להיכן אני מעלה זאת? לכרטיסיה ניהול קבצים? העליתי שם וזה לא עובד.
ואם כוונתך לכרטיסיה הודעות, איך אני יכול למצוא שם את קובץ 1005? יש שם רשימה ארוכה ארוכה, ורק כשמרחפים על הסימן קריאה רואים מה הוא קובץ ההודעה.
ביטול הודעות המערכת, מכל שלוחות המערכת
Re: ביטול הודעות המערכת, מכל שלוחות המערכת
נראה לי שהלשונית הודעות משותפת לכל השלוחות, ואיתרתי שם את הקובץ והעליתי עליו אחר, אז דרסתי את המקורי.
אני מלכתחילה תכננתי שרק בשלוחה מסוימת זה כך יהיה.
אני מלכתחילה תכננתי שרק בשלוחה מסוימת זה כך יהיה.
אתה מעלה בשלוחה המסוימת קובץ שקט, ואח"כ לוחץ לחצן ימני - שנה שם - ומשנה את השם לM1005
ניסיתי כעת והסתדר. אני מבין שצריך בנפרד לשים משהו שיחליף גם את הביפ. כי אחרת הוא נשאר.
-
נראה לי שבכלל מספר הקלטה של הביפ הוא M1006
מענין לענין, איך מבטלים בשלוחת התפריט את התקליט בסוף ההקראה: "תפריט אנא הקישו את מספר השלוחה"?
האם גם בזה הדרך היא רק ע"י שתילת קובץ ריק, או שניתן להגדיר זאת בצורה יותר נורמלית?
האם גם בזה הדרך היא רק ע"י שתילת קובץ ריק, או שניתן להגדיר זאת בצורה יותר נורמלית?
פשוט תשים קובץ תפריט (M1000) וההודעה לא תושמע...מענין לענין, איך מבטלים בשלוחת התפריט את התקליט בסוף ההקראה: "תפריט אנא הקישו את מספר השלוחה"?
לכאורה מספיק שתכתוב בהגדרות המתקדמות של אותה השלוחה:כן
אתה מעלה לאותה שלוחה הודעה שקטה עם מספר הודעה של הודעת הביפ ושל ההודעה סוף הודעות
play_beep=no
לגבי ה"ביפ" אתה צודק, על "סוף הודעות" זה קובץ אחר
מדוע כשאני מגדיר אי השמעת ביפ, המערכת מוסיפה לי אוטומטית את מה שמוזרח להלן בצהוב?
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 8 אורחים