שייש לשלוחה זה קוד מסוים שאומר השיעור יוכל להקליט עצמו אבל שלא יהיה לו את הקוד של המערכת
תודה
הקלטה לשלוחה מסיומת עם קוד
Re: הקלטה לשלוחה מסיומת עם קוד
אם דבריך הובנו נכון אתה מתכוון לתת למישהו להקליט לשלוחה מסויימת בלי לתת לו הרשאת מנהל הפתרון לזה הוא לעשות את אחת מהשלוחות כשלוחת הקלטות לשלוחה אחרת והשלוחה תהיה מוגנת באמצעות סיסמה (לא סיסמת הניהול). בדוגמא המוצגת השלוחה מוגדרת להקלטת הודעות לשלוחה 1 ומוגנת באמצעות סיסמה 1234
קוד: בחירת הכל
type=record
password=1234
folder_move=1
-
תודה תודה מהר מאוד
אבל אינני מבין אני רוצה לאדם להקליט שיעור דף היומי בשלוחה 5/2/1 מה אני עושה כרגע
תודה עוד פעם
אבל אינני מבין אני רוצה לאדם להקליט שיעור דף היומי בשלוחה 5/2/1 מה אני עושה כרגע
תודה עוד פעם
את זה אתה מגדיר בשלוחה בו הוא יקליט, ההקלטה תישמר בתיקייה הרשומה בקידודתודה תודה מהר מאוד
תודה עוד פעם
קוד: בחירת הכל
type=record
password=1234
folder_move=5/2/1
יש סיסמת הקלטותשייש לשלוחה זה קוד מסוים שאומר השיעור יוכל להקליט עצמו אבל שלא יהיה לו את הקוד של המערכת
תודה
-
תודה לכולם אני עם הארץ בענינים האילו מה אני עכשיו צריך לעשות
אם הגדרת את מה שכתבתי לדוג' בשלוחה 8 תיכנס למערכת תקליט בשלוחה 8 ותבדוק אם שומעים בשלוחה 5/2/1תודה לכולם אני עם הארץ בענינים האילו מה אני עכשיו צריך לעשות
מיד כשאתה נכנס לניהול המערכת תראה הגדרות משתמש ושם אתה מגדיר סיסמת הקלטותתודה לכולם אני עם הארץ בענינים האילו מה אני עכשיו צריך לעשות
ואז המקליט מתקשר למערכת נכנס לניהול מקיש את סיסמת הניהול בוחר שלוחה (באם יש תת שלוחות אז בין שלוחה לשלוחה מקישים * (כוכבית)) ומקליט
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 2 אורחים