הערות לתיקון בתוכן ההדרכות

חוות דעת

Re: הערות לתיקון בתוכן ההדרכות

שליחהעל ידי חוות דעת » 10:00 19/10/2018

בימים אלו אני בעזרת השם מתחיל לערוך את ההודעה שהיא בעזרת השם תיהיה ה"כללית והראשית ביותר בפורום"
אשמח לקבל הצעות של:
1- סדר הדברים
2- איזה דברים לא מספיק ברורים
3- איזה תמונות מסך כדאי להוסיף (לא יותר מידיי - כי זה משבש קצת את הסדר)
4- וכו'...

תודה מראש
יישר כח גדול!!!

אלו ההערות שיש לי עליה (בינתיים):
1. 'אתה כותב שם בהתחלה: "ניתן למצוא קובץ זה בהגדרות מתקדמות בתוך כרטסת מערכת תוכן באתר.", ואתה מציג תמונה של כרטסת\לשונית 'ניהול קבצים'.
2. אולם באופן עקרוני אני חושב, שצריך להתחיל הפורום בהצגת 'חלקי האתר' ולהראות 'מלמעלה' מה כל דבר משמש, אתה מציג 'תמונת מסך' מהאתר, עם מספרים בכל חלק וחלק, ומלמטה אתה מסביר 'מלמעלה' לפי המספרים, מה כל דבר, אתה מציג מצד ימין רשימת השלוחות, מסביר מלמעלה למה כל תיקיה משמשת (עם לינק למקום שאתה מסביר את זה בארוכה), אתה עובר ללשונית 'ניהול קבצים' ומסביר מה אמור להתרחש שם, וכן לכל הלשוניות.
אח"כ אתה יכול להתחיל להסביר 'איך עובד' המערכת, כמו שאתה התחלת.

אאד
יצירת קשר:

שליחהעל ידי אאד » 01:03 21/10/2018

בימים אלו אני בעזרת השם מתחיל לערוך את ההודעה שהיא בעזרת השם תיהיה ה"כללית והראשית ביותר בפורום"
אשמח לקבל הצעות של:
1- סדר הדברים
2- איזה דברים לא מספיק ברורים
3- איזה תמונות מסך כדאי להוסיף (לא יותר מידיי - כי זה משבש קצת את הסדר)
4- וכו'...

תודה מראש
יישר כח גדול!!!
ברוכים תהיו
1. 'אתה כותב שם בהתחלה: "ניתן למצוא קובץ זה בהגדרות מתקדמות בתוך כרטסת מערכת תוכן באתר.", ואתה מציג תמונה של כרטסת\לשונית 'ניהול קבצים'.
טופל
2. אולם באופן עקרוני אני חושב, שצריך להתחיל הפורום בהצגת 'חלקי האתר' ולהראות 'מלמעלה' מה כל דבר משמש, אתה מציג 'תמונת מסך' מהאתר, עם מספרים בכל חלק וחלק, ומלמטה אתה מסביר 'מלמעלה' לפי המספרים, מה כל דבר, אתה מציג מצד ימין רשימת השלוחות, מסביר מלמעלה למה כל תיקיה משמשת (עם לינק למקום שאתה מסביר את זה בארוכה), אתה עובר ללשונית 'ניהול קבצים' ומסביר מה אמור להתרחש שם, וכן לכל הלשוניות.
אח"כ אתה יכול להתחיל להסביר 'איך עובד' המערכת, כמו שאתה התחלת.
אני יראה
אני חושש שזה קצת יכביד על המשתמשים החדשים
צריך לראות איך לעשות את זה

אשמח לרעיונות ועצות נוספים
בעיקר מה שחשוב לי זה הסדר של ההגדרות

חוות דעת

שליחהעל ידי חוות דעת » 10:38 22/10/2018

בהגדרות כלליות לניהול מערכת טלפון כתוב כדלהלן:
Image 21.png
Image 21.png (31.42 KiB) נצפה 2142 פעמים
ואני שואל בעניי:
1. מה ההבדל בין כניסה ע"פ רשימה לבנה לכניסה לפי מספר אישי שמכניסים בקובץ EnterIDList.ini.
2. כתוב "כניסה לפי מספר טלפון כלומר כל מספר מזוהה יכנס", לא מודגש שהרעיון הוא שמספר 'לא מזוהה' לא יוכל ליכנס. (חוץ מזה לא מובן לי, אם המנהל מסכים שכל אחד יוכל ליכנס, מה איכפת לו שמספר לא מזוהה גם יכנס. אתמהה?)
3. לא כתוב הוראות, איך יוצרים קובץ EnterIDList.ini, וכן מה שכתוב לפני כן WhiteList. אם זה מופיע במקום אחר צריך ליצור לינק.

אאד
יצירת קשר:

שליחהעל ידי אאד » 12:18 22/10/2018

בהגדרות כלליות לניהול מערכת טלפון כתוב כדלהלן:
Image 21.png
ואני שואל בעניי:
2. כתוב "כניסה לפי מספר טלפון כלומר כל מספר מזוהה יכנס", לא מודגש שהרעיון הוא שמספר 'לא מזוהה' לא יוכל ליכנס. (חוץ מזה לא מובן לי, אם המנהל מסכים שכל אחד יוכל ליכנס, מה איכפת לו שמספר לא מזוהה גם יכנס. אתמהה?)
זה לא העיניין של "הרשאת כניסה" או לא
אלא העיניין שהמערכת "מזהה את המספר"
כלומר: כשאני רוצה שהמערכת תשלח לי (בקבצים המגיעים במייל) את ה"שם" של משאיר ההודעה (למשל)
אז אני צריך להגדיר שהמערכת "תזהה" את המספר, ורק אז המערכת תבדוק אם יש את השם שלו בקובץ - ותצרף את זה למייל

אבל דא עקא שאין לי את כל המספרים של כ-ו-ל-ם, ואני רוצה שכולם יוכלו להיכנס למערכת, ובכל זאת המערכת "תזהה" את המספר
אז אני מגדיר שכל מספר מזוהה יכנס..., ואז אם מופיע עליו פרטים בקובץ - המערכת תצרף למייל, ואם לא - אז לא.
3. לא כתוב הוראות, איך יוצרים קובץ EnterIDList.ini, וכן מה שכתוב לפני כן WhiteList. אם זה מופיע במקום אחר צריך ליצור לינק.
אבדוק את זה, תודה

אאד
יצירת קשר:

Re: שלוחת השמעת קבצים

שליחהעל ידי אאד » 13:29 22/10/2018

ר' אאד היקר תודה רבה על העבודה וההשקעה ועל זיכוי הרבים, תזכה למצוות!
אני חושב שלתועלת כולנו עדיף להשאיר את ההגדרות המתקדמות כמו שהיו לכל אלו שכבר רגילים לזה כמה שנים, ולעשות בנוסף פורום חדש עם הסדר החדש והיפה שלך.
צודק בהחלט
בבקשה

0474757

Re: שלוחת השמעת קבצים

שליחהעל ידי 0474757 » 16:25 24/10/2018

ר' אאד היקר תודה רבה על העבודה וההשקעה ועל זיכוי הרבים, תזכה למצוות!
אני חושב שלתועלת כולנו עדיף להשאיר את ההגדרות המתקדמות כמו שהיו לכל אלו שכבר רגילים לזה כמה שנים, ולעשות בנוסף פורום חדש עם הסדר החדש והיפה שלך.
צודק בהחלט
בבקשה
תודה. ומה עם המודול השמעת קבצים? שם זה ממש חשוב לי.

חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] | 12 אורחים