איך אני מוסיף שהמערכת תבקש גם מספר טלפון שיופיע בדו"ח?
למרות שהמערכת מוסיפה את המספר ממנו מתקשרים לעתים אינו המספר הרלוונטי (לפחות עבורי), אשמח אם מישהו יעזור לי להוסיף הגדרה שהמערכת תבקש מספר טלפון.
סליקת אשראי
Re: סליקת אשראי
שאלה כזו שייכת לעזרה הדדית.
בכל אופן אתה מגדיר
רק שאז אתה צריך להוסיף רשימת מספרים שרק הם יוכלו להיכנס.
בכל אופן אתה מגדיר
קוד: בחירת הכל
enter_id=yes
enter_id_type=enter_phone_list
מה זה עוזר זה רק מזיק אני לא מחפש להגביל תרומות אני בס"ה צריך לקבל בדו"ח התרומה את מספר הטלפון של התורם ולא של מבצע השיחה.שאלה כזו שייכת לעזרה הדדית.
בכל אופן אתה מגדירקוד: בחירת הכל
enter_id=yes
enter_id_type=enter_phone_list
תוכל להגדיר את השלוחה כשלוחה לקבלת נתונים, ואח"כ להעביר לתרומות.איך אני מוסיף שהמערכת תבקש גם מספר טלפון שיופיע בדו"ח?
למרות שהמערכת מוסיפה את המספר ממנו מתקשרים לעתים אינו המספר הרלוונטי (לפחות עבורי), אשמח אם מישהו יעזור לי להוסיף הגדרה שהמערכת תבקש מספר טלפון.
או לחילופין תגדיר כניסה לפי מספר אישי רגיל, ותגדיר שיהיה מינימום 9 ספרות, ותשנה את הודעת המערכת "אנא הקישו מספר אישי" ל-"הקש מס' טלפון".
תודה רבה רבה, עובד בסדר גמור, רק צריך לזכור לבטל את ההקלטת השם והתחברתם בהצלחה וכדומהתוכל להגדיר את השלוחה כשלוחה לקבלת נתונים, ואח"כ להעביר לתרומות.איך אני מוסיף שהמערכת תבקש גם מספר טלפון שיופיע בדו"ח?
או לחילופין תגדיר כניסה לפי מספר אישי רגיל, ותגדיר שיהיה מינימום 9 ספרות, ותשנה את הודעת המערכת "אנא הקישו מספר אישי" ל-"הקש מס' טלפון".
יש אפשרות להעלות קובץ כלשהו עם מספר האישי = שם כתובת טלפון ובדו"ח אני יקבל את השם והכתובת?תודה רבה רבה, עובד בסדר גמור, רק צריך לזכור לבטל את ההקלטת השם והתחברתם בהצלחה וכדומהתוכל להגדיר את השלוחה כשלוחה לקבלת נתונים, ואח"כ להעביר לתרומות.איך אני מוסיף שהמערכת תבקש גם מספר טלפון שיופיע בדו"ח?
עיין במודול הגדרות התקפות לכל השלוחות, יש שם אפשרות של מספר אישי החדש עם קובץ אקסל, עיי"ש.יש אפשרות להעלות קובץ כלשהו עם מספר האישי = שם כתובת טלפון ובדו"ח אני יקבל את השם והכתובת?תודה רבה רבה, עובד בסדר גמור, רק צריך לזכור לבטל את ההקלטת השם והתחברתם בהצלחה וכדומהתוכל להגדיר את השלוחה כשלוחה לקבלת נתונים, ואח"כ להעביר לתרומות.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 12 אורחים