שלום וברכה,
ברצוני לדעת האם קיימת אפשרות לראות כמה שיחות התקשרו (ומאיזה מספרים, וכן לאיזה שלוחות), נסיתי בלשונית שיחות נכנסות>בחרתי תאריכים>חשב סטיסטיקה ולא יצא כלום, גם לחצתי על הורדה למחשב ולא עשה דבר,
האם זה תקלה, או שצריך לעשות בצורה אחרת,
תודה
דוחות שיחות נכנסות
Re: דוחות שיחות נכנסות
בניהול הטלפוני יש אפשרות בשלוחה 4 לקבל דוח שיחות למייל
תודה, אני משתמש חדש, עד עכשיו הגדרתי רק דרך המחשב, מהו המספר של הניהול הטלפוני (אשמח גם לקבל הנחיות),בניהול הטלפוני יש אפשרות בשלוחה 4 לקבל דוח שיחות למייל
תודה,
בכל מערכת IVR יש לך אפשרות לעשות שלוחה שהיא כניסה לניהול לטלפוני.תודה, אני משתמש חדש, עד עכשיו הגדרתי רק דרך המחשב, מהו המספר של הניהול הטלפוני (אשמח גם לקבל הנחיות),בניהול הטלפוני יש אפשרות בשלוחה 4 לקבל דוח שיחות למייל
תודה,
כבחירת מחדל זה שלוחה 0 אם לא ניתן להגדיר את זה בכל שלוחה על ידי ההגדרה:
קוד: בחירת הכל
type=admin_login
נסיתי, הגדרתי בהצלחה, תודה!בכל מערכת IVR יש לך אפשרות לעשות שלוחה שהיא כניסה לניהול לטלפוני.תודה, אני משתמש חדש, עד עכשיו הגדרתי רק דרך המחשב, מהו המספר של הניהול הטלפוני (אשמח גם לקבל הנחיות),בניהול הטלפוני יש אפשרות בשלוחה 4 לקבל דוח שיחות למייל
תודה,
כבחירת מחדל זה שלוחה 0 אם לא ניתן להגדיר את זה בכל שלוחה על ידי ההגדרה:בהצלחה!קוד: בחירת הכל
type=admin_login
השימוש במה שבלשונית שיחות נכנסות זה רק באם תגדיר במערכת את מה שמופיע כאן.שלום וברכה,
ברצוני לדעת האם קיימת אפשרות לראות כמה שיחות התקשרו (ומאיזה מספרים, וכן לאיזה שלוחות), נסיתי בלשונית שיחות נכנסות>בחרתי תאריכים>חשב סטיסטיקה ולא יצא כלום, גם לחצתי על הורדה למחשב ולא עשה דבר,
האם זה תקלה, או שצריך לעשות בצורה אחרת,
תודה
אם תגדיר עכשיו, יופיע רק השיחות שמכאן ואילך.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 7 אורחים