מצטרף לאידיש
תודה רבה
חדש מודול זמני השבת בגרסא מחודשת
Re: חדש מודול זמני השבת בגרסא מחודשת
פשוט שישחררו את הקודים ואת מספרי ההקלטות
-
זה לא עובד על המודול הקיים אלא פותח על ידינו ולכן אין הודעות מערכת על כך...פשוט שישחררו את הקודים ואת מספרי ההקלטות
מכיוון שאחנו רוצים שיהיה טוב למאזינים שלנו אז החלטנו להעלות את השאלה כאן בפורום ולראות באיזה שפות המשתמשים מעוניינים שיהיה את המידע.
המודול הבא https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=4&t=1366
נרשם פה בפורם ע"י ימות המשיח, הוא פיתוח שלהם או שלכם?
-
זה מודול שלהם אבל מה שאנחנו עשינו ב0799254444 הוא פיתוח אחר לחלוטין ולא בנוי על המודול שימות המשיח פיתחו.המודול הבא https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=4&t=1366
האם שייך לחלק את המודול לפי שלוחות (שלוחה 1 זמן נץ שלוחה 2 תאריך שלוחה 3 זמן שקיעה וכו'
וכן אני צריך מערכת כזאת שאני יוכל להגדיר את המקשים לאיפה יפנה בסיום ההשמעה (אני מפנה מתוך קו ואני רוצה שיחזיר לקו ביום ההשמעה)אני לא צריך את הדקות כמו את האפשרות הזאת בשביל נוחות המאזינים,
וכן אני צריך מערכת כזאת שאני יוכל להגדיר את המקשים לאיפה יפנה בסיום ההשמעה (אני מפנה מתוך קו ואני רוצה שיחזיר לקו ביום ההשמעה)אני לא צריך את הדקות כמו את האפשרות הזאת בשביל נוחות המאזינים,
לא קשור לזה?
type=say_sabbath_time
type=say_sabbath_time
-
לא ולא...לא קשור לזה?
type=say_sabbath_time
מה הקשר?לא קשור לזה?
type=say_sabbath_time
נערך לאחרונה על ידי שרולי ב 16:05 11/06/2017, נערך פעם 1 בסך הכל.
"אהבת" אולי תענו???האם שייך לחלק את המודול לפי שלוחות (שלוחה 1 זמן נץ שלוחה 2 תאריך שלוחה 3 זמן שקיעה וכו'
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 2 אורחים