פתאום הפסיק לעבוד לי כל השלוחות
פתאום הפסיק לעבוד לי כל השלוחות
אני לא יודע מה עשיתי אבל פתאום לא עובד לי שום שלוחה, בהגדרות מתקדמות נראה שהכל בסדר:
מישהו יכול לנחש מה הבעיה?Re: פתאום הפסיק לעבוד לי כל השלוחות
השם של השלוחות מורכב מסיפרה אחתאני לא יודע מה עשיתי אבל פתאום לא עובד לי שום שלוחה, בהגדרות מתקדמות נראה שהכל בסדר:
מישהו יכול לנחש מה הבעיה?
Re: פתאום הפסיק לעבוד לי כל השלוחות
צדקת, לא זכרתי להחליף את זה. ניסית בטלפון להקיש 01, 02, אבל לא שמתי לב שלא שיניתי באתר. ייש"כ.השם של השלוחות מורכב מסיפרה אחתאני לא יודע מה עשיתי אבל פתאום לא עובד לי שום שלוחה, בהגדרות מתקדמות נראה שהכל בסדר:
מישהו יכול לנחש מה הבעיה?
אבל עכשיו יש לי עוד בעיה אחרת, ולא יודע למה לא עובד לי 'הודעה זמנית' בתפריט ראשי. זה נראה אצלי כך: מודה מעומק הלב להסבלנות להמתחילים (עדיין...)
חברי הפורום חייבים לך תודהמודה מעומק הלב לסבלנות למתחילים (עדיין...)
בזכותך! אני מסדר את הפורום
התודות מעומק לבך והערכה הגלויה נותנים כוח לעבוד...
בהגדרות הגדרת שישמיע את ההודעה הזמנית?אבל עכשיו יש לי עוד בעיה אחרת, ולא יודע למה לא עובד לי 'הודעה זמנית' בתפריט ראשי. זה נראה אצלי כך:
בהוראות 'שלוחת תפריט' כתוב שצריך להגדיר משהו כדי להשמיע הודעה זמנית? לא שמתי לב. דוקא עברתי עליו היום עוד פעם כדי להבין מה הבעיה שלי.בהגדרות הגדרת שישמיע את ההודעה הזמנית?אבל עכשיו יש לי עוד בעיה אחרת, ולא יודע למה לא עובד לי 'הודעה זמנית' בתפריט ראשי. זה נראה אצלי כך:
הודעה זמניתבהוראות 'שלוחת תפריט' כתוב שצריך להגדיר משהו כדי להשמיע הודעה זמנית? לא שמתי לב. דוקא עברתי עליו היום עוד פעם כדי להבין מה הבעיה שלי.בהגדרות הגדרת שישמיע את ההודעה הזמנית?אבל עכשיו יש לי עוד בעיה אחרת, ולא יודע למה לא עובד לי 'הודעה זמנית' בתפריט ראשי. זה נראה אצלי כך:
קוד: בחירת הכל
post_with_time(2014-10-27-00-14-22)=yes
צודק, לא מבין בעצמי למה לא הבחנתי בזה.הודעה זמניתבהוראות 'שלוחת תפריט' כתוב שצריך להגדיר משהו כדי להשמיע הודעה זמנית? לא שמתי לב. דוקא עברתי עליו היום עוד פעם כדי להבין מה הבעיה שלי.בהגדרות הגדרת שישמיע את ההודעה הזמנית?משמיע את ההודעה עם הגבלת זמן עד הזמן המופיע בסוגריים. ההודעה המושמעת היא M0001קוד: בחירת הכל
בכל מקרה אלפי תודות מקרב הלב!!!
בפורום החדש זה יותר בולט...צודק, לא מבין בעצמי למה לא הבחנתי בזה.הודעה זמניתבהוראות 'שלוחת תפריט' כתוב שצריך להגדיר משהו כדי להשמיע הודעה זמנית? לא שמתי לב. דוקא עברתי עליו היום עוד פעם כדי להבין מה הבעיה שלי.משמיע את ההודעה עם הגבלת זמן עד הזמן המופיע בסוגריים. ההודעה המושמעת היא M0001קוד: בחירת הכל
נכון ראיתי ששינית, (ולכן לא יכולתי אפי' לבדוק עוד פעם למפרע, למה לא הבחנתי בזה בפעם הראשון) וזה הרבה יותר טוב וברור כך.בפורום החדש זה יותר בולט...צודק, לא מבין בעצמי למה לא הבחנתי בזה.הודעה זמניתמשמיע את ההודעה עם הגבלת זמן עד הזמן המופיע בסוגריים. ההודעה המושמעת היא M0001קוד: בחירת הכל
עוד פעם ועוד פעם תודה!!
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 23 אורחים