה גם בקול הדף
צודק 100%
אז אני מבין שאין אופצייה כזו כרגע?
דבר נוסף שיש בהרבה קווים, ואין בימות המשיח הוא אפשרות להגברת או הנמכת את עוצמת השמע שזה לפעמים יותר חשוב משינוי מהירות.
-
א"ז יש במכשיר הטלפוןדבר נוסף שיש בהרבה קווים, ואין בימות המשיח הוא אפשרות להגברת או הנמכת את עוצמת השמע שזה לפעמים יותר חשוב משינוי מהירות.
בנוסף למה שיש במכשיר לפעמים זה שימושי מאוד, ואני יודע מכמה קווים שיש את הפונקציה.א"ז יש במכשיר הטלפוןדבר נוסף שיש בהרבה קווים, ואין בימות המשיח הוא אפשרות להגברת או הנמכת את עוצמת השמע שזה לפעמים יותר חשוב משינוי מהירות.
אם אנחנו כמנהלים נקפיד לוודא שהתוכן שאנו מעלים לקו שלנו יהיה בווליום מספיק גבוה ובמהירות שאינה נֶכְסִית המשתמשים שלנו יודו לנו… ולא נזדקק לפיתוחים הנ"לבנוסף למה שיש במכשיר לפעמים זה שימושי מאוד, ואני יודע מכמה קווים שיש את הפונקציה.א"ז יש במכשיר הטלפוןדבר נוסף שיש בהרבה קווים, ואין בימות המשיח הוא אפשרות להגברת או הנמכת את עוצמת השמע שזה לפעמים יותר חשוב משינוי מהירות.
בשעת הצורך ניתן להשתמש עם תוכנות לעריכת אודיו
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 7 אורחים