בס"ד
בסייעתא דשמיא gps טלפוני עם שידרוגים.
• תכנון מסלול לפי ניווט ברכב או ברגל.
• אפשרות לניתוק השיחה ובחיוג הבא להגיע למיקום שעצרתם.
• ניווט דרך האינטרנט ואפשרות לשמוע דרך הטלפון את המסלול וכן דרך האינטרנט.
• שמיעת המצב בו מגיעים ליעד.
0799299333
בברכה
מנחם
חדש! • מערכת GPS הטלפוני - ניווט דרך בשיחת טלפון אחת לכל המקומות והיעדים
-
חדש! • מערכת GPS הטלפוני - ניווט דרך בשיחת טלפון אחת לכל המקומות והיעדים
נערך לאחרונה על ידי אהבת ישראל ב 08:44 15/04/2019, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: חדש! • מערכת GPS הטלפוני - ניווט דרך בשיחת טלפון אחת לכל המקומות והיעדים
יפה מאוד!! כל הכבוד!
חבל שלא פנית אלי, הייתי מביא לך פונקציות שהיו עוזרות לך, במקום שתבנה הכל מההתחלה.
שים לב, שלפני כמה ימים עשו שינוי מסוים בגוגל, וחלק משמות התחנות והמיקומים, מופיעים באנגלית. כדאי שתעביר את זה לתרגום בגוגל, זה יוצא מצוין.
בנוסף, העירו לי, שכדאי לתת אפשרות למשתמש להחליף את מצב הנסיעה גם אחרי שהוא בחר את המסלול.
בהצלחה!
חבל שלא פנית אלי, הייתי מביא לך פונקציות שהיו עוזרות לך, במקום שתבנה הכל מההתחלה.
שים לב, שלפני כמה ימים עשו שינוי מסוים בגוגל, וחלק משמות התחנות והמיקומים, מופיעים באנגלית. כדאי שתעביר את זה לתרגום בגוגל, זה יוצא מצוין.
בנוסף, העירו לי, שכדאי לתת אפשרות למשתמש להחליף את מצב הנסיעה גם אחרי שהוא בחר את המסלול.
בהצלחה!
אהבתי...לכל אחד יש תפקיד בעולם, לזה להמציא ולזה להעתיק
-
בס"ד
אנחנו לא מבינים על מה ההתלהמות?
עשינו עוד מערכת שקצת דומה למערכת הקיימת אך בעקבות בקשות רבות של לקוחות, פיתחנו את זה גם אצלינו, ואנחנו לא רואים שום סיבה להתנגד לדבר הזה.
ולאלה שמפריע להם "כביכול" שמעתיקים וכו וכו.... רק בזה אתם מרחיקים את הגאולה. המוטו שלנו זה "בזכות אהבת ישראל נביא את הגואל" ואנחנו עושים הכל על מנת שלקוחותינו יהיו מרוצים "גם אם זה כבר קיים".
בתקווה שתפסיק הקנאה והמריבות בחיינו הגשמיים ונזכה לחיים רוחניים בגאולה השלימה.
בברכה
מנחם
עשינו עוד מערכת שקצת דומה למערכת הקיימת אך בעקבות בקשות רבות של לקוחות, פיתחנו את זה גם אצלינו, ואנחנו לא רואים שום סיבה להתנגד לדבר הזה.
ולאלה שמפריע להם "כביכול" שמעתיקים וכו וכו.... רק בזה אתם מרחיקים את הגאולה. המוטו שלנו זה "בזכות אהבת ישראל נביא את הגואל" ואנחנו עושים הכל על מנת שלקוחותינו יהיו מרוצים "גם אם זה כבר קיים".
בברכה
מנחם
תן לי גם לחלוק את דעתי.
כל אחד מאד מפרגן לשני כאן. מניסיון.
אך האיסטינקט הטבעי של כל בן אדם ובפרט יהודי לזעוק כשכואב לו... נכון- הרבה מרגישים כאב לאחר שרואים שיש מי שחיקה את אייקול...
יש כ"כ הרבה רעיונות... למה לחקות. שכל אחד ינצל את המשאבים שלו לפתח מערכות נפרדות ושונות.
לכל אחד יש ויהיו הרבה זכויות בפעולות שעושה בהנגשת אפליקציות והממשקים השונים שהיו (בעבר ...) לנחלת הלא כשר בלבד.
כשרון מבוזבז...לא חבל?
כל אחד מאד מפרגן לשני כאן. מניסיון.
אך האיסטינקט הטבעי של כל בן אדם ובפרט יהודי לזעוק כשכואב לו... נכון- הרבה מרגישים כאב לאחר שרואים שיש מי שחיקה את אייקול...
יש כ"כ הרבה רעיונות... למה לחקות. שכל אחד ינצל את המשאבים שלו לפתח מערכות נפרדות ושונות.
לכל אחד יש ויהיו הרבה זכויות בפעולות שעושה בהנגשת אפליקציות והממשקים השונים שהיו (בעבר ...) לנחלת הלא כשר בלבד.
כשרון מבוזבז...לא חבל?
כל הכבודבס"ד
בברכה
מנחם
לדעתי כעת כדי להרבות באהבת ישראל כדאי מאוד לפתח מודל מערכת מכירות ולפרסם את הקוד PHP לתעולת מאוד הרבה משתמשים כאן
-
בס"ד
לאחר שיחתינו עם הנוגעים בדבר, קיבלנו אישור לפרסם את המערכת שוב ללא כל "קפיידות" וכאלה.
בברכה
מנחם
לאחר שיחתינו עם הנוגעים בדבר, קיבלנו אישור לפרסם את המערכת שוב ללא כל "קפיידות" וכאלה.
בברכה
מנחם
לדעתי חשוב מאד להוסיף מצב זהוי דיבור דבר שמקל מאד על מלכת החיפוש
אם הוא נתן רשות הוא יכול לסגור את שלו שמצריך כניסה עם תעודת זהותבס"ד
בברכה
מנחם
בעקבות הנכתב כאן בדקתי שוב ואין צורך ברישום...אם הוא נתן רשות הוא יכול לסגור את שלו שמצריך כניסה עם תעודת זהותבס"ד
בברכה
מנחם
מישהו יודע פרטים?
אין לי מושג מה קרה אני גם רואה שההרשמה בוטלהבעקבות הנכתב כאן בדקתי שוב ואין צורך ברישום...בס"ד
אם הוא נתן רשות הוא יכול לסגור את שלו שמצריך כניסה עם תעודת זהות
מישהו יודע פרטים?
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 6 אורחים