סיפורי צדיקים

חוקר

סיפורי צדיקים

שליחהעל ידי חוקר » 18:26 15/12/2016

אשמח לעזרת הציבור וימות המשיח.
אני רוצה להקים שלוחה של סיפורי צדיקים, יש לי הקלטות מוכנות לפי תאריכים של הילולות של צדיקים ואני רוצה לעשות את השלוחה שיפעיל אוטומטי את הסיפורים לשבוע הקרוב. זאת אומרת כך, שמיום ראשון ועד יום שישי יושמעו סיפורים של ימי הילולא שחלים מהשבת של שבוע זה ועד יום שישי של שבוע הבא. (הקו מיועד למדריכים שיושבים עם החניכים בשבת ומיועד לתת להם במשך השבוע להכין עבור שבוע הבא.)
בהתחלה השתמשתי עם שלוחה של השמעות לפי תיקיה עם מספר שבוע (לועזי, אין אפשרות כזו לשבוע עברי), אך זה לא פתרון טוב כי בכל שנה סדר השבוע משתנה מהתאריך העברי, ולעשות שלוחה של השמעת תיקיות של שבוע עברי אינו פיתרון היות וצריך להגדיר גם שנה ואני רוצה משהו שיעבוד אוטומטי כל שנה לפי חודש ויום בלבד, ולעשות שלוחה שמתחיל להשמיע מתאריך עברי לפי חודש ויום גם לא טוב בגלל שתי סיבות, א. אני צריך שישמעו את זה שבוע קודם, ולשנות את שם ההשמעה ל 7 ימים לפני, ג"כ לא טוב היות ואני רוצה שמיום ראשון יושמעו כל הסיפורים לשבוע הקרוב וא"כ יוצא שצריך להתחיל לשמוע ביום ראשון פרשת בראשית את הסיפורים שבכל ימי השבוע של פרשת נח ובכל שנה ההפרשים הם אחרת. ב. יש לפעמים יש כמה הקלטות להילולא אחת ובאפשרות של השמעת קובץ לפי תאריך אני יכול לעשות רק קובץ אחד על תאריך זה (ומשא"כ בהשמעה לפי תיקיות שניתן להכניס בתיקיה אחת כמה הקלטות ליום זה.)
האם יש למישהו רעיון?
כמו"כ אם אוכל להוסיף אפשרות של תפריט בחירה לפי חודש ויום למי שרוצה באמצע השנה לשמוע של תאריך אחר יהיה מצויין.
בתודה מראש.

קופת הקהל

Re: סיפורי צדיקים

שליחהעל ידי קופת הקהל » 22:55 15/12/2016

אני משתמש בצורה פשוטה ביותר, אמנם לא עם השכלול שהשבוע הוא מביא את הסיפורים של השבוע הנוכחי, אלא שניתן לסדר את הסיפורים בתיקיות לפי חודשים ובתת שלוחה לפי תאריך.

חוקר

שליחהעל ידי חוקר » 23:35 15/12/2016

חשוב לי לתת לחונכים הרגשה נעימה, שהכל מופיע אוטומטי...

חוקר

שליחהעל ידי חוקר » 11:32 18/12/2016

בהמשך להנ"ל, האם יש אפשרות להגדיר תיקיית השמעת קבצים שיהיה מסודר בצורה שהקבצים אינם נמצאים בשלוחה לפי סדר עוקב, אלא בתוך תתי תיקיות בשלוחה זו, ויושמעו לפי סדר התיקיות, או אפילו יותר טוב, האם באפשרות של תפריט בחירת קובץ בשלבים יש אפשרות לעשות זאת על תתי תיקיות בשלוחה, התועלת המבוקשת היא שכעת בתפריט בחירת קובץ אני צריך לעשות שם השמעה על כל קובץ, ואם יש לי שתי קבצים שאני רוצה שיהיו בבחירה אחת אין אפשרות, אך באם יהיה ניתן לעשות את תפריט הבחירה לפי תיקיות ושמות של התיקיות, אוכל להכניס שתי השמעות לתיקיה אחת ואז יושמעו שניהם באותה בחירה.
תודה מראש

חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 35 אורחים