לא נצרך לזה חכמה "אז ס'טוט וויי שרייט מען" וכולם כתבו את זה מניסיון ... וחבל על אלו שכבר ישזה לא חכמה להצטרף על הגל ולצעוק גיוועלד.
ככל ומדובר בתכנים כשרים, אין שום בעייה לפתח אותם ומי שרוצה להזיר את עצמו מכך ברוך יהיה.
למה שיר של שוואקי שנמצא ביוטיוב אסור לשמוע בטלפון ומותר לשמוע בדיסק או בנגן? כמו כן כל מדריך או תוכן כשר
פרוייקט חדש מאהבת ישראל • איזה מודולים/מערכות תרצו שנבנה
Re: פרוייקט חדש מאהבת ישראל • איזה מודולים/מערכות תרצו שנבנה
יש לך ילדים?זה לא חכמה להצטרף על הגל ולצעוק גיוועלד.
ככל ומדובר בתכנים כשרים, אין שום בעייה לפתח אותם ומי שרוצה להזיר את עצמו מכך ברוך יהיה.
למה שיר של שוואקי שנמצא ביוטיוב אסור לשמוע בטלפון ומותר לשמוע בדיסק או בנגן? כמו כן כל מדריך או תוכן כשר
תחשוב שהבן שלך שמע על ה"יוטיוב פון" הלזה
ובערב אתה מגיע אליו "יוסי, תכנס לישון, כבר מאוחר"
והוא אומר לך "אבא, אני רק גומר את הסרט, ומיד הולך לישון"
ואתה המום "מה???? סרט???? איפה? למה? איך?"
"איזה סרט?"
"הרגע אתה מנתק!"
...
יש לי ב"ה ילדים, וגם אני הייתי ילד פעם.יש לך ילדים?זה לא חכמה להצטרף על הגל ולצעוק גיוועלד.
"איזה סרט?"
"הרגע אתה מנתק!"
...
התיאור הזה שאתה מציג, תקף לעוד עשרות דברים שילדים אוהבים לעשות, וההורים צריכים להתמודד עמהם.
אני בתור ילד אהבתי מאד סיפורי מתח, ורציתי לגמור כל הספר בפעם אחד, לא משנה על איזה מספר המחוגים של השעון מכוונים.
בתור ילד הייתי מאד ייצרתי, ואהבתי לעשות 'עבודות' ו'מלאכות', לצבוע ומה לא, ולא רציתי ללכת לישון.
ויש המון תחומים שמושכים ילדים, אבל מה הקשר לקו הזה?
המילים 'סרט' ו'יוטיובפון' מאד מפחידים, אבל בפועל כששומעים הצגה בטלפון, זה לא מושך כלל את הילד 'מי יודע מה', שנאסור אותו כשלעצמו.
וכשאתה מתאר:
"ואתה המום "מה???? סרט???? איפה? למה? איך?"
"איזה סרט?"
זה מצב מסוכן כשלעצמו, אם ההורים לא יודעים מה הילד שומע, אבל זה לא קשור להנושא, גם כשההורים אינם יודעים איפה הילד מסתובב, ובמה הוא משחק, ומי הם החברים שלו, אז זהו מסוכן.
אם היינו מדברים על סרטים, זה צריך לאסור, משום שזה דבר שמושך נורא, וממלא את כל הראש של הילדים, אבל לשמוע בטלפון שירים והצגות, אינני רואה לענ"ד שום בעיה בזה. (כל זה אם אכן יוטיופון אכן נקי מדברים אסורים וליצנות וכדו', ויש שם כל מה שאפשר להשיג בחנויות בריכוזים החרדיים).
כמובן, שאצלי בבית לא נכנס, כל סוג מוזיקה ולא כל סוג הצגה שנחשב ברחוב החרדי לחרדי, אז אני גם לא יתן לילדים שלי לשמוע את אותו טלפון, אבל אתה לא יכול לאסור משהו, שזה לא שום דבר גרוע, מהדברים שקיימים בכל חנות 'חרדי' בבני ברק ובירושלים.
וכמובן הילדים שלי לא לקוחים טלפון בלי רשות, ולא הולכים לחברים בלי רשות.
ואם אתה מדבר על הגיל שכבר עושים 'שבת' לעצמם, אז אתה צריך בדיוק אותו דבר צריך לפחד על 'נגן', ועל כל דבר שנמצא בחנויות החרדיים.
אין שום בעיהיש לי ב"ה ילדים, וגם אני הייתי ילד פעם.יש לך ילדים?זה לא חכמה להצטרף על הגל ולצעוק גיוועלד.
