מה אפשר לעשות וכיצד,
כדי להפעיל לינק שיפעיל משהו באתר מסוים
זה כניראה קשות לתקשורת API או משהו כזה
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בנושא
הפעלת לינק בשלוחה
Re: הפעלת לינק בשלוחה
אם לא תפרט בדיוק מה אתה רוצה שיקרה+קישורים לאתר הרלוונטי לא יהיה איך לעזור לך....
עדיין אין לי את הפרטים האלו אלא אני מתכנן את זה וברצוני לדעת האם יש מישהו שיכול לעזור לי להביןם מה אני יצטרך לעשות בשביל זה
אני מעוניין לעשות לינק שמפשר למאזין לאשר נניח לדוגמא שלמד את ההספק היומי, וכשהוא מפעיל את הלינק הזה הוא גם מאשר באתר את הפעולה שהוא ביצע
וזה מכיון שהאתר בנוי בצורה שכל משתמש צריך לאשר כל פעם שהוא ביצע את מה שהוא צריך לעשות ע''י כניסה לאתר עם שם וסיסמא
ואני רוצה שיוכל לאשר את זה ע''י לינק שיופעל ע''י שלוחה מסויימת שבאצם יחסוך את הכניסה וכו'
אשמח לשמוע
אני מעוניין לעשות לינק שמפשר למאזין לאשר נניח לדוגמא שלמד את ההספק היומי, וכשהוא מפעיל את הלינק הזה הוא גם מאשר באתר את הפעולה שהוא ביצע
וזה מכיון שהאתר בנוי בצורה שכל משתמש צריך לאשר כל פעם שהוא ביצע את מה שהוא צריך לעשות ע''י כניסה לאתר עם שם וסיסמא
ואני רוצה שיוכל לאשר את זה ע''י לינק שיופעל ע''י שלוחה מסויימת שבאצם יחסוך את הכניסה וכו'
אשמח לשמוע
זה אכן קשור לAPI תצטרך להגדיר את השלוחה לAPI ולבקש מהמאזין להקיש את שם המשתמש והסיסמה על מנת שהשרת יתחבר במקומו, במידה ולא שייך להקיש בטלפון שם משתמש כי זה אותיות או מייל ואתה לא רוצה לסבך אותו עם הקשות תגדיר כמספר טלפון ו/או שכל מספר טלפון יזוהה מידעדיין אין לי את הפרטים האלו אלא אני מתכנן את זה וברצוני לדעת האם יש מישהו שיכול לעזור לי להביןם מה אני יצטרך לעשות בשביל זה
ואני רוצה שיוכל לאשר את זה ע''י לינק שיופעל ע''י שלוחה מסויימת שבעצם יחסוך את הכניסה וכו'
אשמח לשמוע
תודה רבה לך
אשמח ליצוך איתך קשר 8466096@gmail.com
אתה מדבר על אתר קיים? שכבר יש בו את הפונקציה לאשר ביצוע? אם כן אז תצטרך לכתוב קוד PHP שיבצע את הרישום, כי ימות לא מסוגלים לבצע את זה לבדתודה רבה לך
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 39 אורחים