1. אני רוצה להגדיר שכשמתקשרים למערכת ושומעים את הודעת הפתיחה-ברוכים הבאים, לחיצה על כל מקש לא יכניס את השומעים ישירות לשלוחות (כבברירת מחדל) אלא יעבור לשמיעת הודעת ה'תפריט' הראשי. ורק אז יוכלו ללחוץ שוב על מקש בכדי להיכנס לשלוחות
2. כשיוצאים מהשלוחות - ע"י הקשה על # - וחוזרים לתפריט הראשי, לא ישמעו את הודעת הפתיחה-ברוכים הבאים, אלא את הודעת התפריט ראשי.
מישהו יודע איך עושים את זה?
תודה רבה
הודעת הפתיחה
-
- מיקום: 770 EASTERN PKWY, BROOKLYN NY, 11213. NEY YORK, USA.
Re: הודעת הפתיחה
תנסה להגדיר את הודעת ברוכים הבאים כ-M0001 - הודעה זמנית. רק שים לב להגדיר לכמה זמן ההודעה תושמע.
לכתוב את השורה הבאה בהגדרות מתקדמות ext.ini בתפריט הראשי2. כשיוצאים מהשלוחות - ע"י הקשה על # - וחוזרים לתפריט הראשי, לא ישמעו את הודעת הפתיחה-ברוכים הבאים, אלא את הודעת התפריט ראשי.
קוד: בחירת הכל
say_first_one_time=yes
זה לא עוזרתנסה להגדיר את הודעת ברוכים הבאים כ-M0001 - הודעה זמנית. רק שים לב להגדיר לכמה זמן ההודעה תושמע.
על תשובה 2 - תודה רבה
על תשובה 1 - גם אני מצטרף, שזה לא עוזר, אשמח אם יש למישהו עוד רעיון
תודה רבה
על תשובה 1 - גם אני מצטרף, שזה לא עוזר, אשמח אם יש למישהו עוד רעיון
תודה רבה
עדיין מחכה לתשובה על שאלה זו, אשמח מאד באם יוכלו לענות לי1. אני רוצה להגדיר שכשמתקשרים למערכת ושומעים את הודעת הפתיחה-ברוכים הבאים, לחיצה על כל מקש לא יכניס את השומעים ישירות לשלוחות (כבברירת מחדל) אלא יעבור לשמיעת הודעת ה'תפריט' הראשי. ורק אז יוכלו ללחוץ שוב על מקש בכדי להיכנס לשלוחות
3. עוד שאלה, איך מגדירים שבשעת שמיעת ה'אורך 22 דקות' וכדו', יוכלו ללחוץ על מקש כלשהו בכדי לשמוע מיד את ההודעה ולעבור את ה'פתיח' הזה (כמו שבכותרת לשיעור, יכולים ללחוץ על כל מקש ועוברים מיד להודעה)
תודה רבה גדולה לכל מי שיענה
-
- הנהלה ראשית
לגבי כך שבהקשה יעברו לתפריט, אני ממליץ שהמערכת תתחיל משלוחה 1, כאשר כל השלוחות 2-9 מפנות לשלוחה 1.
כך בהקשה כל שהיא, עוברים לתפריט.
לגבי 3 - למיטב ידיעתי אין דרך להגדיר זאת ללא פיתוח מיוחד עבורך.
כך בהקשה כל שהיא, עוברים לתפריט.
לגבי 3 - למיטב ידיעתי אין דרך להגדיר זאת ללא פיתוח מיוחד עבורך.
וכמה יעלה פיתוח לכלל המשתמשים?לגבי 3 - למיטב ידיעתי אין דרך להגדיר זאת ללא פיתוח מיוחד עבורך.
את הפתיח של האורך שמושמע קודם ההודעה יש אפשרות לעקוף ע"י לחיצה על כל מקש3. עוד שאלה, איך מגדירים שבשעת שמיעת ה'אורך 22 דקות' וכדו', יוכלו ללחוץ על מקש כלשהו בכדי לשמוע מיד את ההודעה ולעבור את ה'פתיח' הזה (כמו שבכותרת לשיעור, יכולים ללחוץ על כל מקש ועוברים מיד להודעה)
אבל אם מקישים *9 לשמוע את אורך ההודעה אז אין אפשרות לחזור להודעה רק אחרי שמיעת כל ההודעה (הינך בדקה.. מתוך.. שלוחה.. האזנה..)
אדרבה, אצלי א"א לעקוף, אולי תסביר לי איך עשית שאצלך כן יוכלו?את הפתיח של האורך שמושמע קודם ההודעה יש אפשרות לעקוף ע"י לחיצה על כל מקש
ותודה רבה על התשובה של שאלה 1
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 21 אורחים