"איזה סרט?"
"הרגע אתה מנתק!"
...
התיאור הזה שאתה מציג, תקף לעוד עשרות דברים שילדים אוהבים לעשות, וההורים צריכים להתמודד עמהם.
אני בתור ילד אהבתי מאד סיפורי מתח, ורציתי לגמור כל הספר בפעם אחד, לא משנה על איזה מספר המחוגים של השעון מכוונים.
בתור ילד הייתי מאד ייצרתי, ואהבתי לעשות 'עבודות' ו'מלאכות', לצבוע ומה לא, ולא רציתי ללכת לישון.
ויש המון תחומים שמושכים ילדים, אבל מה הקשר לקו הזה?
המילים 'סרט' ו'יוטיובפון' מאד מפחידים, אבל בפועל כששומעים הצגה בטלפון, זה לא מושך כלל את הילד 'מי יודע מה', שנאסור אותו כשלעצמו.
וכשאתה מתאר:
"איזה סרט?"
זה מצב מסוכן כשלעצמו, אם ההורים לא יודעים מה הילד שומע, אבל זה לא קשור להנושא, גם כשההורים אינם יודעים איפה הילד מסתובב, ובמה הוא משחק, ומי הם החברים שלו, אז זהו מסוכן.
אם היינו מדברים על סרטים, זה צריך לאסור, משום שזה דבר שמושך נורא, וממלא את כל הראש של הילדים, אבל לשמוע בטלפון שירים והצגות, אינני רואה לענ"ד שום בעיה בזה. (כל זה אם אכן יוטיופון אכן נקי מדברים אסורים וליצנות וכדו', ויש שם כל מה שאפשר להשיג בחנויות בריכוזים החרדיים).
כמובן, שאצלי בבית לא נכנס, כל סוג מוזיקה ולא כל סוג הצגה שנחשב ברחוב החרדי לחרדי, אז אני גם לא יתן לילדים שלי לשמוע את אותו טלפון, אבל אתה לא יכול לאסור משהו, שזה לא שום דבר גרוע, מהדברים שקיימים בכל חנות 'חרדי' בבני ברק ובירושלים.
וכמובן הילדים שלי לא לקוחים טלפון בלי רשות, ולא הולכים לחברים בלי רשות.
ואם אתה מדבר על הגיל שכבר עושים 'שבת' לעצמם, אז אתה צריך בדיוק אותו דבר צריך לפחד על 'נגן', ועל כל דבר שנמצא בחנויות החרדיים.
אתה לוקח את זה עליך??????
"למעלה" יגידו לך תודה שעשית את זה, או שתצטרך לתרץ את עצמך שזה לא בעיה?
(אם אתה נוהג בביתך כפי שאמרת אין לך מה לחפש ביוטיוב (לכלוך בלבד), חפש אתרי מוזיקה)
(אם אתה נוהג בביתך כפי שאמרת אין לך מה לחפש ביוטיוב (לכלוך בלבד), חפש אתרי מוזיקה)
מצטרף - כמובן - ל'אאד' החשוב, ולכל חבורתא דילי'
הצד שכנגד אומרים טענות, וניתן לשמוע אותם.. בבקשה לכו לגדולי הדור, ולא משנה איזה מהם, אבל כאלו שיש להם משא העם כל כתפם.... ולא רבנים שונים, ששם מוזכר רק בקשר להתרים שונים....... (ואיני מתכוון לאף אחד)
עכ"פ בענינים גורליים כאלו, צרכים את גדו"י שיכריעו ולא להחליט לבד
הצד שכנגד אומרים טענות, וניתן לשמוע אותם.. בבקשה לכו לגדולי הדור, ולא משנה איזה מהם, אבל כאלו שיש להם משא העם כל כתפם.... ולא רבנים שונים, ששם מוזכר רק בקשר להתרים שונים....... (ואיני מתכוון לאף אחד)
עכ"פ בענינים גורליים כאלו, צרכים את גדו"י שיכריעו ולא להחליט לבד
יפהיש לי ב"ה ילדים, וגם אני הייתי ילד פעם.יש לך ילדים?זה לא חכמה להצטרף על הגל ולצעוק גיוועלד.
"איזה סרט?"
"הרגע אתה מנתק!"
...
והוא רוצה ליצור עוד משהו לעשרות דברים הללו
כששומעים מה?המילים 'סרט' ו'יוטיובפון' מאד מפחידים, אבל בפועל כששומעים הצגה בטלפון, זה לא מושך כלל את הילד 'מי יודע מה', שנאסור אותו כשלעצמו.
