בס"ד הקמתי את קו התפילות (ע"פ תקנות משרד הבריאות) שיש בו כמה מאות מניינים ביום בס"ד שמשודרים ע"י מנהלים שנתתי להם הרשאה.
יש בעיה קטנה, אשמח לעצתכם.
ברגע שהמאזין נכנס לאחד המניינים והציבור נמצא בתפילת שמונה עשרה, הוא שומע דממה.
ב"ה רוב המאזינים מבינים לבד את העניין ועוברים למניין אחר (בהקשת *8), אך לצערי ישנם רבים שחושבים שהשידור החי פשוט לא עובד..
השאלה היא אם יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה.
אולי אפשר לומר למנהל ללחוץ בזמן תפילת עמידה על איזה כפתור שיאמר למאזינים הודעה שהציבור בתפילת עמידה (ע"י החלפת הודעת מערכת), או פתרון אחר.
אשמח אם יש למישהו כיוון.
תודה רבה ותזכו למצוות.
נ.ב. מס' הקו 035043959
למבינים בשידור חי
Re: למבינים בשידור חי
אתה יכול פשוט להודיע בהודעת "הנך מועבר לחדר ועידה" שיש כרגע מנין פעיל ורק שנמצאים בתפילת שמו"ע.
כי אם זה שקט כי אין מנין אז מודיע "כרגע אין שידור חי"
כי אם זה שקט כי אין מנין אז מודיע "כרגע אין שידור חי"
מתי אספיק להעלות את הקובץ? בין גאל ישראל לה' שפתי תפתח?
אני לא רוצה שהוא כל הזמן יגיד שהציבור בתפילת שמו"ע, כי רוב הזמן הוא לא
תגיד שבמידה ויש שקט זה אומר שהקו פעיל ורק נמצאים בשמו"ע. (כי אם אין תפילה לא ישמעו את ההודעה הזו)
זה לשון ההודעה "שימו לב הינכם נכנסים לתפילה באם יש שקט - הציבור נמצא בתפילת שמו"ע"
(זה יהיה הפתיח של השידור חי.)
זה לשון ההודעה "שימו לב הינכם נכנסים לתפילה באם יש שקט - הציבור נמצא בתפילת שמו"ע"
(זה יהיה הפתיח של השידור חי.)
תודה רבה על הקו, נחמד מאד,
אם תוכל תדגיש מה הם סוג המנינים: 1 לחסידי 2 לאשנכזי 3 לספרדי וכד'
כמו"כ אם תוכל להגיד בתחילת כל שידור חי את זמני התפילות
אם תוכל תדגיש מה הם סוג המנינים: 1 לחסידי 2 לאשנכזי 3 לספרדי וכד'
כמו"כ אם תוכל להגיד בתחילת כל שידור חי את זמני התפילות
בשמחה. זה שטיבלך פעיל מאוד.
לצערי, אני לא שולט על כל המניינים והשעות. מה שעשיתי זה שנתתי הרשאה לכל מי שהשאיר הודעה בשלוחה 9 שהוא רוצה לשדר מניין (והיה נראה שהוא רציני).
כך שהמאזינים הם אלה שבעצם מתחזקים את המערכת 24 שעות כמעט. השדרנים מפוזרים בכל הארץ.
יש את כל הנוסחים. פשוט מתקשרים בשעות שאנשים נוהגים להתפלל נניח מהנץ עד 10 בבוקר, ובזמן מנחה גדולה, וגם לפני השקיעה יש המון מניינים של מנחה וערבית. ובוחרים מניין.
אם היו לי עוזרים זה היה קל יותר לבנות לו"ז מדויק של המניינים. בינתיים זה ככה.
לצערי, אני לא שולט על כל המניינים והשעות. מה שעשיתי זה שנתתי הרשאה לכל מי שהשאיר הודעה בשלוחה 9 שהוא רוצה לשדר מניין (והיה נראה שהוא רציני).
כך שהמאזינים הם אלה שבעצם מתחזקים את המערכת 24 שעות כמעט. השדרנים מפוזרים בכל הארץ.
יש את כל הנוסחים. פשוט מתקשרים בשעות שאנשים נוהגים להתפלל נניח מהנץ עד 10 בבוקר, ובזמן מנחה גדולה, וגם לפני השקיעה יש המון מניינים של מנחה וערבית. ובוחרים מניין.
אם היו לי עוזרים זה היה קל יותר לבנות לו"ז מדויק של המניינים. בינתיים זה ככה.
אתה יכול לעשות קובץ שבו מושמע שהציבור בתפילת שמו"עבס"ד הקמתי את קו התפילות (ע"פ תקנות משרד הבריאות) שיש בו כמה מאות מניינים ביום בס"ד שמשודרים ע"י מנהלים שנתתי להם הרשאה.
יש בעיה קטנה, אשמח לעצתכם.
ברגע שהמאזין נכנס לאחד המניינים והציבור נמצא בתפילת שמונה עשרה, הוא שומע דממה.
ב"ה רוב המאזינים מבינים לבד את העניין ועוברים למניין אחר (בהקשת *8), אך לצערי ישנם רבים שחושבים שהשידור החי פשוט לא עובד..
השאלה היא אם יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה.
אולי אפשר לומר למנהל ללחוץ בזמן תפילת עמידה על איזה כפתור שיאמר למאזינים הודעה שהציבור בתפילת עמידה (ע"י החלפת הודעת מערכת), או פתרון אחר.
אשמח אם יש למישהו כיוון.
תודה רבה ותזכו למצוות.
נ.ב. מס' הקו 035043959
ולהפעיל אותו כל פעם ע"י זה
https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=8&t=5410
חשבתי על זה.
אבל מה יקרה אחרי שהקובץ יסתיים? הוא יחזור על עצמו כמה פעמים מההתחלה?
או שאני אעשה קובץ אחד ארוך עם טקסט שחוזר על עצמו?
אבל מה יקרה אחרי שהקובץ יסתיים? הוא יחזור על עצמו כמה פעמים מההתחלה?
או שאני אעשה קובץ אחד ארוך עם טקסט שחוזר על עצמו?
הוא חוזר על עצמו כל הזמן. (כך מהתלונות פה בפורום שזה ההגדרה)
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 8 אורחים