שלו' וברכה
אבקש אם למישהו יש פתרון לבעיה כדלהלן.
המערכת שלי מוגדרת בקמפיין כצינתוק ואני שולח צינתוקים לרשומים בתפוצה אולם לא כולם יודעים שעליהם להירשם על מנת לקבל צינתוקים כשיש הודעות חשובות ומנגד אני לא מעוניין לשלוח צינתוק למי שלא מעוניין.
הגדרתי את שלוחה 2 כפילטר שמי שרשום ברשימה או חסום מועבר להשמעת קבצים בשלוחה 22 מי שלא נמצא בכלל ברשימה מועבר לשלוחה 5 תפריט להרשמה לרשימת תפוצה או להסרה מהרשימה.
מכך אני מרוויח שגם מי שלא ידע שהוא צריך להירשם יועבר לתפריט הרשמה או חסימה אולם על מנת שהמאזין לא יחשוב שהשלוחה שמיועדת לעדכונים מתה אני רוצה שמיד אחרי הרישום הוא יועבר לשלוחה 22 לשמיעת קבצים אני הגדרתי שזה יעבור אולם זה חוזר לתפריט להרשמת קבלת עדכונים הקישו 1 להפסקת קבלת עדכונים הקישו 2.
הפניית משתמשים להרשמה לרשימת תפוצה
Re: הפניית משתמשים להרשמה לרשימת תפוצה
אולי הבעיה היא בגלל שרק כעת הוא נרשם לרשימה יש בעיה בפילטר שקלט אותו בתחילת השיחה כאינו ברשימת התפוצה.
חשבתי על פיתרון באם יש לך מערכת שאינה בשימוש תוכל לעשות שבסיום ההרשמה לרשימת התפוצה יועבר לשלוחה שהיא מעבר למערכת אחרת, שם תגדיר את תפריט ראשי למעבר למערכת הראשונה, ואם אני צודק בהשערה שלי המערכת תקלוט את זה כהתקשרות מחדש כשהוא כבר רשום ברשימת התפוצה ותפנה אותו לשלוחה 22.
ובעצם אתה מרוויח שהמאזין לא צריך לנתק ולהתקשר מחדש, אלא זה נוצר אוטומטי כאילו התחבר מחדש.
חשבתי על פיתרון באם יש לך מערכת שאינה בשימוש תוכל לעשות שבסיום ההרשמה לרשימת התפוצה יועבר לשלוחה שהיא מעבר למערכת אחרת, שם תגדיר את תפריט ראשי למעבר למערכת הראשונה, ואם אני צודק בהשערה שלי המערכת תקלוט את זה כהתקשרות מחדש כשהוא כבר רשום ברשימת התפוצה ותפנה אותו לשלוחה 22.
ובעצם אתה מרוויח שהמאזין לא צריך לנתק ולהתקשר מחדש, אלא זה נוצר אוטומטי כאילו התחבר מחדש.
1 הבעיה היא שזה חוזר לתפריט הראשי ובעיקרון הוא כלל לא נשלח לשם, נסיתי לשלוח לשלוחה 5/1 שלא יעבור דרך התפריט והמתקשר יירשם אוטומטית ובהודעות הוא שומע שהוא נרשם והוא יכול לבטל בשלוחה 5 בתפריט בסיום הוא קופץ ל5 תפריט אפילו שלא נשלח לשם.
2 שלוחה 22 לא מוגדרת כפילטר וכל אחד יכול להיכנס במידה ושלוחה אחרת מפנה לשם אבל זה לא עובד בהרשמה לרשימת תפוצה
2 שלוחה 22 לא מוגדרת כפילטר וכל אחד יכול להיכנס במידה ושלוחה אחרת מפנה לשם אבל זה לא עובד בהרשמה לרשימת תפוצה
מצאתי פתרון חלקי, הבעיה במערכת היא שאחרי הוספה לרשימת תפוצה הוא מוגדר לחזור שלב אחורה
אם השלוחה היא רגילה הוא חוזר לתפריט המערכת, אם זה בתוך תפריט פנימי הוא חוזר לתפריט הפנימי.
עבור זה הגדרתי פילטר בשלוחה 2 השמעת קבצים 22 הרשמה 222 מי שמועבר משלוחה 2 ל222 חוזר מיד אח"כ ל22, אולם הפתרון הוא רק חלקי כי במצב הזה המערכת רושמת אוטומטית כל אחד ללא אפשרות בחירה בכלל, אני רוצה שהמאזין יוכל לבחור כבר בתפריט הרלוונטי האם להירשם והוא לא יצטרך לבטל בשלוחה אחרת הרשמה שלא התכוון אליה.
אם השלוחה היא רגילה הוא חוזר לתפריט המערכת, אם זה בתוך תפריט פנימי הוא חוזר לתפריט הפנימי.
עבור זה הגדרתי פילטר בשלוחה 2 השמעת קבצים 22 הרשמה 222 מי שמועבר משלוחה 2 ל222 חוזר מיד אח"כ ל22, אולם הפתרון הוא רק חלקי כי במצב הזה המערכת רושמת אוטומטית כל אחד ללא אפשרות בחירה בכלל, אני רוצה שהמאזין יוכל לבחור כבר בתפריט הרלוונטי האם להירשם והוא לא יצטרך לבטל בשלוחה אחרת הרשמה שלא התכוון אליה.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 22 אורחים