תנסה לבקש בשרות לקוחות שיחליפו לך מווטצאפ פון לבלוג פוןהאם יש אפשרות להגדיר בוואצאפון קיים שידרוש סיסמה להקליט?
כמו בבלוגפון
וואצפפון
Re: וואצפפון
משום מה הם לא מגיבים לי בנושאתנסה לבקש בשרות לקוחות שיחליפו לך מווטצאפ פון לבלוג פוןהאם יש אפשרות להגדיר בוואצאפון קיים שידרוש סיסמה להקליט?
כמו בבלוגפון
משום מה הם לא מגיבים לי בנושאתנסה לבקש בשרות לקוחות שיחליפו לך מווטצאפ פון לבלוג פוןהאם יש אפשרות להגדיר בוואצאפון קיים שידרוש סיסמה להקליט?
כמו בבלוגפון
אני מדבר על וואצפ לא על קו תוכן איפה אני בדיוק מכניס את הקוד ששלחת??או בכוכבית 5 או ע"י הכנסת הקוד הזה:איך אני יכול להגדיר בוואצפ קיים או בבלוקפון שבשלוחה 8 יעביר למערכת ספציפית ולא לפורטל התוכן?קוד: בחירת הכל
type=open_wap_reseller_customer
בוואצאפ אין הגדרות מתקדמותאני מדבר על וואצפ לא על קו תוכן איפה אני בדיוק מכניס את הקוד ששלחת??או בכוכבית 5 או ע"י הכנסת הקוד הזה:איך אני יכול להגדיר בוואצפ קיים או בבלוקפון שבשלוחה 8 יעביר למערכת ספציפית ולא לפורטל התוכן?קוד: בחירת הכל
שאלתי אותם והם אמרו שאי אפשרלמיטב ידיעתי אפשרי דרך השירות לקוחותלאהאם אפשר לעשות שהצינתוקים בוואצפפון או בבלוקפון יהיו ממספר של מערכת אחרת שלי?
אז אי אפשר??בוואצאפ אין הגדרות מתקדמותאני מדבר על וואצפ לא על קו תוכן איפה אני בדיוק מכניס את הקוד ששלחת??או בכוכבית 5 או ע"י הכנסת הקוד הזה:קוד: בחירת הכל
-
כעת אפשר לפתוח קבוצות קשרפון במסר ואולי שם יתנו לך ניהול דרך האתר לעשות מה שבא לךאז אי אפשר??
פתחתי עכשיו ואי אפשר לגשת לניהול כלל !כעת אפשר לפתוח קבוצות קשרפון במסר ואולי שם יתנו לך ניהול דרך האתר לעשות מה שבא לךאז אי אפשר??
תתקשר מחר לשירות לקוחות ייתכן ויתנו לך גישה. 02-663-4000פתחתי עכשיו ואי אפשר לגשת לניהול כלל !כעת אפשר לפתוח קבוצות קשרפון במסר ואולי שם יתנו לך ניהול דרך האתר לעשות מה שבא לךאז אי אפשר??
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] | 24 אורחים