אין לי אפשרות להשתמש עם רשימות תפוצה כי עיקר קהל יעד שלי זה מחו"ל והמספרים האלו אינם יכולים להצטרף לרשימת תפוצהלכל אחד יותר פשוט משהו אחר.....יותר פשוט שיעשה כבר רשימת תפוצה עם כל החסומים ויפנה אותם על פי שלוחת הפניה לפי רשימת תפוצה.אולי תעשה בשלוחה הפניה לפי מספר מחייג ושמה ברשימה תכניס את כל הרשימה השחורה שלך ותפנה אותם לשלוחה המנתקת את השיחה. (עכ"פ עד שיהיה לך פתרון על הנידון)
ניתוק לאחר שחסום ברשימה שחורה או חסוי
Re: ניתוק לאחר שחסום ברשימה שחורה או חסוי
-
אז תעשה הפניה לפי מחייגאין לי אפשרות להשתמש עם רשימות תפוצה כי עיקר קהל יעד שלי זה מחו"ל והמספרים האלו אינם יכולים להצטרף לרשימת תפוצה
באיזה שלוחה הגדרת את זה?האם אפשר להגדיר שאם הוא לא מורשה להיכנס יתנתק
שאלתי הוא גם ברשימה שחורה, וגם במספר חסוי, שאני לא מרשה לו להיכנס.
(פשוט יש נפק"מ בין שלוחה ראשית לשלוחה אחרת)
אבל עשיתי שלוחה שיהיה אפשר להוסיף לרשימה שחורה דרך הטלפון, דרך מודול קבלת נתונים שהוא מוסיף את הנתון שכאן זה מס' הטלפון לקובץ BlackList.iniאז תעשה הפניה לפי מחייג
ובהפניה לפי מחויג אי אפשר לעשות את זה
בשלוחה הראשית.באיזה שלוחה הגדרת את זה?
(פשוט יש נפק"מ בין שלוחה ראשית לשלוחה אחרת)
_____
בכל אופן למעשה זה לא כ"כ גרוע שמי שחסום או חסוי, ישמע את ההודעה עוד פעם ועוד פעם עד שינתק, חשבתי גם אולי לעשות הודעה ארוכה עם שקט בסוף
אני רק רוצה לדעת, אם באמת יש הגדרה כזאת או לא?
[לדוג' לגבי חסוי, ראיתי שב"איקול" מושמע הודעה ואח"כ מנתק]
אם מדובר על השלוחה הראשית אז מה זה מפריע לך אתה יכול להחליף את ההודעה של "לא ניתן לבצע פעולה זו שלום ותודה" (M1120) בהודעה של שקט ארוך (10 דקות של שקט לדעתי יספיקו...)בשלוחה הראשית.
_____
בכל אופן למעשה זה לא כ"כ גרוע שמי שחסום או חסוי, ישמע את ההודעה עוד פעם ועוד פעם עד שינתק, חשבתי גם אולי לעשות הודעה ארוכה עם שקט בסוף
אני רק רוצה לדעת, אם באמת יש הגדרה כזאת או לא?
[לדוג' לגבי חסוי, ראיתי שב"איקול" מושמע הודעה ואח"כ מנתק]
עוד עיין כאן
תודה רבהאם מדובר על השלוחה הראשית אז מה זה מפריע לך אתה יכול להחליף את ההודעה של "לא ניתן לבצע פעולה זו שלום ותודה" (M1120) בהודעה של שקט ארוך (10 דקות של שקט לדעתי יספיקו...)
עוד עיין כאן
הסתדרתי ע"י ההוראות שכתבת.
עשיתי הפניה משלוחה ראשית לשלוחה 99/1, 99 מוגדר כניתוק ו99/1 מעבר לשלוחה ראשית, וב 99/1 הגדרתי שחסוי וחסום לא יוכלו להיכנס.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 25 אורחים