כן, בשלוחת הניתוב תגדיר routing_end_goto=1 ובתוך השלוחה תפתח שלוחה בשם 1 ובה תגדיר את ההגבלה כך שרק אחרי הניתוב הראשון יופנה להגבלה.
סתם מעניין אותי, אם בפלאפון שלך אתה רואה שיחה אחת או כל 20 שניות זה שיחה חדשה שלא נענתה האם זה שיחה אחת האם תוספת שלוחת ההגבלה לא תחלק את זה לכמה שיחות?
שלוחת ניתוב שיחה
Re: שלוחת ניתוב שיחה
לא כ"כ הבנתי-
ליצור שלוחה חדשה בתוך שלוחת הניתוב הנ"ל, ואז להכניס את ההגדרות אלו?
ליצור שלוחה חדשה בתוך שלוחת הניתוב הנ"ל, ואז להכניס את ההגדרות אלו?
זה ממש לא חשוב כי התקלה ממש לא שכיחה אבל לפילפולא, הרעיון הוא בדיוק כמו שדיברנו, רק הפוך.
אנחנו דברנו לעשות שלוחת הגבלה ובתוכה שלוחת ניתוב. ואז אמרתי שעדיף לעשות את שלוחת הניתוב ובתוכה שלוחת ההגבלה, ובפעמים שמורשה יחזור לשלוחה לפני שהיא ניתוב וכשלא מורשה ילך לשלוחה אחרת כרצונך.
ההבדל מתבטא רק שבכל שיחה פעם ראשונה שנכנס לניתוב לא יעבור קודם דרך ההגבלה אלא רק אחרי הניתוב ילך להגבלה.
אנחנו דברנו לעשות שלוחת הגבלה ובתוכה שלוחת ניתוב. ואז אמרתי שעדיף לעשות את שלוחת הניתוב ובתוכה שלוחת ההגבלה, ובפעמים שמורשה יחזור לשלוחה לפני שהיא ניתוב וכשלא מורשה ילך לשלוחה אחרת כרצונך.
ההבדל מתבטא רק שבכל שיחה פעם ראשונה שנכנס לניתוב לא יעבור קודם דרך ההגבלה אלא רק אחרי הניתוב ילך להגבלה.
לגבי השאלה שלך
אני צריך לבדוק את זה..
אני צריך לבדוק את זה..
-
שיחה יוצאה למערכת אם זיהוי מספר המערכת
איך עושים שיהיה זיהוי בהעברה למערכת אחרת את מספר המערכת ולא את המספר שלי
נהוג לפתוח שירשור חדש לכל שאלה, ובקשר לשאלתך, עיין כאן.איך עושים שיהיה זיהוי בהעברה למערכת אחרת את מספר המערכת ולא את המספר שלי
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 29 אורחים