ב"ה
א. מעוניין שתלמיד ישמע שוב שאלה שלא ענה עליה נכון, אך לא ישמע שוב שאלות שכבר ענה עליהן נכון.
האם יש אפשרות כזו?
ב. תלמיד צבר ניקוד גבוה, ופתאום 'נפל' לו הניקוד. מה יכולה להיות הסיבה? מועתק הלוג שמתעד זאת:
Folder#0/5%Type#digits%id#8003%ValName#0%Phone#0527707119%Date#2020-03-29%Time#12:49:49%HebrewDate#ד׳ ניסן תש״פ%Log#trivia/0/5-Questions-009%Points#2%PointsValName#Folder/0/5%PointsValPoints#34%PointsLogName#trivia/0/5-Questions-009%PointsLogPoints#2%PointsTotal#34
Folder#0/5%Type#digits%id#8003%ValName#0%Phone#0527707119%Date#2020-03-29%Time#12:50:20%HebrewDate#ד׳ ניסן תש״פ%Log#trivia/0/5-Questions-022%Points#2%PointsValName#Folder/0/5%PointsValPoints#36%PointsLogName#trivia/0/5-Questions-022%PointsLogPoints#2%PointsTotal#2
כמה שאלות בהפעלת טריוויה
Re: כמה שאלות בהפעלת טריוויה
ג. למרות שמוגדר שלא יצבור כפל נקודות, בפועל: לפעמים אומר לתלמידים שכבר קיבלו ניקוד על שאלה זו כשלא ענו עליה, ולפעמים נותן כפל נקודות...
גם אני ראיתי שיש בלגן גדול בנושא הזה של הניקוד
למעשה בדוח ניקוד זה כן עובד מצוין ורק בהקראות והשמעות יש בלגן.
בנוגע לאי צבירת ניקוד יתכן שזה מוגדר שברגע שהתחיל לענות אפי' שלא ענה ג"כ לא יתן לקבל נקודות.
למעשה בדוח ניקוד זה כן עובד מצוין ורק בהקראות והשמעות יש בלגן.
בנוגע לאי צבירת ניקוד יתכן שזה מוגדר שברגע שהתחיל לענות אפי' שלא ענה ג"כ לא יתן לקבל נקודות.
אל תישאלו מה קרה לי!!
פתחתי לבית ספר קו של טריוויה. אחרי כמה ימים הם ביקשו את העשרה שקיבלו את הציונים הגבוהים ביותר. ועשו הגרלה..
עד כאן הכל טוב ויפה.
ואז...
אחרי כמה שעות התקשר אלי המנהל ואמר לי שתלמידים טוענים שקיבלו בטריוויה אלפי נקודות מעל מה שנאמר להם ע"י המורה.
אמרתי לו שאני אבדוק את זה.
הקשתי את הת.ז שלהם בכניסה לטריוויה ואכן ראיתי שזה אומר שהם צברו 4000 נקודות בשעה שכתוב בדו"ח רק 750 נקודות!!
ה' ישמור. מה עושים???
פתחתי לבית ספר קו של טריוויה. אחרי כמה ימים הם ביקשו את העשרה שקיבלו את הציונים הגבוהים ביותר. ועשו הגרלה..
עד כאן הכל טוב ויפה.
ואז...
אחרי כמה שעות התקשר אלי המנהל ואמר לי שתלמידים טוענים שקיבלו בטריוויה אלפי נקודות מעל מה שנאמר להם ע"י המורה.
הקשתי את הת.ז שלהם בכניסה לטריוויה ואכן ראיתי שזה אומר שהם צברו 4000 נקודות בשעה שכתוב בדו"ח רק 750 נקודות!!
ה' ישמור. מה עושים???
-
למה אתה מטריד.אל תישאלו מה קרה לי!!
עד כאן הכל טוב ויפה.
ואז...
ה' ישמור. מה עושים???
זה בגלל שעשית שלא יקבלו כפל נקודותאל תישאלו מה קרה לי!!
עד כאן הכל טוב ויפה.
ואז...
ה' ישמור. מה עושים???
בפועל הם ענו על אותה שאלה עוד פעם ועוד פעם וראו שעולה להם הנקודות. אבל בדוח מופיע רק פעם אחת על כל שאלה.
אתה צריך להחליט האם הניקוד האמיתי הוא קובע ואז יצא שהמסכנים חשבו שאם יענו עוד פעם ועוד פעם הם יקבלו עוד נקודות או שלפי מה שהם שמעו
תודה רבה. אולי תעזור לי למצוא מה ההגדרה הבעייתית?
type=trivia_questions
enter_id=yes
enter_id_type=teudat_zehut
trivia_questions_points_1=10
trivia_questions_points_2=5
trivia_questions_location=always
trivia_questions_type=last_save
trivia_questions_random_or_by_number=random
trivia_questions_say_total=yes
trivia_questions_message_welcome=quiet
trivia_questions_special_answer=yes
trivia_questions_only_once=yes
trivia_questions_end_goto=/00
report_trivia_questions=no
trivia_questions_without_reveals_answer=yes
trivia_questions_expires_no_more_points=1s
type=trivia_questions
enter_id=yes
enter_id_type=teudat_zehut
trivia_questions_points_1=10
trivia_questions_points_2=5
trivia_questions_location=always
trivia_questions_type=last_save
trivia_questions_random_or_by_number=random
trivia_questions_say_total=yes
trivia_questions_message_welcome=quiet
trivia_questions_special_answer=yes
trivia_questions_only_once=yes
trivia_questions_end_goto=/00
report_trivia_questions=no
trivia_questions_without_reveals_answer=yes
trivia_questions_expires_no_more_points=1s
לא הבנתי מה אתה שואל
אתה רוצה שיוכלו לקבל ניקוד על אותם שאלות עוד פעם ועוד פעם?
מתסמא לא
וא"כ אין הגדרה בעייתית, יש בעיה במערכת של ימות המשיח שהוא מקריא ניקוד על כל תשובה אפי' פעם שניה ושלישית ואילו בפועל הוא לא נותן ניקוד.
ואם אתה כן רוצה שיוכלו בפועל לקבל ניקוד כפול. תסתכל בהגדרות טרוויה איך מגדירים.
אתה רוצה שיוכלו לקבל ניקוד על אותם שאלות עוד פעם ועוד פעם?
מתסמא לא
וא"כ אין הגדרה בעייתית, יש בעיה במערכת של ימות המשיח שהוא מקריא ניקוד על כל תשובה אפי' פעם שניה ושלישית ואילו בפועל הוא לא נותן ניקוד.
ואם אתה כן רוצה שיוכלו בפועל לקבל ניקוד כפול. תסתכל בהגדרות טרוויה איך מגדירים.
אני כן רוצה שיקבל עוד פעם ועוד פעם. ולפי מה שראיתי בפרום, אני הגדרתי טוב..
השורה האחרונה? למה אתה צריך אותה
היא עושה שלא יקבל ניקוד מיד אחרי שנכנס לשלוחה
היא עושה שלא יקבל ניקוד מיד אחרי שנכנס לשלוחה
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 14 אורחים