הצגה?
איזה???
של מי???
אתה מבין שלילד אתה לא הולך לתת לשבת על מחשב חופשי - שישמע כמה סרטים שהוא רוצה - אפילו אם יש לך סינון של נטפרי
ומי שעושה את זה זה גרוע ביותר...
ולא רק לילדים אלא לעצמו ג"כ זה גרוע
אני אישית יכול לשבת שעות על מחשב
וב"ה אני לא רואה שום סרט!!!
וגם מוזיקה אני לא שומע במחשב
אם אני מאוד רוצה מוזיקה - יש נגן...
אוקיוכשאתה מתאר:
"איזה סרט?"
ידידי היקר
מהיום תעקוב אחרי הילדים שלך
ותבדוק שהם לא מקשיבים ל"יוטיוב פון"
(כמו שאכן צריך לבדוק שהילד חוזר הביתה אחרי החיידר ולא מסתובב ברחובות)
אם היינו מדברים על סרטים, זה צריך לאסור, משום שזה דבר שמושך נורא, וממלא את כל הראש של הילדים, אבל לשמוע בטלפון שירים והצגות,
לשמוע מה???
מתי תראה בזה בעיה?אינני רואה לענ"ד שום בעיה בזה. (כל זה אם אכן יוטיופון אכן נקי מדברים אסורים וליצנות וכדו', ויש שם כל מה שאפשר להשיג בחנויות בריכוזים החרדיים).
אחרי שכבר התמכרו לזה כמה וכמה בחורי ישיבות?...
אז למה ריבוש"ע להכניס את זה לבתי ישראל האחריםכמובן, שאצלי בבית לא נכנס, כל סוג מוזיקה ולא כל סוג הצגה שנחשב ברחוב החרדי לחרדי, אז אני גם לא יתן לילדים שלי לשמוע את אותו טלפון, אבל אתה לא יכול לאסור משהו, שזה לא שום דבר גרוע, מהדברים שקיימים בכל חנות 'חרדי' בבני ברק ובירושלים.
אם זה דבר טוב ואין בזה שום בעיה - תכניס הביתה
שהילדים שלך יתעסקו עם זה כמו שאתה עשית כשהיית ילד...
"בתור ילד הייתי מאד ייצרתי, ואהבתי לעשות 'עבודות' ו'מלאכות', לצבוע ומה לא,"
יש בבית טלפון...וכמובן הילדים שלי לא לקוחים טלפון בלי רשות, ולא הולכים לחברים בלי רשות.
אין הכי נמיואם אתה מדבר על הגיל שכבר עושים 'שבת' לעצמם, אז אתה צריך בדיוק אותו דבר צריך לפחד על 'נגן', ועל כל דבר שנמצא בחנויות החרדיים.
צריך פיקוח...
-
חברה. אני מבקש מכל המתכתבים. השרשור הזה נועד אך ורק לפרוייקטים והצעות לפיתוח של אהבת ישראל והעניין גלש לגמרי מהפסים...
אז בואו חברים, נא להפסיק את הדיון.
אם אני ארצה לפתח מערכת כזאת עם סינון, ודיברתי כבר עם רבנים מחד , ומוועדת הפיקוח בימות המשיח מאידך, אז אני אפתח ומישהו שלא בא לו שלא ישמיע.
בכל אופן אשתדל לעזור לשאר לעשות בקרת הורים.
אז בואו חברים, נא להפסיק את הדיון.
אם אני ארצה לפתח מערכת כזאת עם סינון, ודיברתי כבר עם רבנים מחד , ומוועדת הפיקוח בימות המשיח מאידך, אז אני אפתח ומישהו שלא בא לו שלא ישמיע.
בכל אופן אשתדל לעזור לשאר לעשות בקרת הורים.
חבל חבל...אם אני ארצה לפתח מערכת כזאת עם סינון, ודיברתי כבר עם רבנים מחד , ומוועדת הפיקוח בימות המשיח מאידך, אז אני אפתח ומישהו שלא בא לו שלא ישמיע.
אחרי הכל ביוטיוב יש שירים חדשים וישנים והרצאות מענינות וכו.. אבל יש גם סרטים ( והמילה סרטים יכול לשדר את כל הזוהמה שבעולם ) לכן היום יש מושג בשם סינון. ובאמת אם שמים סינון זה צריך להיות סינון חזק מאד
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] | 15 אורחים