בכינסה עם זיהוי של מספר אישי/ת.ז., במשתמש חדש מפנה אותו להקלטה של השם. ונוצר קובץ שמע בתיקיה EnterIDRecord
בהמשך בכניסות הבאות, משמיע מיד את השם מתוך הקובץ הנ"ל.
האם יש דרך להכין מראש קבצי TTS שישמיעו למתחבר את שמו או פרטים אחרים אחרי הזיהוי, אם כן, היכן צריך למקם את הקבצים הנ"ל.
תודה.
השמעת השם בכניסה מתוך קובץ TTS
Re: השמעת השם בכניסה מתוך קובץ TTS
כמדומני בתיקיה רקורדבכינסה עם זיהוי של מספר אישי/ת.ז., במשתמש חדש מפנה אותו להקלטה של השם. ונוצר קובץ שמע בתיקיה EnterIDRecord
בהמשך בכניסות הבאות, משמיע מיד את השם מתוך הקובץ הנ"ל.
האם יש דרך להכין מראש קבצי TTS שישמיעו למתחבר את שמו או פרטים אחרים אחרי הזיהוי, אם כן, היכן צריך למקם את הקבצים הנ"ל.
תודה.
השם של הקובץ הוא המספר טלפון
אבל אני לא בטוח
לא נראה לי שאפשר מקבצי tts
אבל אפשר באמצעות מודול id_list_message להקריא מקובץ כל סוג של מידע לפי זיהוי אישי , ואם כן ניתן כמובן במודול הנ"ל להכין רשימה בסגנוןוכו'
אבל אפשר באמצעות מודול id_list_message להקריא מקובץ כל סוג של מידע לפי זיהוי אישי , ואם כן ניתן כמובן במודול הנ"ל להכין רשימה בסגנון
קוד: בחירת הכל
0501234567=t-שלום לאברהם אברמוביץ
0507654321=t-שלום ליצחק יצחקוביץ
נערך לאחרונה על ידי 011371 ב 02:35 24/06/2018, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סליחהלא נראה לי שאפשר מקבצי tts
יתכן שאתה צודק
אני פשוט משתמש עם התוכנה של עלמה רידר
כך שיש לי את ההקראות כקבצי mp3
עובד! תודה רבה.לא נראה לי שאפשר מקבצי tts
אבל אפשר באמצעות מודול id_list_message להקריא מקובץ כל סוג של מידע לפי זיהוי אישי , ואם כן ניתן כמובן במודול הנ"ל להכין רשימה בסגנוןוכו'קוד: בחירת הכל
0501234567=t-שלום לאברהם אברמוביץ
0507654321=t-שלום ליצחק יצחקוביץ
יש לך אולי רעיון איך להקריא שמות מוצרים במודול מערכת מכירות בלי להקליט אותם לקבצי קול?
גם שם קובץ TTS לא עובד.
לי זה עובד מצוין אולי טעית בהגדרה או שלא הכנסת את הקבצים במקומם הנכון צריך להכניס היכן שמכניסים את קבצי שמע
עובד! תודה רבה.
יש לך אולי רעיון איך להקריא שמות מוצרים במודול מערכת מכירות בלי להקליט אותם לקבצי קול?
גם שם קובץ TTS לא עובד.
זה פיתוח חדש שהתחיל לעבוד כעתלי זה עובד מצוין אולי טעית בהגדרה או שלא הכנסת את הקבצים במקומם הנכון צריך להכניס היכן שמכניסים את קבצי שמע
עובד! תודה רבה.
גם שם קובץ TTS לא עובד.
אך ב24/6 זה אכן עדיין לא עבד
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 24 אורחים