אין לי את האנשים ברשימת תפוצה, מה שאני צריך זה שהם עצמם יגדירו את העיר שלהם ויכניסו את שאר פרטיהם ע"י הקלטת הפרטים ובירור מצד המערכת האם נקלט נכון וכך כל פעם שהם יתקשרו המערכת תזהה על פי המספר את כל הפרטים בתודה מראש ותזכו למצוות אאדקוד: בחירת הכל
type=template_filter
מספר התבנית לבדיקה, באם אין משתמש בברירת מחדלקוד: בחירת הכל
template_filter=
לאיזה שלוחה לעבור באם מספר הטלפון פעיל ברשימת התפוצה, אם הערך לא מוגדר חוזר לתיקיה אחורהקוד: בחירת הכל
template_filter_active_go_to=
לאיזה שלוחה לעבור באם מספר הטלפון לא פעיל ברשימת התפוצה, אם הערך לא מוגדר חוזר לתיקיה אחורהקוד: בחירת הכל
template_filter_none_go_to=
לאן לעבור באם מספר הטלפון חסום ברשימת התפוצה, אם הערך לא מוגדר יתנהג כמו שמוגדר בnone כלומר במידה ולא קיים בכלל ברשימת התפוצה, באם מוגדר שלוחה לא קיימת יחזור לתיקיה אחורה.קוד: בחירת הכל
template_filter_blocked_go_to=
דוגמה למימוש האופציה:
אני מעוניין להגדיר בשלוחה 1:
מי שברשימת תפוצה 1 - הולך לשלוחה 11
מי שחסום ברשימת תפוצה 1 הולך לשלוחה 12
מי שלא נמצא ברשימת תפוצה 1 - הולך לשלוחה 13.קוד: בחירת הכל
type=template_filter
template_filter=1
template_filter_active_go_to=/11
template_filter_none_go_to=/13
template_filter_blocked_go_to=/12
כל מי שלא ברשימת תפוצה 1, אני מעוניין לבצע פילטר נוסף לפי רשימת תפוצה 5, אז בשלוחה 13 אנימגדיר פילטר נוסף:
מי שברשימת תפוצה 5 - הולך לשלוחה 14
מי שחסום ברשימת תפוצה 5 - הולך לשלוחה 15
מי שלא נמצא ברשימת תפוצה 5 הולך לשלוחה 16קוד: בחירת הכל
type=template_filter
template_filter=5
template_filter_active_go_to=/14
template_filter_none_go_to=/16
template_filter_blocked_go_to=/15
עזרה הפניית משתמשים לשלוחות שונות לפי רשימת התפוצה
עזרה הפניית משתמשים לשלוחות שונות לפי רשימת התפוצה
Re: הפניית משתמשים לשלוחות שונות לפי רשימת התפוצה - template_filter
תעשה פילטר כמו שמוגדר כאן ומי שלא נמצא בשום רשימה יעבור לשלוחה שבה הוא יבחר את העיר ויוסיף אותו לרשימת תפוצה הרלוונטית.
לדוגמא אחרי בחירת ירושלים תעביר אותו לשלוחה שזה הוספה לרשימת תפוצה 2 בפעם הבאה שהוא יתקשר המערכת כבר תדע שהוא מוגדר כירושלים
לדוגמא אחרי בחירת ירושלים תעביר אותו לשלוחה שזה הוספה לרשימת תפוצה 2 בפעם הבאה שהוא יתקשר המערכת כבר תדע שהוא מוגדר כירושלים
הפניית משתמשים לשלוחות שונות לפי רשימת התפוצה - template_filter
שוב תודה אבל איך אני נותן לו לבחור עיר ?תעשה פילטר כמו שמוגדר כאן ומי שלא נמצא בשום רשימה יעבור לשלוחה שבה הוא יבחר את העיר ויוסיף אותו לרשימת תפוצה הרלוונטית.
אתה עושה תפריט של בחירת ערים לדוגמא לירושלים הקש 1 בני ברק 2 וכדומה ומגדיר בכל שלוחה שיעבור בסיום לשלוחה של הוספה לרשימת תפוצה מסויימת
איך?אתה עושה תפריט של בחירת ערים לדוגמא לירושלים הקש 1 בני ברק 2 וכדומה ומגדיר בכל שלוחה שיעבור בסיום לשלוחה של הוספה לרשימת תפוצה מסויימת
מה קורה ?
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 29 אורחים